Intercom

(1/1)

lareee:
Terve!

Miten olette kotikokkareissanne intercomin rakentaneet?
Itse meinasin että koneeseen vaan mikki- ja äänilähdöille jakaja (kahteen) ja sitten äänet jollain toistaiseksi tuntemattomalla tavalla kiertämään. Eikös sen jollain ohjelmalla saa? Ainakin muistan kun nulikanna joskus vahingossa rupes äänet kiertämään, eli kun mikkiin puhuu niin se kuuluu kaiuttimista/kuulokkeista ulos.
Kiitos jo etukätöseen vastauksista! 

Transisto:
Tästä voisi olla apua, jos kolvi pysyy kädessä:
http://www.baron58.com/Headset%20adapter.htm

Madollistaa oikeiden lentoluurien käytön.

Näitä on myös suoraan valmiina:
http://www.fspilotshop.com/product_info.php?products_id=273#sreenshot_images


Sitten löytyi tälläinen:
How do i get only voice through my fsx headset, then in my normal speakers my planes sounds?

First off you need two sound cards, one with the headsets connected to, and one with the speakers connected to. It is quite hard to explain so go into fsx and go into the learning center, click on 'multiplayer flying' and then on 'talking to other players'. Scroll down to 'to enable voice-only audio on a headset' and follow the steps.

Jos haluat tangenttinapin toimimaan yokessa, voit esim. ohjelmoida yoken näppäimen vastaamaan jotain näppäimistön komentoa.
Ilmainen ja hyväksi todettu ohjelma on esim. tämä:
http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey%20English%20Version.htm

Katso myös tämä:
http://www.voxatc.com/default.aspx

tigert:
Tietty paras lennonjohto / radioliikennefiilis on usein mahdollista verkkolentäessä esim. vatsim- tai ivao-verkoissa, kun lennonjohto, liikennetilanne ja fiilikset menevät kohdalleen, tilanne on melkoisen hieno

Noilla softilla on mun ymmärtääkseni mahdollista valita mistä äänilaitteesta radioliikenne kuuluu, toimii hyvin jos on esim. usb-headsetti, se kun on oma "äänikorttinsa".

- T

lareee:
Problem solved! 

Selvisin aika vähällä. Tietskarissa on siis mikkilähtö, ja 2 äänilähtöä (yksi etupaneelissa, yksi takapaneelissa). Takapaneelin äänilähtöön on kytketty kaiuttimet ja subbari, etupaneelin ääni- ja mikkilähtö on jaettu kahteen ja niissä on headsetit. Koneessa oli äänikortin oma softa jolla sai äänet "kaikumaan" ja muutenkin määriteltyä aika hyvin äänitsydeemeitä. Nyt siis kuulokkeista kuuluu pelkästään mitä kaveri löpisee toiseen headsettiin ja simun äänet on ohjattu takapaneelin kautta kajareille ja subbareille. Ja aikanaan kun päästään nettilentämiseen asti niin ivaon (teamspeakin) äänet ohjataan headsetteihin.
Ja kiitos paljon vielä tosta tangetti-yoke linkistä 

Navigation

Up one level