Uusin hankintani

<< < (153/175) > >>

B-7-5-7:
Se on jo vanha tuttu, hankin ensimmäisenä päivänä kun tuli julki

Wanhis:


Tuolla aiemmin kerroinkin jo tästä Virtualcolin tulossa olevasta uutuudesta, joka nyt sitten pienen viiveen jälkeen on ilmestynyt. Näistä Saabin matkustajakoneista tuolla kaupallisella puolella ei todellakaan ole ollut liiemmin tarjontaa joten oitis tuommoinen piti sitten hankkia. Varsinkin kun Virtualcolin tuotteiden hinnoittelu on jokseenkin kuluttajaystävällistä, tämäkin Saab lisäosakone maksoi download-tuotteena alle 10-euroa.
 

Tämä Saab Regional Pack sisältää kaksi konetyyppiä, Saab-340 ja Saab-2000 mallit. Saab-340 mallista on mukana versiot A,B ja F joista F-malli on rahtiversio. Saab-2000 on sitten mukana yhdellä versiolla ja se on selvästi isompikokoinen ja avioniikaltaan monipuolisempi kone.
Alla olevassa kuvassa tulee hyvin esiin Virtualcolin konemallien kohtalaisen näyttävä ulkoasu ja mallinnos, jonka luulisi riittävän itse kullekin.Erilaisia maalauksia on mukana erittäin paljon ja sieltä löytyy luonnollisesti suomalasiakin harrastajia kiinnostavia yhtiöitä, kuten esimerkiksi tämä Finnaviation. Mukana tulee myöskin animoitu kenttähenkilöstö jonka saa esiin paimamalla kojetaulussa olevaa ikonia.

Virtual cokpit näkymää . . .Saab 340 2-D paneeli alemmassa asennossaan. Kojetaulun ikonista on mahdollista korottaa ja laskea paneelia tarpeen mukaan. Tämä 340:nen on perinteisin mittarein varustettu, kun taasen 2000:sessa on "lasiohjaamo" Mittarit ovat melko pieniä mutta ovat silti riittävän selvästi luettavissa. Hieman ajattelin, että jos tässä 340:sessä muuttaisi muutaman mittarin hiirellä klikattaessa suurenevaksi mutta toimivat ne kyllä tälläisenäänkin ihan tarpeeksi hyvin.Kuva overhead paneelista. Olisiko noin 70% nappuloista semmoisia jotka ovat toimivia, loput ovat sitten koristeena. Koneen järjestelmämallinnus riittänee silti tavallisille sunnuntailentäjille. Molemmissa konetyypeissä on myös ohjelmoitava FMS, eli "matolaatikko"Tässä sitten Saab-2000, huomaa koneen selvästi pidempi runko. Tämä Saab Regional Pack on kokonaisuudessaan tiedostokooltaan melko muhkea, purettuna noin 600mb. Pääasiassa tuo paketin koko muodostuu suuresta repaintien määrästä. Itse konemallinnos on varsin frameystävällinen. Valmistaja kertoo siinä käytetyn heidän FF (Friendly frames) systeemiään, mitä lie tuo nyt sitten tarkoittaneekaan mutta ainakin minun halpis markettimiko pyörittää Saabeja kuin tyhjää vaan asetukset tapissa (Fs-2004).Pikainen testilento Saab-2000:sella. Ilmaan vaan puutteellisesti valmistauneena! Näkymä virtual-cokpitistä, näytössä valittuna map-mode jolloin päästään katselemaan lentoreitin viivaa ym. tarpeellista tietoa. Tämän VC-cokpitin lisäksi on käytettävissä myös hyvä 2-D paneeli.Vielä yksi kuva jossa näkyy myös tuo FMC-loota.  Kyllä tästä koneesta haastetta löytyy ihan tarpeeksi ainakin tälläiselle pääasiassa pienkoneilla lentäneelle simupilotille.
 

PerttiLode:
Mikä mistä ja koska?
eli mistä ostit?

Wanhis:
Quote

Mikä mistä ja koska?
eli mistä ostit?Tervehdys Pertti! Ostin tuon Saab-Regional pack:in Virtualcolin omasta nettikaupasta joka kulkee nimellä:  VirtualCol virtual Store  Ohessa linkki:

http://www.virtualcol.com/shop/tvirtual.php?modulo=home

Tuotteet ovat latausversioita, tuo kuvassa oleva boxi on omatekemä. Tosin noita heidän koneitaan saa kyllä monesta muustakin simutarvike kaupasta. Olen todennut tuon heidän oman kaupan hyväksi ja ostelen tuotteet suoraan sieltä.
 

PerttiLode:
En ole tuohon firmaan ennen törmännytkään,mutta hinnat ovat oikeassa tasossa minun lompakkoon nähden.
Muilla on alehinnat korkeammat

Navigation

Up one level

Next page

Previous page