Uusin hankintani

<< < (93/177) > >>

tjh80:
Itsekin ostin tuon reilu vuosi sitten, oli ikävä pettymys. Lupailivat paranneltua VC suht nopeasti ja täysin Natiivia FSX versiota tuosta, mutta eipä ole kuulunut. Sama homma heidän Barranquilla FSX maisema, sekään ei ole SP2 versio ja siitäkin lupasivat ilmaisen päivityksen, ei ole näkynyt. Aika huuhaa pulju siis tuo VirtualCol.

Wanhis:
Heh! No enpä nyt tiedä tuosta huu-haa jutusta, kyllä tämä minulla ainakin toimii! Lisäksi mielenkiintoisia koneita sieltä on tulossa. Kokeilin ostaa sitä Fokker-50 II versiota mutta ei sitä enään saa vaikka se sivu SimMarketista vielä löytyykin, siitä puuttuu se "Osta" nappi.
Tosin eipä hätää sillä versio-3 on Fokkerista tulonpäällä. VirtuaCol:in sivuilta löytyy kartta josta näkee missä vaiheessa mikäkin uutuusprojekti on, Fokker 50 versio-3 on noin puolivalmis elikkä 52% on tehtynä.

Muitakin mielenkiintoisia koneita on tulossa, kuten Embraer-110 ja Beechcraft-99. Nämä kiinnostavat kovasti sillä nämä kun ilmestyvät ostettavaksi niin eipä muuta kun hankintaan ja sitten väsäämään niille surullisen kuuluisan Wasa-Wingsin painttia. Heillä oli käytössään em.koneita. Yhtiöllä meni aikoinaan "tonttiin" muutamia bisnesluokan propellikoneita, eikä henkilövahingoiltakaan vältytty. Jotenkin sopisi hyvin meikäläiselle tämä Wasa-Wings operointi, eikä pelkästään siksi, että asun Vaasassa.

tjh80:
Makuasioista ei voi kiistellä, sano Musti kun pallejaan nuoli.
Oikeasti nuo koneet on tasoltaan huonompia kuin Abacuksen tekeleet, ei siis edes tuon 7€ arvoisia.

jaksu98:
Ei kyllä pajon tarvi katsoa netistä niin löytyy saman tasosta ja jopa parempaa ilmaiseksi

iwn:
Makuasioista kiistelemättä komppaan jälkimmäisiä kommentteja, mielummin yksi hieno ja hinnakas kuin monta heppoista halpaa. Ja kuten todettua, ilmaiseksi saa usein parempaa kuin kaupasta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page