FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.11.17, 09:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Reply Print
Author Topic: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä  (Read 14286 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #40 on: 07.12.10, 18:48 »

Voiko IvAp 1.3.8:lla enää lentää verkossa? Jos voi, niin mistä ihmeestä sen löytäisi? Nyt on paljon ongelmia 1.4.2 -version kanssa ollut. Kaatuu joka lennolla, ja tänäänkin kun kaatumisen jälkeen sain uudelleen pystyyn, niin Sharm el Sheikissä en nähnyt konetta joka starttasi samalta kiitotieltä jolle laskeuduin. Kävin äsken EFHK:lla idlaamassa, ja jälleen koneet häipyvät näkyvistä, koska IvAp jättää session. Ikävä kyllä tätä ei edes huomaa, vaan online jatkuu ilman muita lentäjiä Shocked

T: Mika

Joonas Nukarinen
Offline Offline

Posts: 891
Date Registered: 29.10.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #41 on: 08.12.10, 07:00 »

Sharm el Sheikissä en nähnyt konetta joka starttasi samalta kiitotieltä jolle laskeuduin. Kävin äsken EFHK:lla idlaamassa, ja jälleen koneet häipyvät näkyvistä, koska IvAp jättää session. Ikävä kyllä tätä ei edes huomaa, vaan online jatkuu ilman muita lentäjiä Shocked

Mulla on joskus tätä samaa ongelmaa 1.3.8 -versiolla.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #42 on: 08.12.10, 09:15 »

Onkos sulla tallessa 1.3.8 -asennustiedosto? Jos on, niin voisitko lähettää mulle mailina? Aamulla poistin version 1.4.2, ja kaikki MTL:t. Nyt täytyisi saada tuo 1.3.8 -versio!

T: Mika

PS: Pistin privaa...

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3951
Date Registered: 19.06.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #43 on: 09.12.10, 06:19 »

Mullapa tuli äsken sellainen ongelma että jonkin aikaa ivapin käynnistyksen jälkeen se toimi ok, sitten disconnectasi useita kertoja peräkkäin, yhdistin uudelleen niin FS9 latasi trafficin uudelleen ja nyt on yhtäaikaa FS9:n oma ai ja ivapin liikenne näkyvissä. Ja lento senkun etenee. FS9 lennonjohto jakelee noille ai-koneille ohjeita... Aika outoa  Embarrassed
Taisi jotain mennä solmuun ja pahasti, ei ole ennen sattunut tämmöistä..

[ attachment removed / expired ]

Tietysti nythän on taivas täynnä koneita, yritä siinä sitten ivapin omalla tcasilla katsoa ne oikeat koneet. Kun ei viitsi enää aloittaa alusta kun lentoa on jo kulunut pitkän tovin... Undecided
« Last Edit: 09.12.10, 06:25 by Mikael Leinonen »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #44 on: 09.12.10, 18:52 »

Alkaa tosiaan olemaan hanurista koko Ivao! Täällä kun piti kaiken toimia Grin Takaisin Vatsimiin ei enää ole asiaa, koska lennonjohtoa siellä ei ainakaan Suomessa saa... Vetoan nyt KAIKKIIN verkkolentäjiin, että saisin IvAp 1.3.8 asennustiedoston sähköpostiini! Huomenna illalla täytyisi asentaa, jotta lauantaina pääsee lentämään... Eli jos nyt jollakulla ko. tiedosto on?, niin ilmoittakoon tänne tai privalla!

T: Mika

Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2752
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #45 on: 10.12.10, 00:14 »

Tuolta löytyypi 1.3.8-versio: http://koti.welho.com/jhepokan/flightsim/ivap138-b2150.zip

Jännä tapaus Mikaelilla, luulisi ettei olisi FS9:ssä edes mahdollista multiplayer- ja AI-liikenne yhtäaikaa.  Huh

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #46 on: 10.12.10, 13:46 »

Kiitokset Juhalle, Joonakselle, Tommille ja  Jounille!

Latasin sen äsken Juhan linkistä, ja alan asentelemaan... Toivottavasti pelittää paremmin, kun 1.4.2.

