Flight Sim Labs Airbus A320

<< < (29/44) > >>

tokare:
Quote

Siis nyt pieni korjaus tähän. Päivitys hinta on P3D hinnan ja FSX hinnan erotus. Esim jos P3D maksaa 120$ ja FSX 100$ niin päivitys on 20$.

Onko tämä jossakin ihan virallisesti vahvistettu? Siinä tapauksessa tuo olisi ihan kohtuullinen hinta tai jonkun verran alkaisi jopa huokuttelemaan. En vain henkilökohtaisesti luultavasti jaksa siltikään asentaa FSXää enää takaisin, koska ei ole lisenssiä esim. AS2016 FSXlle vaan P3Dlle jne. Ei vain huvita asentaa kaikenlaista vanhaa roskaa uudestaan ja palata epästabiliin FSXään saadakseen Airbusin.

Toivotaan, että P3D-version julkaisu viipyisi enemmän ns. halusta lypsää löysät rahat ensin pois markkinoilta. Tuossa ei mielestäni ole edes mitään väärää. Olettavasti kehittäminen maksanut paljon ja rahaa pitää saada sisälle myös äkkiä eikä odottaa FSX hyllyssä että P3D saadaan valmiiksi, jotta saadaan kassakone laulamaan. Projektia aloitettu tekemään kuitenkin FSXlle niin siinä mielessä FSX ensin ajattelu on tässä tapauksessa perustelua. PMDG 747v2 toivottavasti jäänee viimeiseksi, jossa mennään tälläinen reliikki-FSX edellä.

Tätä on niin kauan odotettu ja tuote näyttää kenties laadukkaimmalta lisäosalta mitä tähän mennessä on tehty. Voihan odottaa vielä muutaman kuukauden ja maksaa sen jonkun noin 150 $ tai mitä ikinä tulekaan maksamaan P3Dlle. Itseäni en viitsi kiusata katsellen enää uusia  videoita ja kuvia, koska sitä saattaa sortua ostamaan FSX version. Hauska yksityiskohta näyttää olevan, että "bird strikessä" moottorista tulee punaista vertakin

Lauri FIN918:
http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/7765-a320x-license-upgrade-path-clarification-request/#comment-59324

Ja juu, tuo Bird Strike on aika hauska. Siinähän siis oikeasti lentää myös lintu sinne moottoriin....

Ja muistutan vielä että älkää ostako tuotetta € valuutalla. eSelleraten kurssit ovat syvältä...

erese:
Tuli testattua tuo birdstrike ja monta muutakin failurea, tulipahan vipinää cockpittiin  Hyvin huomasi että perämies on ihan syystäkin olemassa oikeasti 

erese:
Tälle pukkaa päivitystä A320-X v1.0.1.173 
http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/8055-a320-x-v101173-updated/

Tatu:
On tää kyllä hieno kokonaisuus. Äänet on todella upeat, ja mainitsen tämän siksi, kun muutaman lennon lentäneenä huomaan kiinnittäväni tähän huomiota. 

Olis sellainen kysymys, että sattuuko kukaan tietämään mitä "callout" ääniä löytyy Finnairin busseista? Youtubesta löysin vain A330 videon, jossa kuului 400, 110, 50, 40, 30, 20, 10. Taitavat olla konekohtaisia jossain määrin?

Toinen kysymys... olenko ymmärtänyt oikein, että tuulia ei voi ohjelmoida reittipisteisiin? Ei ainakaan minulla hyväksy lukuja sinne, vaikka kuinka yritän niitä näpytellä.

Ai niin... loistavasti toimii iPad MCDU.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page