Ivap kaatuu/Ivap kysymyksiä

<< < (13/28) > >>

Tahra:
[ Attachment not found - or removed ]      Terve! Eli tämmöstä ongelmaa on alkanut ilmenemään. Asensin hiljattain FS 2004 uudelleen ja latasin IVAOn sivulta kaiken tarvittavan verkkolentämiseen, mutta eipä tunnu toimivan vaikka asensin kuten ennenkin. Mikä mahtaa olla ongelman ydin? Osaako joku viksumpi auttaa kenties? Kiitos näin etukäteen.

OH-TDI:
Quote

Terve! Eli tämmöstä ongelmaa on alkanut ilmenemään. Asensin hiljattain FS 2004 uudelleen ja latasin IVAOn sivulta kaiken tarvittavan verkkolentämiseen, mutta eipä tunnu toimivan vaikka asensin kuten ennenkin. Mikä mahtaa olla ongelman ydin? Osaako joku viksumpi auttaa kenties? Kiitos näin etukäteen.Kuis monta kertaa olet kokeillut? Siis sulkenut simun ja avannut uudelleen? Ja jos ei rupea toimimaan kokeile asentaa se IVAPin uusin versio 1.4.2.

Henkka

Tahra:
Quote

Kuis monta kertaa olet kokeillut? Siis sulkenut simun ja avannut uudelleen? Ja jos ei rupea toimimaan kokeile asentaa se IVAPin uusin versio 1.4.2.

Henkka


Käynnistänyt simun uusiksi useasti, asentanut uusiksi pariin otteeseen ja olen koittanut tuota 1.4.2. versiotakin, mutta samat tekstit tulee.

zetair:
Palomuuri blokkaa? Oletko koittanut logata useille eri servereille.

Tahra:
Tarkistin asian, palomuuri ei blokkaa ja servereitä ei pääse edes valitsemaan kun nuo errorit iskee ruutuun. FSX IvAp toimii moitteettomasti, mutta itse FSX ei toimi koneella kovinkaan jouhevasti.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page