Aikoja lennonjohtokoulutuksen käytännön harjoitteluun.

(1/1)

Nikop:
Olemme ottaneet käyttöön varauslistat koulutusajoille lyhentääksemme koulutusjonoja IVAO Finlandin lennonjohtokoulutuksessa. Ennen kuin siirryt käytännön harjoitteluun koulutusosasto määrää sinulle kouluttajan, jonka listan mukaisesti voit ilmoittautua koulutukseen (huomaa, että listat ovat kouluttajakohtaiset). Ole siis yhteydessä koulutusosastoon, ennen kuin teet ensimmäisen varauksesi!


Miten voin varata harjoitteluajan?

Kun koulutusosasto on määrännyt sinulle kouluttajan, voit varata harjoitteluajan hänen listaltaan. Ilmoittautumisen voit lähettää joko kouluttajan sähköpostiin (etunimi.sukunimi@ivao.aero) tai keskustelualueen yksityisviestitse. Kerro viestissä koulutustasosi sekä kuinka monta harjoittelukertaa sinulle on jo pidetty.

Listaa päivitetään ja harjoitusaikoja lisätään ilmoittautumisien mukaan. Vihreä väri kuvastaa vapaata ja punainen varattua aikaa. Harjoittelukerta voidaan myös rajoittaa tietyn koulutustason tai kokemuksen mukaan. Samalla koulutuskerralla voi olla samaan aikaan kaksikin oppilasta, joten molempien on oltava samalla koulutustasolla ja mielellään saman verran harjoittelukertoja käytynä.


Vapaat koulutusajatKouluttaja: Niko Pursiainen

(vapaa / varattu)

Samppu:
Vapaat koulutusajat

Kouluttaja: Sami Qadri
Sähköposti: sami.qadri(at)ivao.aero

Koulutusajat sovitaan toistaiseksi erikseen koulutettavan kanssa.

OH-TDI:
Vapaat koulutusajat

Kouluttaja: Henri Juhantila
Sähköposti: henri.juhantila(at)gmail.com

Koulutusajat sovitaan toistaiseksi erikseen koulutettavan kanssa.

Mo-jo:
Vapaat koulutusajat

Kouluttaja: Ville Heikkinen
Sähköposti: ville.heikkinen(at)ivao.aero

(vapaa / varattu)


Koska varauskalenteri ei ottanut tuulta alle, voi allekirjoittaneeseen olla yhteydessä sähköpostitse...

Lauri FIN918:
Koulutukseen haluavien tulee lähettää koulutus pyyntö sähköisesti allaolevasta linkistä. Tämän jälkeen teihin tullaan hyvin pian olemaan maililla yhteydessä ajankohdasta koulutukseen.

http://xn.ivao.aero/academy/request_form.html

Navigation

Up one level