FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.11.17, 02:07

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Reply Print
Author Topic: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä  (Read 14274 times)
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #100 on: 10.07.12, 19:55 »

No yks vaihtoehto on asenella ivappi muualle kuin sinne prokram -filesiin ja tsekata virustorjunnan asetukset.

jari

Ei auttanut tämäkään.

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #101 on: 10.07.12, 20:42 »

Tuossa kun rupesin kattelemaan, niin kyllä se Ivap (network interface) ihan varsinaisesti kaatuu, ja ilmeisesti sen jälkeen heittää sen herjan että user ja network ei toimi keskenään.

Eli noi kolme alimmaista kohtaa se menee läpi, eli tulee lukemaan että connected (katso kuva)
Sen jälkeen kun ohjelma menee kohtaan IVAO CONNECTIN, homma kaatuu.
Yritin tätä siis niin että otin tuolta käynnistä valikosta sen Ivap network interface - sovelluksen itsessään auki samalla kun simu oli päällä.
Yritetty myös vanhalla Ivap -versiolla

Apuja apuja, tiedän että joku osaa.

KUVA KAATUMISESTA:
http://joonasmiettinen.kuvat.fi/kuvat/Nikon+D5100+%28j%C3%A4rjestelm%C3%A4kamera%29/ssaassa.jpg

"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Joonas Miettinen
Offline Offline

Posts: 122
Date Registered: 13.03.12

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #102 on: 12.07.12, 20:15 »

Hei!

Homma lähti kertakaikkisesti toimimaan kun asensin FS2004 uudelleen.
Osaako kukaan sanoa, pystyykö tätä asentamaan vanhan päälle sillä tavalla, että siinä pysyisi kaikki scenet sun muut settingsit kohillaan?
Asensin siis nyt tämän simun kokonaisuudessaan toiseen kansioon, ja wanha simu on vielä käytössä, ja mietin että onnistuisiko "eheyttää" wanhaa simua, mutta säilyttää kaikki scenet ja muut?



"Muita pystyn vielä jonkun verran kusettamaan, mutta itseäni en enää. Se on loppujen lopuksi aika hyvä olotila."
 - Vesa-Matti Loiri

www.keskenerainen.com
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4443
Date Registered: 13.04.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #103 on: 13.07.12, 07:05 »

Hei!

Homma lähti kertakaikkisesti toimimaan kun asensin FS2004 uudelleen.
Osaako kukaan sanoa, pystyykö tätä asentamaan vanhan päälle sillä tavalla, että siinä pysyisi kaikki scenet sun muut settingsit kohillaan?
Asensin siis nyt tämän simun kokonaisuudessaan toiseen kansioon, ja wanha simu on vielä käytössä, ja mietin että onnistuisiko "eheyttää" wanhaa simua, mutta säilyttää kaikki scenet ja muut?


Settingsit pitäisi pysyä mikäli olet levyn kanssa sen uudelleen asentanut ja rastittanut sen kohdan että "save my setting" tjs. Mutta scenet pitää asentaa uudelleen ainakin simun päästä
eli Settings->Scenery library-> ja sitä kautta ottamaan ne käyttön. Viisaammat korjatkoon.
Donald
Former member
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #104 on: 02.09.12, 18:13 »

Mikäs nyt mahtaa olla, kun MTL-kirjaston uudelleenjärjestäminen (MTL-reindex) kaatuu, eikä saa suoritettua järjestelyä loppuun? Tästä johtuu se, että mitkään koneet eivät näy verkossa lentäessäni.

Olen kokeillut mm:
- Suorittaa Ivap configuratorin järjestelmänvalvojana
- Asentaa Ivapin uudelleen
- Koneen varjot pois/päälle/pois...

...mutta tuloksetta.  Sad
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3946
Date Registered: 19.06.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #105 on: 02.09.12, 20:06 »

Mikäs nyt mahtaa olla, kun MTL-kirjaston uudelleenjärjestäminen (MTL-reindex) kaatuu, eikä saa suoritettua järjestelyä loppuun? Tästä johtuu se, että mitkään koneet eivät näy verkossa lentäessäni.

Olen kokeillut mm:
- Suorittaa Ivap configuratorin järjestelmänvalvojana
- Asentaa Ivapin uudelleen
- Koneen varjot pois/päälle/pois...

