FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
30.05.17, 07:22

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Uusin hankintani
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 45 Reply Print
Author Topic: Uusin hankintani  (Read 124375 times)
Oskari Pirttisalo
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 09.11.10

Re: Uusin hankintani
« Reply #560 on: 17.12.12, 15:11 »

Tämä VRS F-18 tuli hommailtua:

Mahtava kone lentää, ja järjestelmät huippuluokkaa! Iso  thmbup (Vielä, kun oppis kaikki tsydeemit)Olen Juhantilan kanssa samaa mieltä!  thmbup Iso peukku
On kyllä hintansa veroinen ja systeemit aivan huippuluokkaa
Vielä kun saisi Suomen Ilmavoimien tekstuurit

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3652
Date Registered: 27.03.08

Re: Uusin hankintani
« Reply #561 on: 22.12.12, 14:53 »

[ attachment removed / expired ]

PC-Aviatorin alessa tuli vierailtua jälleen ja päätin ostaa loputkin Fs 9:siin sopivat, Razbamin 5-dollarin koneet. Vaikka koneet lienevätkin jo melko iäkkäitä mallinnoksia ja laitteistojen toiminta on paikoitellen vähän sitä sun tätä, niin silti nämä puoltavat paikkaansa, sillä mallit ovat varsin näyttävän näköisiä sekä sisältä, että päältä.
Näissä koneissa on mukana paljon erilaisia maalauksia ja myös paneeleissa on vaihteluja. Erikoisuutena mainittakoon, että koneiden mukana ei seuraa mitään manuaaleja, historiikkejä tms, ei edes readmea! Yritys ja erehdys periaate on siis se millä edetään!
 Grin
Jotain muutakin kivaa olen joulu-aleista löytänyt mutta palaan niihin hankintoihin myöhemmin. Ehkä tässä pyhien aikana niitä tulee sitten installoitua koneelle.

Alla muutama kuva hankituista koneista. tyypit ovat:

Douglas A-4

Grumman A-6B Intruder

McDonnel F2H-2 Banshee

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3652
Date Registered: 27.03.08

Re: Uusin hankintani
« Reply #562 on: 25.12.12, 10:43 »

[ attachment removed / expired ]

Löysin tämän Fokkerin vähän niinkuin vahingossa. Olin juuri ostanut VirtualColin joulu-alesta Jestreamin ja kun olin sitä rekisteröimässä ja hakemassa security-fileä niin sattumalta huomasin tämän Fokkerin eräästä sivuvalikosta!
Luulin tämän jo poistuneen markkinoilta, kun se hävisi SimMarketista ja VirtualColin nettikaupan etusivuilta. Mahtavatkohan pitää tätä piilossa sen uuden tulevan Versio 3.0:n takia? Näyttäisi muuten olevan yli 50% valmis se uutuus . . .

Oli miten oli mutta tämä Versio 2.0 kiinnosti jo yli vuosi sitten. Yritin sitä silloin saada boxina mutta VirtualColin kauppa sijaitsi semmoisessa maassa josta lähetyskulut olisivat olleet aivan tolkuttomat. Boxiversio oli heillä vielä silloin ohjelmassa. Nyt sain tämän kumminkin ja halvalla! 9-dollaria se oli vielä pari päivää sitten, samoin oli Jestream muttei ole ilmeisesti enään?

Tuossa yläkuvassa olen ensilennolla mutta tuhosin koneen kovassa laskussa. Kone on mielenkiintoisen vaikea ja pitkälle mallinnettu järjestelmiltään, eikä sitä tosiaankaan saa edes käyntiin Ctrl/E yhdistelmällä. Pari tuntia meni opiskellessa käynnistystä ja sen jälkeen tuhosin yhden kontillisen Pratt & Whitneyn potkuriturbiineja lentoonlähtö yrityksissäni! Taisi siinä mennä pari kokonaista konettakin. Pitkään aikaan ei ole ollut niin jännittävää lentää kuin on tällä koneella.
 Christmas smiley

Koneessa tulee myös mukana alla näkyvä animoitu maahenkilöstö. Laukkuja lastataan oikein urakalla. Koneen toisella puolella lentoemäntä heiluttelee kättään avoimessa oviaukossa. Kun maahenkilöstön poistaa, niin kuorma-auto lähtee liikkeelle jne. Opiskeltavaa tämän kanssa riittää. Kone on ilmeisen pitkälle mallinnettu järjetelmiltään. Paljon uutta asiaa, ainakin minulle.

