Kuvanapsuja FS-98:sta

<< < (5/7) > >>

Wanhis:
Quote

Tiedostokirjastosta löytyy Suomi maisemat tuohon.


joo . . . hieno lisäosa on kyseessä.  Peruspaketin olen asentanut mutta vielä on fixit asentamatta, samoin se "static aircraft" paketti. Vakiona tuossa Fs-98:ssa on suomen kentistä vain Helsinki-Vantaa mutta Suomimaisemilla tilanne muuttuu ja kenttiä on tosi paljon, pieniäkin joita ei löydy uudemmista simuista vakiona.

Tässä Malmin kenttä taustalla häämöttää Helsinki-Vantaa.Seinäjoki airport. Monelle kokeillulle kentälle näyttäisi tulevan myös esikuvan mukaiset lentokonehallit, tornit jne.Tällähän pystyy lentämään VFR:ää! Oheisessa kuvassa Vaasan lentokentältä näkyvät myös tärkeimmät tiet ja laihianjoki, myös pilvilampi on mallinnettu, tämä oli kyllä yllätys. Puuston tiheys tyydyttänee vaativampaakin makua.
 
 

PerttiLode:
Tule nyt Wanhis takaisin maanpinnalle, älä innostu liikaa noitten kivikauden aikuisten simuiluun.

Wanhis:
Quote

Tule nyt Wanhis takaisin maanpinnalle, älä innostu liikaa noitten kivikauden aikuisten simuiluun.


joo, kohta . . . pitää nyt viritellä tätä fs-98:sia ensin ja tutustua siihen tarkemmin. Perusjutut ja tämän simun tärkeät lisäosat ja muut jipot eivät ole vielä hallinnassa. Yksi Fs-98 payware konepakettikin tuossa odottelee perehtymistä, tuli justiinsa postissa.
Eli tämän kanssa taitaa mennä jonkinaikaa, kuvasarjaakin olisi tarkoitus tällä tehdä, matkalentoa suomikentillä tai jotain semmoista. Muutama vuosi sitten yritin tämän kanssa tutuksi mutta en muista enään mihin se silloin kaatui, olisko ollut joku tietokoneen täystuho tai jotain. hyviä neuvoja kyllä silloin sain ja pitänee tutkia ne jutut uudelleen.
 

ilari:
Täytyy näin aluksi sanoa, ettei FS98n grafiikat paljoa häviä esim. Finskin M11-simulle. Suunnilleen samaa tasoa. WTC-torneista: Olivat mukana vielä 2002n betassa, mutta poistettiin release-versiosta 9/11:n tapahduttua. Samoin damage-mallinnus poistettiin. Muistaakseni disabloitiin vain CFGn tasolla. Alkuperäisiä 2002 RTM-levyjä, joissa tornit olivat, lähetettiin muutamille meistä betaajista. Itse kerkesin olla mukana 2002/2004/FSX-betoissa.

Wanhis:
Varmaan oli mielenkiintoista aikaa kun noita uutuus simuja pääsit betatestaamaan. Uusia simuversioita tuli Microsoftilta kuitenkin suhteellisen tiheään. Mitkä olivat harrastijien silloiset tunnelmat tuommoisesta uudistumistahdista. Entä tuntuiko joku noista simuversioista silloin jotenkin poikkeuksellisen merkittävältä uutuudelta.
 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page