FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.06.17, 15:47

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Flight Sim Labs Airbus A320
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 Reply Print
Author Topic: Flight Sim Labs Airbus A320  (Read 30396 times)
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 190
Date Registered: 22.02.16

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #140 on: 25.08.16, 14:26 »

Siis nyt pieni korjaus tähän. Päivitys hinta on P3D hinnan ja FSX hinnan erotus. Esim jos P3D maksaa 120$ ja FSX 100$ niin päivitys on 20$.

Onko tämä jossakin ihan virallisesti vahvistettu? Siinä tapauksessa tuo olisi ihan kohtuullinen hinta tai jonkun verran alkaisi jopa huokuttelemaan. En vain henkilökohtaisesti luultavasti jaksa siltikään asentaa FSXää enää takaisin, koska ei ole lisenssiä esim. AS2016 FSXlle vaan P3Dlle jne. Ei vain huvita asentaa kaikenlaista vanhaa roskaa uudestaan ja palata epästabiliin FSXään saadakseen Airbusin.

Toivotaan, että P3D-version julkaisu viipyisi enemmän ns. halusta lypsää löysät rahat ensin pois markkinoilta. Tuossa ei mielestäni ole edes mitään väärää. Olettavasti kehittäminen maksanut paljon ja rahaa pitää saada sisälle myös äkkiä eikä odottaa FSX hyllyssä että P3D saadaan valmiiksi, jotta saadaan kassakone laulamaan. Projektia aloitettu tekemään kuitenkin FSXlle niin siinä mielessä FSX ensin ajattelu on tässä tapauksessa perustelua. PMDG 747v2 toivottavasti jäänee viimeiseksi, jossa mennään tälläinen reliikki-FSX edellä.

Tätä on niin kauan odotettu ja tuote näyttää kenties laadukkaimmalta lisäosalta mitä tähän mennessä on tehty. Voihan odottaa vielä muutaman kuukauden ja maksaa sen jonkun noin 150 $ tai mitä ikinä tulekaan maksamaan P3Dlle. Itseäni en viitsi kiusata katsellen enää uusia  videoita ja kuvia, koska sitä saattaa sortua ostamaan FSX version. Hauska yksityiskohta näyttää olevan, että "bird strikessä" moottorista tulee punaista vertakin Tongue
« Last Edit: 25.08.16, 14:31 by Tomi Renberg »
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3250
Date Registered: 06.12.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #141 on: 25.08.16, 14:39 »

http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/7765-a320x-license-upgrade-path-clarification-request/#comment-59324

Ja juu, tuo Bird Strike on aika hauska. Siinähän siis oikeasti lentää myös lintu sinne moottoriin.... Grin

Ja muistutan vielä että älkää ostako tuotetta € valuutalla. eSelleraten kurssit ovat syvältä... thmbdn


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3789
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #142 on: 26.08.16, 01:22 »

Tuli testattua tuo birdstrike ja monta muutakin failurea, tulipahan vipinää cockpittiin  Tongue Hyvin huomasi että perämies on ihan syystäkin olemassa oikeasti  Wink
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3789
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #143 on: 28.08.16, 16:04 »

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 8946
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #144 on: 31.08.16, 16:49 »

On tää kyllä hieno kokonaisuus. Äänet on todella upeat, ja mainitsen tämän siksi, kun muutaman lennon lentäneenä huomaan kiinnittäväni tähän huomiota.  Smiley

Olis sellainen kysymys, että sattuuko kukaan tietämään mitä "callout" ääniä löytyy Finnairin busseista? Youtubesta löysin vain A330 videon, jossa kuului 400, 110, 50, 40, 30, 20, 10. Taitavat olla konekohtaisia jossain määrin?

Toinen kysymys... olenko ymmärtänyt oikein, että tuulia ei voi ohjelmoida reittipisteisiin? Ei ainakaan minulla hyväksy lukuja sinne, vaikka kuinka yritän niitä näpytellä.

Ai niin... loistavasti toimii iPad MCDU.

'Don't panic'
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14273
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #145 on: 31.08.16, 17:16 »

Olis sellainen kysymys, että sattuuko kukaan tietämään mitä "callout" ääniä löytyy Finnairin busseista? Youtubesta löysin vain A330 videon, jossa kuului 400, 110, 50, 40, 30, 20, 10. Taitavat olla konekohtaisia jossain määrin?
Omien videoiden perusteella A320 (OH-LXK) sanoo ainakin näin; 2500, 400, hundred above, minimums, 100, 50, 40, 30, 20, retard retard retard.

A321 (OH-LZG) taas näin; 2500, 400, hundred above, minimums, 100, 50, 40, 30, 20, retard retard, 5.