...mutta tuloksetta.  Sad

Antaako se mitään virheilmoitusta vai jääkö vain jumittamaan?
Donald
Former member
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #106 on: 03.09.12, 05:59 »

Niinpä tietenkin, se virheilmoitus olisi ollut hyvä laittaa...  Tongue Eli:

Painan tätä namiskaa.
[ attachment removed / expired ]

Homma raksuttaa itsensä loppuun, mutta ei jostain syystä saa viimeisteltyä koko hommaa.
[ attachment removed / expired ]
Juha Teurokoski
Offline Offline

Posts: 323
Date Registered: 29.08.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #107 on: 03.09.12, 13:48 »

Pystytkö katsomaan task managerilla (tehtävienhallinta tjsp suomeksi), että kuinka korkealle prosessorin käyttö ja ennen kaikkea muistin kulutu nousee. Jos tuo on jokin buginen versio, joka yrittää allokoida liikaa muistia käyttöönsä. Ohjelma saattaa lisäksi heittää sisäisen virheen, jota ei napata kiinni. Tällainen aiheuttaa juuri tuon virheen. Millä käyttiksellä muuten ajat tuota softaa?


IVAO FI-MC
Donald
Former member
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #108 on: 03.09.12, 14:07 »

Pystytkö katsomaan task managerilla (tehtävienhallinta tjsp suomeksi), että kuinka korkealle prosessorin käyttö ja ennen kaikkea muistin kulutu nousee. Jos tuo on jokin buginen versio, joka yrittää allokoida liikaa muistia käyttöönsä. Ohjelma saattaa lisäksi heittää sisäisen virheen, jota ei napata kiinni. Tällainen aiheuttaa juuri tuon virheen. Millä käyttiksellä muuten ajat tuota softaa?

Windows 7 64-bit käytössä.

Vasemmanpuolinen print screen on otettu MTL reindexin raksuttaessa, ja oikeanpuoleinen hetki virheilmoituksen/kaatumisen jälkeen. (Oikeanpuoleisessa on myös 2 Paint-ohjelmaa auki)
[ attachment removed / expired ]
Juha Teurokoski
Offline Offline

Posts: 323
Date Registered: 29.08.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #109 on: 03.09.12, 14:14 »

Jos kaatuminen tapahtumaa suunilleen aina samalla kohdalla, niin pitäisi ehkä asentaa ivap uudestaan. Latauksen aikana on voinut mennä jotakin riiki. Sitä ei myöskään kannata asentaa program files osioon, koska siellä ohjelmilla on varsin rajoitetut oikeudet toimia.


IVAO FI-MC
Donald
Former member
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #110 on: 03.09.12, 14:42 »

Jos kaatuminen tapahtumaa suunilleen aina samalla kohdalla, niin pitäisi ehkä asentaa ivap uudestaan. Latauksen aikana on voinut mennä jotakin riiki. Sitä ei myöskään kannata asentaa program files osioon, koska siellä ohjelmilla on varsin rajoitetut oikeudet toimia.

All right, ennen on ainakin toiminut hyvin, vaikka onkin asennettu tuonne Program Files (x86)-kansioon. Koitan tässä illemmalla asentaa suoraan C/:lle.
Donald
Former member
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #111 on: 04.09.12, 12:06 »

Nyt on asennettu kansioon C:/IVAO/ ja testattu: Kaatuu edelleen...  Sad
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #112 on: 04.09.12, 16:43 »

Mullakin toi MTL builderi teki samaa, että kaatuili jatkuvasti. Ajoi sen vaan tarpeeksi monta kertaa (joku 20+ vissiinkin), niin se ansensi kyllä kaikki ihan kiltisti. Aikaahan siinä kyllä kului... Grin

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3946
Date Registered: 19.06.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #113 on: 04.09.12, 17:50 »

Mulla se teki ihan samaa , ei tosin antanut virheilmoitusta kaatumisesta, jäi vain jumiin  Undecided Aikansa kun jaksoi tapella niin kaikki sai asennettua
Nestori Kinnunen
Offline Offline

Posts: 101
Date Registered: 07.02.10

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #114 on: 04.09.12, 18:10 »

Vaikken omistakkaan x:ää niin etsin hieman tietoa tästä ongelmastasi. (Ellet saanut jo korjattua). Yhdellä tyypillä oli sama ongelma vaikka asensi ivapin monta kertaa ja koitti luoda uuden fsx.cfg:n. Ja kun en tiedä että onko MTL asennettu x:ään kansioon IVAO_MTL. Niin koita katsoa löytyykö fsx.cfg:stä onko siellä tämmöinen rivi (SimObjectPaths.6 = SimObjects \ IVAO_MTL) jos ei niin lisää se sinne ja koita mitä tapahtuu.

