FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.07.19, 01:12

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Flight Sim Labs Airbus A320
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 Reply Print
Author Topic: Flight Sim Labs Airbus A320  (Read 98041 times)
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #320 on: 08.02.19, 20:56 »

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #321 on: 08.02.19, 21:51 »

Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #322 on: 12.04.19, 13:39 »

« Last Edit: 12.04.19, 15:10 by Mikael Leinonen »
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #323 on: 16.04.19, 07:28 »

Aijai, tätäkin on odoteltu! Cool

FS2Crew Announces for the FSLabs Airbus Series

https://fselite.net/news/fs2crew-announces-for-the-fslabs-airbus-series/
Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #324 on: 29.04.19, 06:48 »

Onko kukaan kokeillut näitä UHD livery packeja FSLabsin bussille? Varsin hyvältä näyttää ainakin kuvissa.

https://secure.simmarket.com/fsrepaint.mhtml

Lisäksi huomasin tälläisen huomautuksen: "On the model starting from v2.0.2.347 and above these liveries don't work. The update to the latest versions will be ready by the end of may 2019." Onko viimeisten päivitysten myötä jokin muuttunut olennaisesti tekstuureissa, niin etteivät vanhemmat tekeleet ole enää yhteensopivia?

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2533
Date Registered: 12.02.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #325 on: 29.04.19, 08:57 »

Onko kukaan kokeillut näitä UHD livery packeja FSLabsin bussille? Varsin hyvältä näyttää ainakin kuvissa.

https://secure.simmarket.com/fsrepaint.mhtml

Lisäksi huomasin tälläisen huomautuksen: "On the model starting from v2.0.2.347 and above these liveries don't work. The update to the latest versions will be ready by the end of may 2019." Onko viimeisten päivitysten myötä jokin muuttunut olennaisesti tekstuureissa, niin etteivät vanhemmat tekeleet ole enää yhteensopivia?

Eikös suurimman osan noistakin painteista saa aivan ilmatteeksi. Ja kyllä, modeliin tehtiin muutoksia uusimmassa päivityksessä ja vanhat CFM paintit ei käy aivan 100% yhteen uusimman version kanssa.

Kalle Heinonen
Offline Offline

Posts: 1476
Date Registered: 04.09.05

WWW
Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #326 on: 29.04.19, 10:57 »

Varmasti saa, mutta laatu lienee vähän toista luokkaa kuin ilmaisissa. Wink

Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2533
Date Registered: 12.02.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #327 on: 29.04.19, 12:47 »

Varmasti saa, mutta laatu lienee vähän toista luokkaa kuin ilmaisissa. Wink

Noh itsehän sinä päätät mihin rahasi haluat käyttää. Itse en tuhlaisi noihin, kun ilmaiseksi löytyy jopa omaan silmään huomattavasti parempiakin.

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4659
Date Registered: 13.04.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #328 on: 29.04.19, 18:47 »

Onko kukaan kokeillut näitä UHD livery packeja FSLabsin bussille? Varsin hyvältä näyttää ainakin kuvissa.

https://secure.simmarket.com/fsrepaint.mhtml

Lisäksi huomasin tälläisen huomautuksen: "On the model starting from v2.0.2.347 and above these liveries don't work. The update to the latest versions will be ready by the end of may 2019." Onko viimeisten päivitysten myötä jokin muuttunut olennaisesti tekstuureissa, niin etteivät vanhemmat tekeleet ole enää yhteensopivia?

Eipä ole tullut edes harkittua. BAVirtual kautta saa kuitenkin suhteellisen hyvät repaintit.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #329 on: 14.05.19, 17:52 »

Seuraavaan päivitykseen on tulossa mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia thmbup

https://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/21517-information-on-the-next-build/
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4318
Date Registered: 18.12.01

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #330 on: 20.05.19, 16:04 »

Katselin tossa Youtubesta FSLabs A320 -videoita. En ole aiemmin niitä juurikaan katsellut, koska voisi ruveta vi***tamaan, kun itsellä on vain Aesin bussi...

