G-Max ja Desing Studio testailua.

<< < (5/11) > >>

Tonih22:
Tuossa kun tuli taannoin uudelle kovolle siireltyä noita simun kansioita niin korruptoitu osa maisemista ja niitä on tullut korjailtua.
Tässä nyt viimeisin tekele, eli Bradentonin maisema joka kärsi osan tiedostoista. Nyt se on taas entistä ehompi.

[ Attachment not found - or removed ]

akos:
Quote

Sinänsä mielenkiintoisia nuo Desing Studion harjoitus-tehtävät. Alla olevassa kuvassa on juuri valmistumassa Learjetin runko. Koneesta tulee todennäköisesti melko vaatimaton mutta näistä työvaiheista ja niiden oppimisesta on sitten apua vaikkapa niitä rakennuksia tehdessä.

Heh heh, näistä Jarin kuvista tulee väkisin mieleen ensimmäiset ATR:n runkoharjoitukset 1,5 vuoden takaa, kun aloittelin omaa AI-ATR-projektiani.

Ei muuta, kuin tsemppiä Jarille! Sinä tunnut olevan kyllä sellainen puuhamies, että vain luoja tietää mitä tuleman pitää, kun pääset kunnolla vauhtiin!


Oskari

Wanhis:
Kiitokset Oskarille kannustuksesta . . . mukavaltahan puuhalta tämä simu-mallinnus vaikuttaa . . . tänään pidin taukoa uuden opettelussa ja kokeilin olenko oppinut mitään. Tein semmoisen pienen harjakattoisen maatilarakennuksen. Siitä tuli mielestäni ihan "kanalan" näköinen . . . voisin huomenna laittaa siitä pari kuvaa, kun saan sen asennettua simuun.


- Onko Tonilla linkkiä tuohon uutuusmaisemaan?

Tonih22:
Quote


- Onko Tonilla linkkiä tuohon uutuusmaisemaan?

Nope, toistaseksi kaikki nyt viimeaikoina tehdyt maisemat löytyy vaan meikäläisen kovolta ja pitää katella kohan saan tuon yöteksturoinnin toimimaan FSX:ssä, jos sitä sen jälkeen pääsisi uploadaamaan jonnekkin.

Wanhis:
Tämmöistä rupesin rakentelemaan . . . aloitin tuosta isosta laatikosta, jonka päällystin kiviseinä-tekstuurilla. Sitten tein nuo kattolevyt ja nostin ne paikoilleen, senjälkeen ullakon päätykolmiot ja niihin puulaudoitus.
Ikkunat lisäsin vasta nyt ja tein ne erilliselle laatalle jonka teksturoin ikkunankuvalla, tällätavoin pystyin vielä zoomailemaan ikkunoiden kokoa ja muotoa, ennenkuin painoin ne kiviseinään kiinni.
Savupiipun putki joka vain painettiin katosta läpi ja lopuksi tuo sisäänkäynti ovineen . . .
Päätin, että tämä on kanala, eikä talon takaseinällä ole ikkunaa koska siellä on kanojen orret ja pesät.

[ Attachment not found - or removed ]

Lopuksi liitin kanalan simuun . . . laitoin sen "Oiva Suonsilmän" maatilalle joka on varmaan joillekin tuttu kuvasarjasta "Simo Suonsilmä, karhua katsomassa" Nuo maatilan muut rakennuksen olen liittänyt simuun  Ez-Scenery ohjelmalla ja ne ovat valmisobjekteja . . . hmmm . . onkohan tuo kanala vähän iso . . . pitäisiköhän sitä vähän zoomata pienemmäksi?
Linkki kuvasarjaan:   http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,89982.0.html

[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page

Previous page