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

[ attachment removed / expired ]

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3652
Date Registered: 27.03.08

Re: Uusin hankintani
« Reply #563 on: 07.01.13, 12:17 »

[ attachment removed / expired ]

Mielenkiintoinen paketti tuli tänään postin mukana. Joulukuun lopulla tilaamani boxit tulivat perille. Lienevätkö tulleet Yhdysvalloista saakka, sillä ainakin lähetyslistan osoite viittaisi South Carolinan seutuville.
PC-Aviatorin alennusmyynnistä nuo tuli ostettua ja hinta oli kyllä naurettavan halpa. Da-20 Katana, Hurricane, Spitfire ja Flying Club 2:nen.

Hurricane boxi kiinnosti erityisesti sillä se on pakattu Abacus tuotemerkillä! Enpä ole ennen moista nähnyt. Yleensä tämä kone on ollut First Classin boxissa. Tämä oli pakko saada tottakai!

[ attachment removed / expired ]

FlyinClub 2 on hieno boxi. Kotelo on erikoispaksu kuten käsikirjakin. Tämän mukana sain nyt näppärästi tuon ison Robinsson R44 kopterin ja Beechcraft Duche:sin. Boxissa on lisäksi vielä Piper Archer mutta se minulla jo on ennestään. Sain sen aikoinaan tilaajalahjana.
Tämä FlyingClub 2 on hyvä pari aiemmin hankitulle FlyingClub X:lle sillä nyt on koko sarjan koneet käytössä. Spitfiren ja Katanan jätän vielä muoveihin. Avaan ne sitten kun on tylsää . . .
 Smiley
[ attachment removed / expired ]

Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1834
Date Registered: 14.02.05

Re: Uusin hankintani
« Reply #564 on: 09.01.13, 09:59 »

Millainen tuo hankkimasi Aerosoftin Katana 20 on? Minulla on tuo versio 4x ja se pisti koko simun sekaisin kesällä asennettuani sen - niin tai se mitä luultavammin johtui Katanan päivityksestä. Aikani tapeltuani ongelmien kanssa päätin pistää koko systeemin uudelleen asennukseen. Tuo minun versioni on kyllä hyvällä ajatuksella (proseduurit ja vauriomallinnus) suunniteltu kone, mutta toteus ei mennyt aivan putkeen - ikävä kyllä eikä tekijä enää pahemmin ota foorumilla kantaa tekeleensä bugeihin. Näin se nykyään näyttää menevän - on kiire uuden tuotteen tekemiseen, joka sekin on tehtävä kiireellä. Tavallaan asian ymmärtää (kiireen) jos tuosta elää, mutta voisi tuotteensakin antaa jatkaa elämäänsä siten, että jossain vaiheessa tekisi homman valmiiksi.

Minua henkilökohtaissti potuttaa joka ainoan kerran kun mieleeni juolahtaa Flight1:n Piper Meridian, joka ei toimi Windows 7:ssa eikä 64 bittisellä alustalla. Siinä oli kone, jolla tykkäsin liikkua ja jossa kaikki toimi myös moitteetta, mutta pojat päättivät jättää päivittämättä sen nykykoneisiin sopivaksi lukuisista toivomuksista huolimatta. Nyt se lojuu tuolla bittiarkistossa tyhjän panttina. Onhan siitä joku vääntänyt jonkinlaisen nykyavioniikalla varustetun tekeleen, mutta kiitos ei.

Jari Vanhatupa
Offline Offline

Posts: 3652
Date Registered: 27.03.08

Re: Uusin hankintani
« Reply #565 on: 09.01.13, 16:40 »

Millainen tuo hankkimasi Aerosoftin Katana 20 on? Minulla on tuo versio 4x ja se . . . .

Juu, empä osaa vielä sanoa tuohon mitään kun boxi on vielä korkkaamatta ja muoveissa. Hurricanen jo asensin ja testailin, seuraavaksi pistän tuon FlyingClub 2:sen. Pitääpä pitää mielessä tuo kertomasi mutta empä usko että mitään erikoista tapahtuu . . minulla on niin vanhanaikaiset systeemit Win-XP ja Fs9.
Tosin kyllä noissakin aina jotain pientä häslinkiä ilmenee. Windows XP aina välillä asentelee jotain päivityksiä ja siellä tietokoneen sisällä sitten bitit muuttuu eri asentoihin tms. Kokeilin tuossa muutaman kuukauden tauon jälkeen SBuilderia ja kappas . . se oli menettänyt yhteytensä FSuippiin! Piti hakea FSuipin uusin versio ennenkuin rupesi taas pelittämään. Monet maisemanteko työkalut ovat "sikavanhoja" monimutkaisia ja herkkiä enkä ole vakuuttunut niiden toimivuudesta mikäli päivittäisin tietokoneeni viimeisen päälle nykyaikaan.