Asiaan! Onko FSLabsilla todellakin noin surkeat tekstuurit VC:ssa vs. Aerosoft?

https://www.youtube.com/watch?v=dxEmTXUYx7k

Etsin montakin videota, muttei ne kyllä katsomalla parantunut Huh

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4659
Date Registered: 13.04.09

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #331 on: 20.05.19, 16:06 »

Katselin tossa Youtubesta FSLabs A320 -videoita. En ole aiemmin niitä juurikaan katsellut, koska voisi ruveta vi***tamaan, kun itsellä on vain Aesin bussi...

Asiaan! Onko FSLabsilla todellakin noin surkeat tekstuurit VC:ssa vs. Aerosoft?

https://www.youtube.com/watch?v=dxEmTXUYx7k

Etsin montakin videota, muttei ne kyllä katsomalla parantunut Huh

Ei ne tekstuurit, vaan ne järjestelmät  Wink
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4318
Date Registered: 18.12.01

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #332 on: 20.05.19, 16:26 »

Ei ne tekstuurit, vaan ne järjestelmät  Wink

Niinpä juuri, ja tulevana ostajana katselin hieman mitä hintaan sisältyy... mutta yllätyin kyllä nähdessäni ohjaamon. Onkohan VC -textuureihin tulossa kasvojenkohotusta tulevaisuudessa?

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #333 on: 20.05.19, 17:51 »

Mikähän niissä VC:n textureissa on vikana?
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4318
Date Registered: 18.12.01

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #334 on: 20.05.19, 19:37 »

Vaikuttaa lähinnä lelulta, kun on tottunut Aesin ohjaamoon Shocked Voisiko enää ironisempaa olla?

E: Tässä Mattin videossa näyttää jo paremmalta. Liekö kyse sitten asetuksissa ja resoluutiossa?

https://www.youtube.com/watch?v=b42XE4mkFaw

Leinosellahan on molemmat bussit, joten mitä mieltä Mikael? onko noissa textuurien tarkkuuksissa paljon eroa, vai näyttääkö se vain siltä?
« Last Edit: 20.05.19, 20:45 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #335 on: 20.05.19, 20:43 »

Vaikuttaa lähinnä lelulta, kun on tottunut Aesin ohjaamoon Shocked Voisiko enää ironisempaa olla?
Siis millä tavalla? Epätarkkoja vai muuten jotenkin huonoja? Huh
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4318
Date Registered: 18.12.01

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #336 on: 20.05.19, 20:47 »

Siis millä tavalla? Epätarkkoja vai muuten jotenkin huonoja? Huh

Editoin edellistä postausta, joten kurkkaa sitä.

Mutta ehkäpä hieman kulmikkuutta ainakin, joka ottaa silmään kun ei ole aiemmin nähnyt Undecided

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #337 on: 20.05.19, 21:23 »

Editoin edellistä postausta, joten kurkkaa sitä.

Mutta ehkäpä hieman kulmikkuutta ainakin, joka ottaa silmään kun ei ole aiemmin nähnyt Undecided
Näyttääkö tässä erilaiselta? En edelleenkään ymmärrä mitä tarkalleen tarkoitat tuolla, mutta enemmän lelulta tuo roskabussi ainakin minusta näyttää. Grin Tietty jos kahvikupit, paperinpalaset sun muut turhakkeet ohjaamossa on se twisti niin toki tästä ei sellaisia löydy. Kuten Patrick sanoi, tässä on keskitytty järjestelmien mallinnukseen.
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4390
Date Registered: 19.06.07

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #338 on: 20.05.19, 23:45 »

Vaikuttaa lähinnä lelulta, kun on tottunut Aesin ohjaamoon Shocked Voisiko enää ironisempaa olla?