Onko tuo lentotaidoista sitten kiinni että kuinka alas kone ehtii korkeutta luettelemaan ennen kuin osuu Grin

Mutta tosiaan, aivan käsittämättömän upea lisuri, kaikkia ääniä myöten. Ei malta odottaa P3D-versiota thmbup
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 8946
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #146 on: 31.08.16, 17:21 »

Onko tuo lentotaidoista sitten kiinni että kuinka alas kone ehtii korkeutta luettelemaan ennen kuin osuu Grin

No ymmärsin, että FSL A320 versiossa retard tulee vain kerran 20 jalassa (Ja joku muu korkeus autolandilla, olisko ollu 10 jalkaa), joten siinä ehtii kyllä huudella 10 ja 5 myös jos käsin lentelee.  Grin

'Don't panic'
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #147 on: 31.08.16, 18:49 »

Onko missään väläytelty mahdollisista A319&A321-laajennuksista?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Petri Koivisto
Online Online

Posts: 14273
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #148 on: 31.08.16, 21:47 »

Onko missään väläytelty mahdollisista A319&A321-laajennuksista?
Ainakin ovelasti jätetty tuo "tuotesarja" nimelle "A3xx Master Series", joten voisi ainakin kuvitella tulevan jatkoa kyseiselle sarjalle... toivotaan thmbup
Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #149 on: 01.09.16, 04:03 »

FSLabsin foorumeilta lueskelin, että A319&A321 pitäisi olla tulossa.  Wink



Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3250
Date Registered: 06.12.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #150 on: 01.09.16, 11:17 »

A319&A321 on ymmärtääkseni kyllä luvattu Smiley.

FPLN B sivu on vielä hieman kesken (reittipisteiden tuulitiedot), mutta korjaus tähän sekä muihin MCDU:n ominaisuuskiin (SEC FPLN, PPOS sivu, VERT REV ja LAT REV täydennykset) on tulossa SP:ssä! Smiley

Koskien RETARD-callouttia, tässä Lefteriksen kommentti foorumilta:

In FWC version F5, there was additional logic added to allow for continuous "RETARD RETARD" callouts if engine thrust was above idle. The logic of previous versions to callout "RETARD" at 20 and/or 10 and then around 5-10ft if you're going bouncy bouncy (technical term) is still there.

We model FWC version F3P, so that additional continuous "RETARD RETARD" is not there.


FSLabs Support Team
Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #151 on: 26.09.16, 20:09 »

Latailin tossa äsken Paintkitin ja rupeilen väsämään koko Finnairin laivastoa. Menee hetki kunnes on valmista Smiley.
Kyselin jo aiemmin, mutta alkaakos tulemaan jo pikkuhiljaa valmista? Wink



Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3250
Date Registered: 06.12.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #152 on: 26.09.16, 20:41 »

Kyselin jo aiemmin, mutta alkaakos tulemaan jo pikkuhiljaa valmista? Wink

Heips,

Jonkun verran olen kerinnyt tekemään, mutta lukion kirjotukset ovat olleet tiellä. Jahka nämä ovat ohi (tämä vko), niin viimeistelen homman Smiley.


FSLabs Support Team
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3789
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #153 on: 27.09.16, 06:16 »

Heips,

Jonkun verran olen kerinnyt tekemään, mutta lukion kirjotukset ovat olleet tiellä. Jahka nämä ovat ohi (tämä vko), niin viimeistelen homman Smiley.

Hienoa, asiat tärkeysjärjestykseen vaan niin hyvä tulee  thmbup
Mikko Anttonen
Offline Offline

Posts: 119
Date Registered: 28.03.13

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #154 on: 07.10.16, 11:57 »

Heips,

Jonkun verran olen kerinnyt tekemään, mutta lukion kirjotukset ovat olleet tiellä. Jahka nämä ovat ohi (tämä vko), niin viimeistelen homman Smiley.
Loistavaa, asiat tärkeysjärjestykseen vaan!  thmbup



Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3789
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #155 on: 08.10.16, 02:00 »

Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #156 on: 13.11.16, 15:06 »

Parit pätkät nyt kyseisellä laitoksella lentänyt ja todennut että rullaaminen on jokseenkin vaikeaa, ainakin itsellä. Kone lähtee heti itsekseen liikenteeseen kun vapautat jarrun. Ja jarrujen käyttö on hankalaa. Onko kyseessä vaan asetuksista vai oletteko muut todenneet että jarrut toimivat jotenkin erilailla kuten esim. PMDG:n tuotteissa tai AS:n bussin kanssa?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3250
Date Registered: 06.12.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #157 on: 13.11.16, 17:34 »

Parit pätkät nyt kyseisellä laitoksella lentänyt ja todennut että rullaaminen on jokseenkin vaikeaa, ainakin itsellä. Kone lähtee heti itsekseen liikenteeseen kun vapautat jarrun. Ja jarrujen käyttö on hankalaa. Onko kyseessä vaan asetuksista vai oletteko muut todenneet että jarrut toimivat jotenkin erilailla kuten esim. PMDG:n tuotteissa tai AS:n bussin kanssa?

Käytätkö IAE vai CFM moottoreita? IAE-moteilla etenkin rullaukseen ei tarvita juurikaan tehoa.
« Last Edit: 14.11.16, 10:34 by Lauri Sivuoja »


FSLabs Support Team
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #158 on: 13.11.16, 21:09 »

IAE-moteilla tulee lennettyä koska BA.

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2575
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #159 on: 14.11.16, 05:38 »

Kyllähän sen kuuluisikin rullata varsinkin kevellä koneella hyvin vähällä teholla. Aerosoftista nyt ei kannata ottaa mitään mallia t. 89,7t kone, N1 42% ja GS 10... Tongue Ja mikähän tuo EPR-moottori mahtaa olla? Grin


"When we left earth it changed our world"
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1