Välillä tekisi mieli hankkia toinen tietokone joka olisi pyhitetty vain Flight Simulaattoriin ja maisemasuunnitteluun, ilman nettiyhteyttä tietty. Semmoinen vakaa ja toimiva, aina samanlainen systeemi jossa mikään ei muutu ja uudistu omia aikojaan. Toisessa tietokoneessa olisi sitten nettiyhteys ja siinäkin olisi Flight-simulaattori kuten on nytkin.
 Undecided

Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2350
Date Registered: 12.01.03

Re: Uusin hankintani
« Reply #566 on: 09.01.13, 16:51 »

Hej Rolf
Mulla on tuo vanhempi Katana ja myös sen X versio mutta tykkään siitä vanhemmasta enemmän, se on hiukan yksinkertaisempi mutta silti parempi, minun mieletä.
Toi X malli on vain päivitys siihen vanhempaan, ei se sen hienompi ole muuten kuin että saa ruksata mahdollisimman pajon ruutuja, osta pois se Katana jos sen haluat, et siinä mitään häviä.
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1834
Date Registered: 14.02.05

Re: Uusin hankintani
« Reply #567 on: 09.01.13, 17:25 »

Eheeeeiii - en osta Katanaa. Yksi versio piisaa ja sekään ei toimi. Nyt on Lancair Legacy se in-tuote, jolla taival taittuu hienosti reilun 200 solmun tuntivauhtia ja halutessa pääsee aika korkealle. Minulla on sellainen näppituntuma tuon uudemman Katanan asennuksesta, että se muokkasi samalla jotain muutakin tiedostoa, joka vaikutti muihin koneisiin. Siivekkeet eivät toimineet siten kuin oli tarkoitus ja kaikkea muuta pientä, joka vaikutti kaikkeen lentämiseen.

Jarin idea pelkästä simukoneesta on järkevä. Minulla oli alunperin tarkoitus samaan, mutta kun on  kolme lentosimua samassa + pari kolme muuta, niin homma karkasi käsistä. Tosin voidaan puhua edelleen simukoneesta, sillä lähes kaikki roina liittyy näihin simuihin tavalla tai toisella. Työpöytä pitäisi siivota ladatuista tiedostoista ja laittaa varmuuskopio-mappiin - on nimittäin niin paljon tavaraa ettei enää meinaa löytää hakemaansa  Grin

Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2350
Date Registered: 12.01.03

Re: Uusin hankintani
« Reply #568 on: 09.01.13, 23:11 »

Mä olen kolmen päivän aikana siivonnut extra kovalevyä kun on yhtä paljon roinaa kun sinullakin, 140GB olen heittänyt pois ja nekin oli tupla esityksiä,
kuinka paljon sitten on semmosta mitä ei tarvii sen saa nähdä tulevaisuudessa.
Kaikkea sitä kertyy vuosien aikana
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5215
Date Registered: 14.12.05

Re: Uusin hankintani
« Reply #569 on: 10.01.13, 16:17 »

A2A:n lisäristä Accu Feel on ilmestynyt versio 2.0, joka tuo lisänä edelliseen mm. äänet ja muut efektit vesiliikenteeseen. Koko versio (uutena) maksaa parikymmentä dollaria: http://www.a2asimulations.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id=55 ja päivitys aiemmista versioista $5. Kävin hakemassa ja asensin tuon päivityksen ja on varmasti hintansa väärti.

Pekka

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2350
Date Registered: 12.01.03

Re: Uusin hankintani
« Reply #570 on: 11.01.13, 17:23 »

A2A:n lisäristä Accu Feel on ilmestynyt versio 2.0, joka tuo lisänä edelliseen mm. äänet ja muut efektit vesiliikenteeseen. Koko versio (uutena) maksaa parikymmentä dollaria: http://www.a2asimulations.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id=55 ja päivitys aiemmista versioista $5. Kävin hakemassa ja asensin tuon päivityksen ja on varmasti hintansa väärti.

Pekka


Mitä se tuo päivitys tekee koneeseen? (Piper j3)
Pekka Holopainen
Offline Offline

Posts: 5215
Date Registered: 14.12.05

Re: Uusin hankintani
« Reply #571 on: 11.01.13, 17:55 »

Mitä se tuo päivitys tekee koneeseen? (Piper j3)

Ei kai se koneeseen mitään tee paremminkin FSX:ään. Se päivittää Accu Feel version 1.0 (tai 1.1 pienempi ilmaispäivitys, joka tuli syksyllä) versioon 2. Entisiä ominaisuuksia on paranneltu ja joitain uusia on tullut lisää (tarkempi lista löytynee A2A:n sivuilta). Päivitys tarkistaa onko simuun asennettu versio 1 tai 1.1 ennen kuin asentuu. Jos versiota 1 ei ole, pitää ostaa koko versio 2 (n. $20). Accu Feelin väitetään toimivan lähes jokaisella lisäosakoneella (freeware tai payware). En tiedä toimiiko tuolla mainitsemallasi - todennäköisesti toimii. Muistaakseni A2A:lla oli vielä konekohtaisia (A2A:n koneille) erikoisversioita siitä.

