FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.06.18, 04:58

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Flight Sim Labs Airbus A320
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 14 15 [16] Reply Print
Author Topic: Flight Sim Labs Airbus A320  (Read 64993 times)
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4490
Date Registered: 13.04.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #300 on: 24.02.18, 20:15 »

Itsellä X-Planella ei yhtään maksullista lisuria asennettuna (pois lukien koneet) ja näyttää aivan törkeän upealta. Todella paljon löytyy ilmasia tekstuuri -lisäosia, mutta näyttää simu vanillanakin aivan upealta. Eritoten yötekstuurit 4k näytöllä on aivan sanoin kuvaamattoman upeaa. Samaa ei todellakaan voi sanoa P3D:stä.

Ei ole semmoista kuin ilmainen lounas  Roll Eyes
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14380
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #301 on: 08.03.18, 20:58 »

Jos joku vielä tätä lisuria myöntää käyttävänsä niin onko muilla tullut vastaan tuollaista ongelmaa, että kone kampeaa lentoonlähdössä (yleensä ainakin) oikealle? Samantien kun asettaa TOGA-tehot, kone kimpoaa oikealle eikä reagoi ohjaamiseen mitenkään.

Nopealla googlailulla ei löytynyt vastaavaa ongelmaa..  Roll Eyes
Lauri FIN918
Former member
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #302 on: 08.03.18, 23:00 »

Jos joku vielä tätä lisuria myöntää käyttävänsä niin onko muilla tullut vastaan tuollaista ongelmaa, että kone kampeaa lentoonlähdössä (yleensä ainakin) oikealle? Samantien kun asettaa TOGA-tehot, kone kimpoaa oikealle eikä reagoi ohjaamiseen mitenkään.

Nopealla googlailulla ei löytynyt vastaavaa ongelmaa..  Roll Eyes

Miltäs F/CTL sivulla rudder positio näyttää? Reagoiko rudderin liikkumiseen?
Jouka Ahponen
Offline Offline

Posts: 973
Date Registered: 03.07.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #303 on: 09.03.18, 01:38 »

Jos joku vielä tätä lisuria myöntää käyttävänsä niin onko muilla tullut vastaan tuollaista ongelmaa, että kone kampeaa lentoonlähdössä (yleensä ainakin) oikealle? Samantien kun asettaa TOGA-tehot, kone kimpoaa oikealle eikä reagoi ohjaamiseen mitenkään.

Nopealla googlailulla ei löytynyt vastaavaa ongelmaa..  Roll Eyes

Jos NWS sticky jää päälle, niin saattaa aiheuttaa tuollaista oiretta. En nyt varma ole johtuuko juuri tuosta, mutta tarkista nyt vielä, että varmasti poistat sen tillerin käytön sieltä ja siirryt rudderiin lineupin jälkeen.

UPL
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14380
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #304 on: 09.03.18, 07:07 »

Ok, täytyypä testailla. Tänks molemmille!
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4118
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #305 on: 22.03.18, 16:10 »

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14380
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #306 on: 23.03.18, 13:29 »

Kohtalaisen hyvä päivitys muuten, tuntui performance parantuneen tosiaan huomattavasti taas. thmbup
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4118
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #307 on: 20.05.18, 18:15 »

« Last Edit: 20.05.18, 18:50 by Mikael Leinonen »
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4118
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #308 on: 19.06.18, 16:11 »

« Last Edit: 19.06.18, 18:59 by Mikael Leinonen »
Pages: 1 ... 14 15 [16] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1