Liikkuminen pitkässä viestiketjussa

(1/1)

nrostedt:
Moi,
törmäsin pikku ongelmaan kun pitkästä viestiketjusta piti hakea noin 7 kk vanha viesti.
Hakutoiminnolla en saanut keksittyä sopivaa hakuehtoa. Viestiketjun selaaminen taas on hidasta, koska kerralla pääsee vain kaksi sivua eteenpäin.

Esimerkki:
Quote

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 112


Olisiko ylivoimaista lisätä tuon sivuluettelon yhteyteen kenttä, johon voisi kirjoittaa halutun sivunumeron ihan käsin? Tässä tapauksessa uskon että haluttu sivu on jossakin sivun 30 paikkeilla, jolloin navigointi sinne nopeutuisi selvästi jos sivunumeroa voisi syöttää myös käsin. Tällainen systeemi löytyy ainakin joistakin foorumisoftista.

T.

mmniemi:
Väliaikaisratkaisuna, tai ainakin -helpotuksena voit toki hyödyntää osoiterivillä olevaa osoitteeseen sisällytettyä viestin järjestysnumeroa. Otetaanpa esimerkkinä vaikkapa pienoismalliketju tuolta yleisen ilmailukeskustelun puolelta:

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,64043.400.html

Tuossa tuo viimeinen numerosarja ennen .html:ää on viestin numero, eli tässä tapauksessa tuon ketjun 400. viesti. Ja 400. viesti on vastaavasti sivulla 21, joten tuo osoite vie ko. ketjun sivun 21 alkuun. Mikä tahansa luku väliltä 380-399 vie sivun 20 alkuun. Jos haluat sivulle 30, pistät luvuksi jotain väliltä 580-599

Navigation

Up one level