Pekka
« Last Edit: 11.01.13, 17:59 by Pekka Holopainen »

"Olen eri mieltä kanssasi, mutta taistelen loppuun asti oikeudestasi olla toista mieltä" - Voltaire
Pertti Lode
Offline Offline

Posts: 2350
Date Registered: 12.01.03

Re: Uusin hankintani
« Reply #572 on: 25.01.13, 21:12 »

Tämä voisi olla se, jos se tulee myytäväksi joskus?
Tämän firman tuotteet ottavat vain paljon aikaa mutta ovat huippuluokkaa.
Tamä oli 14/12-12  Sibbwingsin forumilla.

[ attachment removed / expired ]
Niklas Tähtinen
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 16.08.11

WWW
Re: Uusin hankintani
« Reply #573 on: 11.02.13, 17:52 »

[ attachment removed / expired ]

Mahtava laite ja todella kevyt, pyörii siinä missä defukoneetkin!  thmbup

Jarkko Kautto
Offline Offline

Posts: 561
Date Registered: 26.12.12

Re: Uusin hankintani
« Reply #574 on: 12.02.13, 14:01 »

Tulipa hommattua Aerosoftin Airbus X Extended,ei menny kyllä rahat hukkaan!   thmbup


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Intel Core i5-3350P | NVIDIA GTX660 3 GB | 8 GB DDR3 1600 MHz | Kingston HyperX 3K 240 GB SSD | 1 TB 7200 RPM SATA | Win 8.1
 
Jyri Leijala
Offline Offline

Posts: 266
Date Registered: 17.09.11

Re: Uusin hankintani
« Reply #575 on: 12.02.13, 19:22 »


[ attachment removed / expired ]

Eikös tää näihin uusiin hankintoihin mene Wink
Markku P Pitkänen
Offline Offline

Posts: 328
Date Registered: 03.11.12

Re: Uusin hankintani
« Reply #576 on: 18.02.13, 10:53 »

Tämä tuli ostettua eilen.

[ attachment removed / expired ]

Aivan mahtava laitos!  thmbup

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4414
Date Registered: 13.04.09

Re: Uusin hankintani
« Reply #577 on: 18.02.13, 10:58 »

Hyvä Markku, ostit hienon koneen  thmbup

Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Uusin hankintani
« Reply #578 on: 23.02.13, 10:12 »

Hei pojat!
Neuvokaas nyt mua vanhaa ukkorähjää, että kuinkas tähän sais teille tulemaan kuvan.
Olen aijemmin onnistunut laittamaan tänne kuvia, mutta yrityxestäni juolimatta, en tälläkertaa onnistunut.
Käytin tota Prt Sct nappia ja kuva tuli siihen, mutta vaikka olin seurannut tota liitä kuvia ohjetta, niin en saanut kuvaa näkyville.
Olen ollut jo liian kauan näistä puuhista ulkona, että en enää osaa mitään.
Tämä computer on ihan uus ja aika hinnakaskin, joten siitä ei pitäis olla kiinni.

Olenko jo näin dementoitunut? Onko se Alsheimer näin tarttuvaa, kun käyn joka päivä tuolla Mariabackenilla vaimoani tapaamassa.

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: Uusin hankintani
« Reply #579 on: 23.02.13, 10:15 »

Hei pojat!
Neuvokaas nyt mua vanhaa ukkorähjää, että kuinkas tähän sais teille tulemaan kuvan.
Olen aijemmin onnistunut laittamaan tänne kuvia, mutta yrityxestäni juolimatta, en tälläkertaa onnistunut.
Käytin tota Prt Sct nappia ja kuva tuli siihen, mutta vaikka olin seurannut tota liitä kuvia ohjetta, niin en saanut kuvaa näkyville.
Olen ollut jo liian kauan näistä puuhista ulkona, että en enää osaa mitään.
Tämä computer on ihan uus ja aika hinnakaskin, joten siitä ei pitäis olla kiinni.

Olenko jo näin dementoitunut? Onko se Alsheimer näin tarttuvaa, kun käyn joka päivä tuolla Mariabackenilla vaimoani tapaamassa.

Moi Esa,

Kun kirjoitat viestiä niin textikentän alalaidassa on kohta "lisätoiminnot", klikkaat siitä ja valitset "Liitä kuvia" sitten aukeaa erillinen ikkuna, josta voit etsiä ja liittää kuvia viestiisi. Muista, että kuvan maksimi leveys saa olla 800 pikseliä ja max. Koko 200 kt.

Eli sun täytyy ensin tallentaa kuva ensin tietokoneelle ja sitten ladata tänne.

-Henkka

Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 45 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1