Käydään paikanpäällä

(1/6) > >>

Wanhis:
Ajattelin perustaa tähän tälläisen osaston, jossa käydään lentosimulaattorilla paikanpäällä katsomassa "siellä missä tapahtuu".
Maailmalla tapahtuu jatkuvasti milloin mitäkin . . . en tiedä kuinka paljon muut harrastavat sellaista, että mennään simulla tutkimaan tapahtumapaikkoja? Itse tapaan monesti etsiä kartalta uutisissa olleet paikat ja kiertelen alueella tai onnettomuuspaikalla ja mietin mitä ja miten kaikki on tapahtunut.
Simun avulla ja sen maisemista saakin aivan uudenlaisen ja selkeämmän näkökulman tapahtumiin. Varsinkin jos kyseessä on "lento-onnettomuus" on sen tutkiminen simun avulla helpompaa kuin kuvitelmien ja kartan avulla. Voi jopa lentää samanlaisella konetyypillä mitä onnettomuuskone oli ja pohtia sitä mitä tapahtui.
Olisiko tässä ainesta jopa tälläiseen aivan omaan kuvankaappaus osioon? No sen saa aika näyttää, aloitan tämän vaatimattomasti siirtämällä pari kuvaani tänne, jotka eilen laitoin paremman puutteessa tuonne "Sotsi johona olovaana on jotaakin" osastoon.
Täällä voisi sitten myös tarvittaessa hieman keskustellakin tapahtumista, jos siltä tuntuu, eikä siinä häirittäisi muita kuva-osastoja.

Kävin Diamond Twin-Starilla Menkijärvellä katsomassa, että mikä se romahtanut halli olisi . . . uutiskuvissa se näyttää ainakin tuolta harmaalta peltihallilta.

[ Attachment not found - or removed ]

jaa . . jaa . . oli miten oli . . . surullinen juttu . . . koneet on lintassa, eikä sille enään mitään voi . . . .

[ Attachment not found - or removed ]

Tonny0909:

Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä:
[ Attachment not found - or removed ]

Wanhis:
Quote

Hienot talviset kuvat! Mites tuonne suomen pienemmille kentille saisi pienkoneliikennettä, kun innostuin etelän lentojen siasta hieman Cessnailustakin  . ..ja tuntuu jotenkin typerältä olla ainoa kone siellä metsän keskellä.


Minä lolen laittanut Ai-liikennettä joillekin pikkukentille ns. "Käsin asentamalla" jolloin siellä kentällä käy muitakin koneita kun Ai-Cessnoja.
Tuolla Menkijärvellä käy tällähetkellä: Ai-koneina Katana, Europa, Grob, Tomahawk, Maule, Cesnat sekä Kranich purjekone. Maule on se Maliniemen lennettävä kone, eikä ole varsinainen Ai, samoin Kranich. En ole huomannut mitään erikoista haittaa vaikka noita lennettäviäkin koneita joskus käyttää Ai-koneina. Kaippa se vähän voi simua hidastaa mutta ei niin paljon, että se minua haittaisi.
Sitten se, että miten sitä Ai-liikennettä tuonne asennetaan . . niin se on jo niin laaja aihe, että tuskin kannattaa tässä ruveta käymään läpi . . . mutta jos jollain on laittaa hyvä linkki aiheeseen niin pistäkää tulemaan, sillä tästä aiheesta lienee kirjoitettu tekstiä kymmeniä metrejä.
 

pho201:
Tuossa on muutamia AI-ohjeita: (osa linkeistä voi olla jo vanhentuneita)

http://www.flightsimulatorguide.com/aitraffic.htm

http://users.skynet.be/robflsim/RFWAI2en.html

http://www.surclaro.com/AI_Tutorial/#part1

http://michaelstanton.net/ai/

http://www.flightsim.com/main/howto/ai4beg.htm

http://www.surclaro.com/AI_Tutorial/

http://www.flightsim.no/artikler/02012/

http://www.terra-brasilis.org/index.php?view=article&catid=39%3Atutorial&id=468%3Aai-traffic-in-fs2004&option=com_content&Itemid=339

AFCAD-tutor: http://www.farmboyzimsflightsims.com/Airport_Creation.html

http://64.233.183.132/search?q=cache:Bcx8BLg7W4cJ:www.avsim.com/pages/0902/aitraffic_guide/ai-traffic_guide.doc+Lee+Swordy+AFCAD+tutorial&hl=fi&ct=clnk&cd=13&gl=fi

http://www.flightsimulatorguide.com/ai_tfc_links.html  (hyödyllinen linkki AI-koneiden perusmodellien hakemiseen - WoAI- ja PAI-modellit tulevat pakettiensa mukana)

Cyleth:
Eiks tuol tiedostokirjastossa ole se gafin paketti joka lisää noi räpsyt lenteleen pikkukentille?

Navigation

Up one level

Next page