T: Mika

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3951
Date Registered: 19.06.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #47 on: 10.12.10, 15:21 »

Jännä tapaus Mikaelilla, luulisi ettei olisi FS9:ssä edes mahdollista multiplayer- ja AI-liikenne yhtäaikaa.  Huh

Joo, tätä ihmettellin itsekin, hassua vaan oli lennellä kun FS9:n oma atc varoittelee muita koneita  minusta matkan varrella  Grin
Ei ole aiemmin kyllä sattunut moista että kesken ivaolennon FS9 lataa yhtäkkiä molemmat trafiikit samaan aikaan käyttöön.
No, olihan ainakin "reaaliaikaista liikennettä" taivaalla menossa jokasuuntaan  Cool
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #48 on: 12.12.10, 10:13 »

Nyt toimii thmbup

Versiolla 1.4.2, oli kaatumisongelmaa. Sitten oli erittäin häiritsevä ongelma sellainen, että jos yksikin kone lisäkseni oli EFHK:lla, niin framet tippuivat 30 > 5 Shocked Eilen Xmas-flaikkarissa koneita oli useita, eikä diashow pilannut rullausta. Ainoastaan kerran (kun piilotin ivapin), tuli noin 30sek tauko, jolloin kovalevy ruksutti täysillä. Ei sentään kaatunut thmbup Tätä oli myös versiolla 1.4.2! Täytyy jatkossa vain siirtää Ivap-ikkuna syrjemmälle pilaamasta näkökenttää. Tai sitten pitää se kokoajan piilossa lähestymisen ja rullauksen ajan. Sama juttu toistuu myös silloin jos ikkuna on piilotettuna, ja sen avaa kesken lähestymisen, rullauksen JNE....

IvAp 1.3.8 rokkaa....

T: Mika
« Last Edit: 12.12.10, 12:59 by Mika Virolainen »

Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #49 on: 02.02.11, 06:44 »

ivap+fsx+w7, eli vanha vista-kovo hajosi ja w7 tilalle ja kaikki installoinnit uusiksi. Mielenkiintoista tuo ivappi -maailma;

- Eaglesoft Citation C750 toimii täydellisesti fullskreenissä ja vieläpä addons-palkista käynnistettynä
- Flight1 atikka ei muuten kuin windowed ja external ivap järjestelmävalvojana
- pmdg:n 747 windowed, ei testattuvielä fullskreen
- Fokker 70/100 windowed, ei testattu -=-

ja mikä parasta jos on ivaon säät päällä ongelmat ovat pahemmat ja ivap-crashit takuuvarmoja Cry

Liekö kenelläkään heittää vinkkiä tai kommenttia asiaan?

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #50 on: 02.02.11, 10:06 »

Mulla seuraavanlainen ongelma.

Kun ton IvApin pitäis disabloida simun oma ATC (?), niin aina kun lennän Tel Aviviin, UNICOMin taajuudella tulee defu ATC:n ATIS joltain kentältä kokoajan. How to fix this? Ei nimittäin jaksa aina Tel Aviviin lentäessä kuunnella jotain defu ATISta...

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Juho Mustaparta
Offline Offline

Posts: 530
Date Registered: 30.12.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #51 on: 02.02.11, 14:24 »

^Meikäläisellä oli sama ongelma Ateenaan lenneltäessä. En tiedä sitten, että voiko tuon mitenkä korjata...
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #52 on: 04.03.11, 08:45 »

ivap+fsx+w7, eli vanha vista-kovo hajosi ja w7 tilalle ja kaikki installoinnit uusiksi. Mielenkiintoista tuo ivappi -maailma;

- Eaglesoft Citation C750 toimii täydellisesti fullskreenissä ja vieläpä addons-palkista käynnistettynä
- Flight1 atikka ei muuten kuin windowed ja external ivap järjestelmävalvojana
- pmdg:n 747 windowed, ei testattuvielä fullskreen
- Fokker 70/100 windowed, ei testattu -=-

ja mikä parasta jos on ivaon säät päällä ongelmat ovat pahemmat ja ivap-crashit takuuvarmoja Cry

Liekö kenelläkään heittää vinkkiä tai kommenttia asiaan?

jari

Ylläolevat toimivat kaikki kun ajaa ivapin external -modessa. Varmimmin ilman IVAOn säätä, jostain kumman syystä säät lisää kaatumisherkkyyttä ja ehkä vähän vaikuttaa myös FPS- tasoon, tiedä häntä..

sama

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #53 on: 28.05.11, 13:23 »

Miten saada pois "labelit" lentokoneiden päältä? En löydä ko. asetusta IvApista, eikä auta, jos FS2004 asetuksista ottaa labelit pois päältä. Käytössä IvAp 1.3.8.

