FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.07.17, 00:46

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Reply Print
Author Topic: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä  (Read 14006 times)
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #60 on: 06.10.11, 18:51 »

Terve! Eli tämmöstä ongelmaa on alkanut ilmenemään. Asensin hiljattain FS 2004 uudelleen ja latasin IVAOn sivulta kaiken tarvittavan verkkolentämiseen, mutta eipä tunnu toimivan vaikka asensin kuten ennenkin. Mikä mahtaa olla ongelman ydin? Osaako joku viksumpi auttaa kenties? Cheesy Kiitos näin etukäteen.


Kuis monta kertaa olet kokeillut? Siis sulkenut simun ja avannut uudelleen? Ja jos ei rupea toimimaan kokeile asentaa se IVAPin uusin versio 1.4.2.

Henkka

Verneri Viljanen
Offline Offline

Posts: 6
Date Registered: 22.04.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #61 on: 06.10.11, 19:07 »

Kuis monta kertaa olet kokeillut? Siis sulkenut simun ja avannut uudelleen? Ja jos ei rupea toimimaan kokeile asentaa se IVAPin uusin versio 1.4.2.

Henkka

Käynnistänyt simun uusiksi useasti, asentanut uusiksi pariin otteeseen ja olen koittanut tuota 1.4.2. versiotakin, mutta samat tekstit tulee.
« Last Edit: 06.10.11, 19:17 by Verneri Viljanen »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3317
Date Registered: 18.12.01

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #62 on: 07.10.11, 08:21 »

Palomuuri blokkaa? Oletko koittanut logata useille eri servereille.

Verneri Viljanen
Offline Offline

Posts: 6
Date Registered: 22.04.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #63 on: 07.10.11, 10:45 »

Tarkistin asian, palomuuri ei blokkaa ja servereitä ei pääse edes valitsemaan kun nuo errorit iskee ruutuun. FSX IvAp toimii moitteettomasti, mutta itse FSX ei toimi koneella kovinkaan jouhevasti.
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #64 on: 07.11.11, 15:09 »

Moi!

Mitenhän muuten saisi IVAPin toimimaan erikseen FS2004:sen kanssa, siis eri ikkunassa meinaan. Kokeilin avata sen IVAPin sieltä käynnistä-valikon kautta, mutta en saanut sitä yhdistettyä simulaattoriin. Onko neuvoja miten toimisi? Ja tämä siksi jos IVAP sattuu kaatumaan niin se saattaa kaataa koko simun.

Henkka

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #65 on: 07.11.11, 16:03 »

Tietääkseni ei mitenkään.
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #66 on: 07.11.11, 16:05 »

Tietääkseni ei mitenkään.

Eikö sitä saa silleen et olis kaks konetta esim. kotisimu ukoilla aika usein ja siten soveltaa tätä yhdellä koneella.

Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #67 on: 07.11.11, 16:57 »

Eikö sitä saa silleen et olis kaks konetta esim. kotisimu ukoilla aika usein ja siten soveltaa tätä yhdellä koneella.
Vissiin maanantaiväsymys painaa, mutten täysin ymmärrä mitä haet takaa. Itse aikoinaan etsin tietoa tästä hommasta juurikin mainitsemastasi syystä kaatumisien suhteen, ja tulin siihen tulokseen, ettei se onnistu FS9n kanssa. Xn kanssa se taas sitten taitaakin olla mahdollista ajaa ivappia simun ulkopuolella omana softanaan.

Ehkäpä jollain tavalla kikkailemalla virtuaalitietokoneiden kanssa homma saattaisi toimia kun ivappia saisi huijattua luulemaan, että sitä ajetaan eri koneella, mutta tästä aavistuksesta en uumoilua pidemmälle uskalla mennä.
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #68 on: 07.11.11, 17:12 »

ettei se onnistu FS9n kanssa. Xn kanssa se taas sitten taitaakin olla mahdollista ajaa ivappia simun ulkopuolella omana softanaan.

Aivan no nyt aukesi! Kuulin vain jossain tuosta IVAPin ajamisesta simun ulkopuolella, mutta henkilöllä olikin X käytössä.

Henkka

Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #69 on: 05.01.12, 20:25 »

Huomasin tänään että IVAO:n FSX MTL (ivap 1.9.8 ) koneissa on FS9:sin MTL:ien äänet ? mistä moinen johtuu? miten niihin saisi FSX:än MTL:ien äänet/FSX:än defu koneitten äänet toimimaan.......ja esim kun Singaporen 747 tuli laskuun niin sen äänet olivat semmosta turbiiniäänien mössöä jota kokoajan sekoitettiin  Huh any fix for this problem?

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #70 on: 06.01.12, 21:55 »

Eikö kellään ole ollut vastaavaa ongelmaa, tai tietääkö kukaan ratkaisua ongelmaan ? Undecided

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Erik Pirtala
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 11.12.10

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #71 on: 08.01.12, 17:03 »

Terve! Eli tämmöstä ongelmaa on alkanut ilmenemään. Asensin hiljattain FS 2004 uudelleen ja latasin IVAOn sivulta kaiken tarvittavan verkkolentämiseen, mutta eipä tunnu toimivan vaikka asensin kuten ennenkin. Mikä mahtaa olla ongelman ydin? Osaako joku viksumpi auttaa kenties? Cheesy Kiitos näin etukäteen.