Huom. En tiedä toimiiko mutta näin oli saatu kuulemma toimimaan.
Anteeksi jos ei ole kauhean selvää tekstiä... Undecided





MSI GTX760 OC 2GB|Intel I7-4790K LGA1150|ASUS Z97-P|8GB DDR3 1333Mhz| Windows 7 Ultimate 64Bit|
Donald
Former member
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #115 on: 04.09.12, 19:18 »

Vaikken omistakkaan x:ää niin etsin hieman tietoa tästä ongelmastasi. (Ellet saanut jo korjattua). Yhdellä tyypillä oli sama ongelma vaikka asensi ivapin monta kertaa ja koitti luoda uuden fsx.cfg:n. Ja kun en tiedä että onko MTL asennettu x:ään kansioon IVAO_MTL. Niin koita katsoa löytyykö fsx.cfg:stä onko siellä tämmöinen rivi (SimObjectPaths.6 = SimObjects \ IVAO_MTL) jos ei niin lisää se sinne ja koita mitä tapahtuu.

Huom. En tiedä toimiiko mutta näin oli saatu kuulemma toimimaan.
Anteeksi jos ei ole kauhean selvää tekstiä... Undecided


Touché! Johan alkoi koneet näkymään.  thmbup
Juuri tuo kyseinen rivi puuttui .cfg:stä. Reindex tosin kaatuu edelleen, mutta pääasia että koneet näkyvät. Iso kiitos Nestorille ja muille avusta, sekä vaivannäöstä. Smiley

Case closed.
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #116 on: 06.10.12, 08:35 »

Jooh elikkäs:
Kun on FSX päällä ja lämäsen IvApin päälle, niin teamspeak ei käynnisty itsestään. Ja jos käynnistän sen itse, se ei siirry kanavalle kun simussa taajuutta vaihdetaan. Toisin sanoen en pysty kuulemaan mitään mitä lennonjohto sanoo mulle äänellä. Vaan tekstit menee perille.

Toinen vähän vähäpätöisempi ongelma mut olis kans kiva korjata. Ivaossa muut koneet ei näy mulle, näkyy vaan punane label koneen kohalla mut itse kone ei näy. Koskee isompia koneita, jotkut pikkukoneet näkyy.

Osaisko joku auttaa? Olis kiva saada korjattua ennen ku tämänpäivänen eventti alkaa.

E: Vaikuttaa pahasti siltä etten saa korjattua tätä tapahtuman aikaan, joten taitaa jäädä lennot väliin  Sad

E2: Asensin IvApin kokonaan uusiks, nyt tuo TS puoli toimii. Muiden koneiden näkymisestä en oo vielä varma, kävin vaan vilkasemassa että käynnistyykö TS2 ja toimiiko muuten.

E3: Joo, eli nyt toimii muuten, mutta muissa koneissa näkyy vaan labelit. Osaisko joku auttaa että saisin itse koneetkin näkymään?

Topias Rossi
« Last Edit: 06.10.12, 12:17 by Topias Rossi »


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #117 on: 10.10.12, 18:22 »

No selvennetäänpäs kysymystä:
Mulla ei IVAOssa lennettäessä näy muutakun koneiden labelit. Ei minkäänlaisia modeleita, paitsi simun vakiot niissä missä ne kuuluukin olla.
Tarkistin ton että fsx.cfg:ssä on tuo "SimObjectPaths.6 = SimObjects \ IVAO_MTL" rivi, ja kyllä on. En keksi mitään enää mistä voisi johtua..
Melkeen koko MTL asennettu, viimeisimpiä ei ole.

Topias Rossi


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Leevi Lehtonen
Offline Offline

Posts: 591
Date Registered: 20.08.10

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #118 on: 10.10.12, 18:40 »

Onko shadows pois päältä?

Topias Rossi
Offline Offline

Posts: 339
Date Registered: 22.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #119 on: 10.10.12, 19:59 »

Ömm, mitä shadows asetusta mahdat tarkoittaa?
FSX päävalikosta löydän vaan nämä, ja samalla että mitkä mulla on päällä:
Aircraft casts shadows on the ground - päällä
Aircraft casts shadows on itself - pois
Ground scenery shadows - pois
Tarkentaisiko joku vähän?

Topias Rossi


Kyllä se lehmäkin lentää kun sille tarpeeksi vauhtia antaa...
Tiesin että lukisit tämän
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1