Uusin hankintani

<< < (113/177) > >>

Oskari Pirttisalo:
Quote

Tämä VRS F-18 tuli hommailtua:

Mahtava kone lentää, ja järjestelmät huippuluokkaa! Iso  (Vielä, kun oppis kaikki tsydeemit)
Olen Juhantilan kanssa samaa mieltä!  Iso peukku
On kyllä hintansa veroinen ja systeemit aivan huippuluokkaa
Vielä kun saisi Suomen Ilmavoimien tekstuurit

Wanhis:


PC-Aviatorin alessa tuli vierailtua jälleen ja päätin ostaa loputkin Fs 9:siin sopivat, Razbamin 5-dollarin koneet. Vaikka koneet lienevätkin jo melko iäkkäitä mallinnoksia ja laitteistojen toiminta on paikoitellen vähän sitä sun tätä, niin silti nämä puoltavat paikkaansa, sillä mallit ovat varsin näyttävän näköisiä sekä sisältä, että päältä.
Näissä koneissa on mukana paljon erilaisia maalauksia ja myös paneeleissa on vaihteluja. Erikoisuutena mainittakoon, että koneiden mukana ei seuraa mitään manuaaleja, historiikkejä tms, ei edes readmea! Yritys ja erehdys periaate on siis se millä edetään!
 
Jotain muutakin kivaa olen joulu-aleista löytänyt mutta palaan niihin hankintoihin myöhemmin. Ehkä tässä pyhien aikana niitä tulee sitten installoitua koneelle.

Alla muutama kuva hankituista koneista. tyypit ovat:

Douglas A-4

Grumman A-6B Intruder

McDonnel F2H-2 Banshee
Wanhis:


Löysin tämän Fokkerin vähän niinkuin vahingossa. Olin juuri ostanut VirtualColin joulu-alesta Jestreamin ja kun olin sitä rekisteröimässä ja hakemassa security-fileä niin sattumalta huomasin tämän Fokkerin eräästä sivuvalikosta!
Luulin tämän jo poistuneen markkinoilta, kun se hävisi SimMarketista ja VirtualColin nettikaupan etusivuilta. Mahtavatkohan pitää tätä piilossa sen uuden tulevan Versio 3.0:n takia? Näyttäisi muuten olevan yli 50% valmis se uutuus . . .

Oli miten oli mutta tämä Versio 2.0 kiinnosti jo yli vuosi sitten. Yritin sitä silloin saada boxina mutta VirtualColin kauppa sijaitsi semmoisessa maassa josta lähetyskulut olisivat olleet aivan tolkuttomat. Boxiversio oli heillä vielä silloin ohjelmassa. Nyt sain tämän kumminkin ja halvalla! 9-dollaria se oli vielä pari päivää sitten, samoin oli Jestream muttei ole ilmeisesti enään?

Tuossa yläkuvassa olen ensilennolla mutta tuhosin koneen kovassa laskussa. Kone on mielenkiintoisen vaikea ja pitkälle mallinnettu järjestelmiltään, eikä sitä tosiaankaan saa edes käyntiin Ctrl/E yhdistelmällä. Pari tuntia meni opiskellessa käynnistystä ja sen jälkeen tuhosin yhden kontillisen Pratt & Whitneyn potkuriturbiineja lentoonlähtö yrityksissäni! Taisi siinä mennä pari kokonaista konettakin. Pitkään aikaan ei ole ollut niin jännittävää lentää kuin on tällä koneella.
 

Koneessa tulee myös mukana alla näkyvä animoitu maahenkilöstö. Laukkuja lastataan oikein urakalla. Koneen toisella puolella lentoemäntä heiluttelee kättään avoimessa oviaukossa. Kun maahenkilöstön poistaa, niin kuorma-auto lähtee liikkeelle jne. Opiskeltavaa tämän kanssa riittää. Kone on ilmeisen pitkälle mallinnettu järjetelmiltään. Paljon uutta asiaa, ainakin minulle.


Wanhis:


Mielenkiintoinen paketti tuli tänään postin mukana. Joulukuun lopulla tilaamani boxit tulivat perille. Lienevätkö tulleet Yhdysvalloista saakka, sillä ainakin lähetyslistan osoite viittaisi South Carolinan seutuville.
PC-Aviatorin alennusmyynnistä nuo tuli ostettua ja hinta oli kyllä naurettavan halpa. Da-20 Katana, Hurricane, Spitfire ja Flying Club 2:nen.

Hurricane boxi kiinnosti erityisesti sillä se on pakattu Abacus tuotemerkillä! Enpä ole ennen moista nähnyt. Yleensä tämä kone on ollut First Classin boxissa. Tämä oli pakko saada tottakai!FlyinClub 2 on hieno boxi. Kotelo on erikoispaksu kuten käsikirjakin. Tämän mukana sain nyt näppärästi tuon ison Robinsson R44 kopterin ja Beechcraft Duche:sin. Boxissa on lisäksi vielä Piper Archer mutta se minulla jo on ennestään. Sain sen aikoinaan tilaajalahjana.
Tämä FlyingClub 2 on hyvä pari aiemmin hankitulle FlyingClub X:lle sillä nyt on koko sarjan koneet käytössä. Spitfiren ja Katanan jätän vielä muoveihin. Avaan ne sitten kun on tylsää . . .
 

ametlib:
Millainen tuo hankkimasi Aerosoftin Katana 20 on? Minulla on tuo versio 4x ja se pisti koko simun sekaisin kesällä asennettuani sen - niin tai se mitä luultavammin johtui Katanan päivityksestä. Aikani tapeltuani ongelmien kanssa päätin pistää koko systeemin uudelleen asennukseen. Tuo minun versioni on kyllä hyvällä ajatuksella (proseduurit ja vauriomallinnus) suunniteltu kone, mutta toteus ei mennyt aivan putkeen - ikävä kyllä eikä tekijä enää pahemmin ota foorumilla kantaa tekeleensä bugeihin. Näin se nykyään näyttää menevän - on kiire uuden tuotteen tekemiseen, joka sekin on tehtävä kiireellä. Tavallaan asian ymmärtää (kiireen) jos tuosta elää, mutta voisi tuotteensakin antaa jatkaa elämäänsä siten, että jossain vaiheessa tekisi homman valmiiksi.

Minua henkilökohtaissti potuttaa joka ainoan kerran kun mieleeni juolahtaa Flight1:n Piper Meridian, joka ei toimi Windows 7:ssa eikä 64 bittisellä alustalla. Siinä oli kone, jolla tykkäsin liikkua ja jossa kaikki toimi myös moitteetta, mutta pojat päättivät jättää päivittämättä sen nykykoneisiin sopivaksi lukuisista toivomuksista huolimatta. Nyt se lojuu tuolla bittiarkistossa tyhjän panttina. Onhan siitä joku vääntänyt jonkinlaisen nykyavioniikalla varustetun tekeleen, mutta kiitos ei.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page