Sama ongelma täälläkin nykyään. Kun painaa connect -nappia, tulee tällaista.

[ attachment removed / expired ]

Palomuuri ei blokkaa ja olen asentanut ivapin kolme kertaa uudestaan. Ei auta?

Canon EOS500D, 18-55mm EF-S, Sigma 70-300mm
Nestori Kinnunen
Offline Offline

Posts: 101
Date Registered: 07.02.10

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #72 on: 08.01.12, 17:10 »

Sama ongelma täälläkin nykyään. Kun painaa connect -nappia, tulee tällaista.

Palomuuri ei blokkaa ja olen asentanut ivapin kolme kertaa uudestaan. Ei auta?

En tiedä mutta kokeile tätä:
1. Sammuta oikeasta palkista ivapin kuvake niin että se katoaa(neljä pistettä kuvana).
2. käynnistä ivapin ohjelma(en muista oliko user vai network interface)
« Last Edit: 08.01.12, 17:24 by Nestori Kinnunen »





MSI GTX760 OC 2GB|Intel I7-4790K LGA1150|ASUS Z97-P|8GB DDR3 1333Mhz| Windows 7 Ultimate 64Bit|
Erik Pirtala
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 11.12.10

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #73 on: 09.01.12, 18:26 »

Ei auta. Onko kenelläkään hajua mistä voisi olla kyse?

Canon EOS500D, 18-55mm EF-S, Sigma 70-300mm
Jetro Eemeli Rouvali
Offline Offline

Posts: 948
Date Registered: 15.01.11

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #74 on: 09.01.12, 19:11 »

Ei auta. Onko kenelläkään hajua mistä voisi olla kyse?

Jos squak coden paikalla on 0000 niin, se meinaa että ivap ei toimi, mutta jos siinä on se 2000 tai joku muu niin se meinaa että ivap on toiminnassa......mutta en osaa sanoa miten tuon voisi korjata

Canon EOS 600D + EFS 18-55mm + EFS 55-250mm + Sigma 150-500/5-6.3 APO DG OS.
Erik Pirtala
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 11.12.10

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #75 on: 09.01.12, 19:49 »

Unohdinkin mainita että siinä on juuri se 0000

Canon EOS500D, 18-55mm EF-S, Sigma 70-300mm
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4419
Date Registered: 13.04.09

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #76 on: 09.01.12, 19:50 »

Kokeiles asentaa Ivap uusiksi.
Erik Pirtala
Offline Offline

Posts: 273
Date Registered: 11.12.10

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #77 on: 12.01.12, 22:25 »

On asennetty ivap nyt 12 kertaa ja simulaattori 2 kertaa uudestaan.  thmbdn

Canon EOS500D, 18-55mm EF-S, Sigma 70-300mm
Niko Pursiainen
Offline Offline

Posts: 2169
Date Registered: 01.11.05

Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #78 on: 13.01.12, 02:34 »

Aika erikoista jos olet poistanut sekä IvAp:n että simulaattorin samanaikaisesti ja asentanut molemmat uudelleen, eikä vieläkään toimi. Selailin läpi IvAp:n tukifoorumia ja muilla joilla oli vastaava ongelma uudelleenasennus yleensä auttoi. Muuten ongelma johtui seuraavista:

Quote
3.6. I get an error: "failed to join a FS Multiplayer host..." with number -2146073744
Known causes of the problem:
- universal plug and play being active, disable it: http://www.grc.com/unpnp/unpnp.htm (also check your router, it should be disabled there too)
- ZoneAlarm Firewall, uninstall it (try Kerio Personal Firewall)
- Norton Firewall, uninstall it (try Kerio Personal Firewall)
- Norton AntiVirus, deactivate the "Internet Worm Protection"
- You don't have a network cable plugged in :-)

3.7. I get an error: "failed to join a FS Multiplayer host..." with number -2146074240
You probably moved your fs installation or renamed the flight simulator executable. Do a quick flight sim reinstallation and make sure the executable is called "fs9.exe" (and nothing else!).
Alternative: disable multiplayer auto-join in IvAp configuration and manually join the multiplayer session each time.

Toki tuota manuaalista multiplayer-liittymistä voi kokeilla väliaikaisratkaisuna.

Jos ei näistäkään ole apua, aloita keskustelu ongelmastasi IvAp:n tukifoorumilla (http://fi.forum.ivao.aero/index.php?board=205.0), siellä on kuitenkin ammattitaitoiset henkilöt vastaamassa ja ongelmaan varmasti löytyy ratkaisu. Smiley
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1426
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä
« Reply #79 on: 13.01.12, 20:32 »

Toimiiko muilla näytön pystytahdistus eli ns. "vertical sync" Nvidian korteilla Ivap:n ikkunan ollessa auki, kun simua ajetaan kokoruututilassa? Kauheaa tearingiä näytössä, enkä meinaa millään saada toimimaan. Kuitenkin heti kun Ivap:n piilottaa (Ctrl+F9) pystytahdistus toimii taas normaalisti. Huh
« Last Edit: 13.01.12, 20:36 by Kalle Heinonen »

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1