Itä vs. länsi (OLI: Uutisia ja keskustelua NH90:stä)

<< < (21/30) > >>

kume:
Hieman myönteistäkin kehitystä venäjänmaalla kertoo tämän aamuinen HS: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ven%C3%A4j%C3%A4+julkisti+Katynin+vaietun+joukkomurhan+tietoja+verkossa/1135256456289

Toivottavasti presidentti Dmitri Medvedev jatkaa Venäjän lähihistoriassa tapahtuneiden rikosten ja politikoista luotujen henkilömyyttien läpikäymistä.

topi

kume:
Venäläisten oudot kiinteistökaupat järkyttävät kansanedustajia: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/91270-venalaisten-oudot-tonttikaupat-%E2%80%93-%E2%80%9Dolen-jarkyttynyt%E2%80%9D

susiluoto:
Quote

Ajatus meritorjuntaohjuksin varustellusta ilmatyyny-alus taistelulaivueesta taisi kyllä olla ihan supi-suomalainen keksintö, aivan kuin se yksipaikkaisen Hornetin muuttaminen kaksipaikkaiseksikin.

Hyvä Arne, olet lukenut läksysi. Nyt kun luit ne Paasikiven muistelmat, niin tiedät ettei tällaisiin neuvotteluihin pidä koskaan Venäjän kanssa joutua. Ainut turva tähän on NATO, jos olemme puolueeton maa, niin kutsun tullessa on taas neuvoteltava. NATO-Suomelle tälläistä neuvottelukutsua ei voi esittää.

Natsi-Saksan laivasto sulki sen olemassaolollaan. Tilanne varmistettiin myöhemmin miinoituksin ja sukellusveneverkolla kuten muistanet. Eiköhän noista kaksi ensimmäistä kikkaa toimi vieläkin.

topiVapun kunniaksi Topi, natsi-Saksan laivastoa emme varmaan saa avuksi joten vain toinen vaihtoehdoista lienee käytössä, joo olen Paasikiveni lueskellut ja monta muutakin.Varsovan liitossa emme olleet ja toivottavasti meitä ei vikisten nyt NATO n helmoihinkaan viedä.Ei pidä lähteä herrojen kans marjaan sanottiin piikatytöille ennen, tämä käy Suomineidollekkin neuvoksi.
Hyvää ja hauskaa Vappua.

kume:
Quote

Vapun kunniaksi Topi, natsi-Saksan laivastoa emme varmaan saa avuksi joten vain toinen vaihtoehdoista lienee käytössä, joo olen Paasikiveni lueskellut ja monta muutakin.Varsovan liitossa emme olleet ja toivottavasti meitä ei vikisten nyt NATO n helmoihinkaan viedä.Ei pidä lähteä herrojen kans marjaan sanottiin piikatytöille ennen, tämä käy Suomineidollekkin neuvoksi.
Hyvää ja hauskaa Vappua.


klaara vappen

aaltju:
Quote

Venäläisten oudot kiinteistökaupat järkyttävät kansanedustajia: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/91270-venalaisten-oudot-tonttikaupat-%E2%80%93-%E2%80%9Dolen-jarkyttynyt%E2%80%9D


Näitä tulee vielä lisää...

... ja en tarkoita venäläisten tonttikauppoja (vaikka niitäkin varmasti tulee lisää) vaan turhanpäiväisiä poliitikkoja, jotka vaalien alla tekevät itseään karvahattukansan silmissä tärkeiksi tyhjänpäiväisellä koohotuksella.

Ei liene kansanedustajien tehtävä, eikä edes heidän osaamisaluettaan, tutkia tai selvittää yhtikäs mitään kansalliseen turvallisuuteen liittyvää. Mikäli jokin asia on niin ilmeinen että kansanedustajan avustajakin on jo sen ymmärtänyt ja syöttänyt sopivan selkokieliseksi jauhettuna pullamössönä poliittiselle broilerille niin lienee kohtuullisen selvää supo ja pääesikunta ovat selvittäneet ja hoitaneet asian jo aikoja sitten.

Pakkoruotsin vastustamisen, loton ja dementiahiihdon lisäksi mikään ei yhdistä karvahattukansaa samalla tavalla kuin ryssänpelko... siinäpä sopiva puoluerajoja rikkova vaaliteema.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page