Uusin hankintani

<< < (49/177) > >>

Wanhis:
Quote

Sinulle Jari tulee rakennushommat kesäksi esiin kun pitää tuota hangaaria laajentaa kun olet noin paljon konekantaa lisännyt viimeaikoina, taitaa tulla vielä vähemmän lentämistä kuin aikaisemmin työn takia.


Kiitokset Pertti, tuohan kuulostaa muuten tosi hyvältä idealta! Aivan hyvin voisin tuonne Vaasan kentälle tehdä (rakentaa) jonkin oman hallin tai halleja. Niissä voisi olla sitten Lentokerho Nordic-LL:n tai majakkahuollon kyltti seinässä. Todellisuudessakin sinne on tullut paljon uusia rakennuksia, tuon Fs2000 ajoilta olevan Vaasan kenttä-sceneryn jälkeen. Enhän minä edes tiedä mitä ja minkälaisia halleja siellä nykyään on, vaikka asunkin Vaasassa.
Kun siellä kentällä käy, niin joka puolella on pysähtyminen ja pysäköinti kielletty liikennmerkkejä ja verkkoaitaa ym. estettä. Tuskin niitä halleja  pääsisi edes katsomaan vaikka haluaisikin. Afcadilla voisi muokata ja tehdä oman rullaustien ja parkkipaikat hallien luokse. Missäänhän ei ole määrätty, että simussa kaikki pitää olla ultra-realistista. Voisi olla tosi kiehtovaakin jos olisi omat konehallit omilla logoilla.
 

Tonny0909:
Aerosoftin Iceland X ja FTX:n Pacific fjords+Northern rocky mountains tuli hankittua.

PerttiLode:
Quote

Aerosoftin Iceland X ja FTX:n Pacific fjords+Northern rocky mountains tuli hankittua.


Kui ison alueen tuo "FTX:n Pacific fjords+Northern rocky mountains" kattaa? oletko kerinnyt asentaa? niin näytäppäs vähän kuvia sieltä päin

Joona:
3d redux shockwave lights, AES, Imegine Simulationin VHHH ja TSS:n PW-äänet MD-11:lle.

Tonny0909:


[ Attachment not found - or removed ]

Ylin vaalea= Tongass fjords (ei siis ftx:n tekele)

Tumma = FTX Pacific Fjords

Kirkkain oikealla = North. Rocky mountains


Navigation

Up one level

Next page

Previous page