Uusin hankintani

<< < (69/175) > >>

Tonny0909:
Joo, kattelin se promovideon ja näytti tosi hyvältä.

Kopjaak:
Tervepä Terve.

Tulipa hankittua tuo FS2Crew voice edition PMDG JS41:n kaveriksi. Pientä säätöä homma vaati sillä puheentunnistus toimii vain englanninkielisellä ohjelmistolla. Eli FS2Crew ohjeiden mukaisesti käänsin kielen ensin suomesta englanniksi ja homma alkoi toimia. Pientä häikkää tuli Windows updaten kanssa, joten loppujen lopuksi koneella on nyt Win7 EN versio.

Koneemme on valmiina Washingtonin osavaltiossa William R Fairchild Intl KCLM kentällä ja tarkoitus on lentää British Columbiaan Port Hardyn CYZT kentälle. Alareunassa näkyy FS2Crew:n käyttöpaneeleita. Käyttöpaneelit saa lukittua, jolloin ne seuraavat mukana, kun kuvakulmaa vaihtaa.
[ attachment removed ]

Koneen paintti on imuroitu ORBXin sivuilta. Fs2Crew seuraa aika tarkasti JS41:n checklistaa ja tuo ohjaamoon mukaan virtuaalisen puhuvan lentoperämiehen, jonka kanssa kone laitetaan kylmästä lentokuntoon. Samoin lennolle tulee mukaan matkustamohenkilökuntaa, joka tuo kahvia ja aamiaista lentäjille. Matkustajat saavat ostaa viiniä...
[ attachment removed ]

Virtuaalilentoperämies helpottaa kyllä kapteenin taakkaa kääntelemällä namiskuukkeleita sopivin kohdin lennon eri vaiheissa. Perämiestä voi erikseen käskyttää laittamaan esim. jäänestoa päälle jne. Samoin Flight directorin ja autopilotin asetuksia lentoperämies säätää mielellään kunhan ensin kapteeni lausuu komennon ja puheentunnistusohjelma ymmärtää mitä tarkoitetaan. Kun vielä käytän Track IR5 laitetta, ei kuvakulmaa tarvitse koko ajan vaihtaa, kun käskyttämällä homma hoituu näppärästi ja päätä liikauttamalla näkee onko perämies totellut ja ovatko namiskuukkelit oikeassa asennossa.
[ attachment removed ]

Mukaan pakettiin saa vielä videoramphemmon, joka antaa sopivia käsimerkkejä lyhyillä videopätkillä. Tässä pannaan kiilat pyörien eteen.
[ attachment removed ]

Ja tässä kytketään ground power unit. Videoramphemmo toimii vain windows-tilassa.
[ attachment removed ]

Muutaman koelennon jälkeen ohjelman toiminta alkaa selkiytyä ja avsimista löytyi vielä selkeä ohje manuaalin rinnalle. Omasta mielestäni ei huono hankinta parin kympin hintaisena ostoksena. Luulenpa, että JS41 saa taas lisää lentotunteja, sillä nyt kun työtaakkaa helpottaa tuo virtuaalilentoperämies (tarkennuksena: siis pelkkä ääni), koneen lentokuntoon saattamiseen menee vain muutama hetki. Jos jossain kohtaa kämmää, lentoperämies vielä varmistaa, että homma tehdään. Esim. lentoonlähtöön ei pääse ellei ulkovalaistus ole asianmukaisesti päällä.

juice78:
Tämmöset putkahti postilaatikkoon..... 

[ attachment removed ]

B-7-5-7:
Maailman helpoin kuva-arvoitus mutta laitanpahan kuitenkin

Eli mikä kone kyseessä
[ attachment removed ]

Saikksa:
Quote

Maailman helpoin kuva-arvoitus mutta laitanpahan kuitenkin

Eli mikä kone kyseessä
Könköörde? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page