Activesky Evolution julkaistu

<< < (5/6) > >>

kille:
Quote

Niin mikä se ongelma nyt siis on?


Väännetään nyt vielä viimeisen kerran rautalangasta se minkä Tommikin jo toisen kerran kirjoitti.

Olkoonkin ilmainen päivitys, mutta se että se naamioidaan vanha korjattu tuote uudella nimellä on ostajia lievästi aliarvioivaa markkinointia ja se ärsyttää. Tottakai uutinen "Upouusi sääohjelma ASE" herättää enemmän mielenkiintoa kuin "ASA SP x julkaistu". Ymmärtäisin paremmin jos uuteen versioon olisi tullut edes YKSI merkittävä uusi ominaisuus.

Ei ole siis mitään "ongelmaa". Kysymys on ihan vaan periaatteesta, tuollaista ostoskanavameininkiä ei simulisäosia myyvien firmojen toivoisi harrastavan. Täysi oikeus heillä siihen tietysti on, ei siinä mitään.

Pe7e:
On kait tuossa jotain uusiakin juttuja, enemmän kuin tuossa ASA:n SP1:ssä koska siitä tuli SP1, eikä "uutta tuotetta". Ja nyt jos joku haluaakin ostaa tuon, ostaa sen ASE:n, ja ne ketkä on ostanut ASA:n aikoinaan, saa nyt ilmaiseksi tuon päivityksen. Sama se varmaan sille ostajalle on onko se ASE vai ASA vai ASI jos haluaa kunnon sääohjelman ja on sellaista ostamassa.

ALind:
Jos ymmärtäisitte yhtään mitään esim. markkinoinnista niin ymmärtäisit varmaan paremmin syyn. Itse varmasti tekisin aivan saman tempun, onhan pakettiin tullut niin paljon uutta. Kuten Kimmo hienosti jo mainitsit, se myy uusille asiakkaille paljon paremmin. Se myös antaa mahdollisuuden saada kelkkaan mukaan ne asiakkaat, jotka eivät edellistä versiota ostaneet sen bugisuuden takia.

Tuollaiset servicepäkit vaan antaa semmoisen kuvan että vieläkin jää paljon porsaanreikiä.

Olisitteko te sitten onnellisempia jos tuo kulkisi nimellä Advanced SP1?

Näillähän tehdään edelleenkin vain rahaa.  

Ja en ymmärrä että miksi pitää vetää herneet korvien väliin kun kerran ilmainen on.

kille:
Quote

Jos ymmärtäisitte yhtään mitään esim. markkinoinnista niin ymmärtäisit varmaan paremmin syyn. Itse varmasti tekisin aivan saman tempun, onhan pakettiin tullut niin paljon uutta.


Markkinointiahan se on ilman muuta, varmaan ihan menestyksekästäkin, mutta niin on puhelinmyyntikin 

Markkinoidessa kannattaa ymmärtää sellaiset tekijät kuin moraali ja kohderyhmän älykkyys. Ainakin jos minun rahani meinaa saada. Ehkä simuilijat sitten keskimäärin ovat niin urpoja että menevät mihin kikkaan tahansa?

Jos olet päivittänyt, kerro nyt ihmeessä meille mitä uutta siinä on kun tekijätkään eivät edes kysyttäessä osaa sitä oikein sanoa?

Quote

Olisitteko te sitten onnellisempia jos tuo kulkisi nimellä Advanced SP1?


Ei ole kysymys mistään onnesta tai herneistä, mutta mielikuvani tuon firman luotettavuudesta ja rehellisyydestä olisi pykälän verran korkeammalla.

kille:
Quote

Ei ainakaan muutaman testilennon mukaan TAT eikä windshift ongelmia lainkaan.


Musta alkaa tuntumaan jo itsestäkin jankkaamiselta, mutta eiväthän nuo ole mitään uusia ominaisuuksia vaan korjattuja vikoja vanhassa softassa? Hyvä tietysti niin jos ne nyt toimivat.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page