T: Mika

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3951
Date Registered: 19.06.07

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #54 on: 28.05.11, 15:10 »

Miten saada pois "labelit" lentokoneiden päältä? En löydä ko. asetusta IvApista, eikä auta, jos FS2004 asetuksista ottaa labelit pois päältä. Käytössä IvAp 1.3.8.

T: Mika

Jokin hämärä muistikuva on että FSUIPC:llä voisi olla tekemistä asian kanssa, varmaksi en mene sanomaan...
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #55 on: 29.05.11, 06:18 »

Jokin hämärä muistikuva on että FSUIPC:llä voisi olla tekemistä asian kanssa, varmaksi en mene sanomaan...

En löytänyt mitään tuohon viittaavaa. Sen sijaan totesin, että jos labelit on poistettu simusta niin Ivapin käynnistämisen (vai oliko yhdistämisen) jälkeen täppä ilmestyy jälleen asetuksiin. Sen saa kyllä otettua pois, joten täytyy kokeilla seuraavan lennon yhteydessä toimiiko.

T: Mika

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #56 on: 29.05.11, 09:24 »

En löytänyt mitään tuohon viittaavaa. Sen sijaan totesin, että jos labelit on poistettu simusta niin Ivapin käynnistämisen (vai oliko yhdistämisen) jälkeen täppä ilmestyy jälleen asetuksiin. Sen saa kyllä otettua pois, joten täytyy kokeilla seuraavan lennon yhteydessä toimiiko.

T: Mika
Itselläni on labeleille määritelty pikanappula simun asetuksista ja se on toiminut aina oikein.
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3401
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #57 on: 29.05.11, 10:13 »

Itselläni on labeleille määritelty pikanappula simun asetuksista ja se on toiminut aina oikein.

Kappas vain, en ole aiemmin huomannut ko. asetusta Embarrassed Kiitos!

T: Mika

Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #58 on: 15.09.11, 15:19 »

Moro!
Hommaan liittyen onko ollut apua Ivap 1.3.8 version käytöstä ja mistähän tämän vanhan version voisi ladata. Itselläni ei hirveitä ongelmia Ivap:in kanssa ole ollut mutta jos ongelmista pääsee kokonaan eroon niin voisin kokeilla. Omat ongelmani verkossa jossa ainoastaan lennän ovat kahdenlaisia. Kumpainenkin ilmenee kun on lennetty vähintään 1:30 tuntia: Ivap sanoo yhteyden irti uudelleen kytkemisen jälkeen tulee vielä ilmoitus ettei multiplayeria voi asentaa mutta homma toimii hyvin loppuun asti. Tietokone ongelma on sitten sellainen tulee joko bluescreen ja ilmoitetaan muistin loppuneen tai terrain.dll ongelma.

jukka


Itselläni oli pari ongelmaa ivap 1.4.2 kanssa: 1: kaatuu todella paljon. 2: kun katsoo jonkun toisen IVAO lentäjän tekevän laskua, niin kun se MTL modelli koskettaa maata niin se kone hyppii ylös alas kokoajan, kunnes sitten leijailee takaisin maahan kivat bugit.
Kun latasin 1.3.8 niin kumpaakaan näistä ei ongelmista ole esiintynyt ivap 1.3.8 better than 1.4.2  thmbup

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Verneri Viljanen
Offline Offline

Posts: 6
Date Registered: 22.04.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #59 on: 06.10.11, 18:30 »

[ attachment removed / expired ]     Terve! Eli tämmöstä ongelmaa on alkanut ilmenemään. Asensin hiljattain FS 2004 uudelleen ja latasin IVAOn sivulta kaiken tarvittavan verkkolentämiseen, mutta eipä tunnu toimivan vaikka asensin kuten ennenkin. Mikä mahtaa olla ongelman ydin? Osaako joku viksumpi auttaa kenties? Cheesy Kiitos näin etukäteen.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1