E: Tässä Mattin videossa näyttää jo paremmalta. Liekö kyse sitten asetuksissa ja resoluutiossa?

https://www.youtube.com/watch?v=b42XE4mkFaw

Leinosellahan on molemmat bussit, joten mitä mieltä Mikael? onko noissa textuurien tarkkuuksissa paljon eroa, vai näyttääkö se vain siltä?

No Fslabsin vc on ehkä hieman "steriilimmän" oloinen vakiona mutta siihen on saatavilla modeja millä tekstuureista saa halutessaan "paremmat" ja esim fslabsin logot modattua yms  thmbup
https://forums.flightsimlabs.com/index.php?/files/file/1112-rd-fsl-a32x-vc-mod/

https://1drv.ms/u/s!AmkUoce76Y1GhI4eZqoWK8ZShVwi7w

Itse en noihin tekstuureihin niin kinnitä huomiota, suurin ero näiden kahden välillä on systeemimallinnus ja "Immersio" mikä tulee kun Fslabsin lyö tulille. Se puuttuu aika tavalla tuosta aerosoftista. Ei sitä osaa selittää, se täytyy kokea  Grin
 
« Last Edit: 21.05.19, 05:46 by Mikael Leinonen »
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 4318
Date Registered: 18.12.01

Re: Flight Sim Labs Airbus A320
« Reply #339 on: 21.05.19, 06:16 »

Näyttääkö tässä erilaiselta? En edelleenkään ymmärrä mitä tarkalleen tarkoitat tuolla, mutta enemmän lelulta tuo roskabussi ainakin minusta näyttää. Grin Tietty jos kahvikupit, paperinpalaset sun muut turhakkeet ohjaamossa on se twisti niin toki tästä ei sellaisia löydy. Kuten Patrick sanoi, tässä on keskitytty järjestelmien mallinnukseen.

Näyttää paremmalta

Tarkoitan että esim. linkkamassani videossa näyttää lelumaiselta (askeettinen) vs. Aes. Vaikea sanoa sen tarkemmin, kun on Aesiin tottunut.

Kahvikupit, paperit ym. ovat lähinnä huvittavia (eivät aiheuta immersiota tai kylmiä väreitä) Grin

Järjestelmien ja toimivuuden takiahan olenkin sitä ostamassa, ja tietysti lyö Aesin 100-0 mennen tullen kuten on todettu jo julkaisuista lähtien.

No Fslabsin vc on ehkä hieman "steriilimmän" oloinen vakiona mutta siihen on saatavilla modeja millä tekstuureista saa halutessaan "paremmat" ja esim fslabsin logot modattua yms  thmbup
https://forums.flightsimlabs.com/index.php?/files/file/1112-rd-fsl-a32x-vc-mod/

https://1drv.ms/u/s!AmkUoce76Y1GhI4eZqoWK8ZShVwi7w

Itse en noihin tekstuureihin niin kinnitä huomiota, suurin ero näiden kahden välillä on systeemimallinnus ja "Immersio" mikä tulee kun Fslabsin lyö tulille. Se puuttuu aika tavalla tuosta aerosoftista. Ei sitä osaa selittää, se täytyy kokea  Grin

Eli hieman "steriilimpi", tulihan se sieltä Smiley Aerosoft on tosiaan tehnyt paljon ohjaamon suhteen, eli jotain hyvääkin tuo paskile sisältää.

Modeja saatavilla, hienoa!

Immersion kokemista todella odotan, kuten myös systeemimallinnusta thmbup En niin välitä systeemien vikaantumisista. En ole lukenut verkkolentosääntöjä pitkään aikaan, mutta näiden käyttäminen oli ainakin aiemmin kiellettyä.

Tämä menee hankintaan kuten olen jo aiemmin kertonutkin, muttei aivan heti.

Kiitokset vastauksista kaikille.
« Last Edit: 21.05.19, 06:22 by Mika Virolainen »

   
Intel I7 8700K @ 4800Mhz / 16Gb DDR4 3200Mhz / GF GTS 1080/8Gb / Samsung EVO960 500Gb SSD for simulator & addons.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1