IRC-Kanava avattu!

(1/3) > >>

Harri_Laitinen:
Virtual Finnair on avannut testikäyttöön oman IRC-kanavansa. Tämän "chat-alueen" kautta lentäjät ja muut simulaattorilentämisestä kiinnostuneet voivat keskustella reaaliaikaisesti keskenään. Kanava on toistaiseksi testikäytössä ja kokemuksia voi raportoida VF:n henkilökunnalle. FS Nordicin keskustelualueella oleva VF:n viestifoorumi tulee jatkamaan edelleen kuten ennenkin.

IRC-keskusteluun pääset mukaan mm.MIRC-ohjelmalla, ja ottamalla yhteyttä ircnetin palvelimiin. Virtual Finnairin kanava on #vfinn.

Jos on jotain kysyttävää, niin tähän näin voitte laittaa ongelmia, sitten voitte laittaa meiliä osoitteeseen harri.j.laitinen@dnainternet.net tai voitte laittaa pikaviestiä. Autan ilomielin.  

Staok:
kanava on #vfinn mutta mikäs on sitten serveri???
olisi sekin tieto piloteille hyödyllinen

MasterBaziz:
Quote

kanava on #vfinn mutta mikäs on sitten serveri???
olisi sekin tieto piloteille hyödyllinen


No eikös tossa jo lue IRCnet?????

Siitä jo voi johtaa osoitteen http://www.ircnet.com. Ja sieltä kun vielä painaa Servers, niin alkaa tuleen listaa. Ja useissa ohjelmissa tuo lista on ihan valmiina. Valitsee vaan IRCnetin palvelun tajoajaks.

Ja mulla on ruudussa irc-2.stealth.net, jos kiinnostaa. Suomessa tietty kannattaa käyttää suomalaista palvelinta.

EDIT: Typo

Harri_Laitinen:
Nyt on Virtual Finnairin IRC-kanavan palveluja alettu parantamaan. #vfinn Kanavalla on oma "botti" (Horribili), joka pitää kanavaa pystyssä 24h/7.

Tällä hetkellä Horribili pystyy antamaan tietoja, että ketkä VF:äläiset lentävät sillä hetkellä VATSIM:issa. Toiminto on ensimmäinen komento, mitä Horribilille on "opetettu".   Horribilille tullaan lisämään tulevaisuudessa lisää komentoja.

Miten komento toimii? No siis tulet IRC-netin kanavalle #vfinn ja kirjoitat ruutuun, että "!ilmassa" . Tämän jälkeen Horribili antaa sinulle tietoja, jos joku VF:läinen on parhaillaan lentämässä VATSIMissa.

Tulevista komennoista en paljasta mitään, mutta ehdoituksia saa antaa joko suoraan tähän tai minulle.

Quote

[20:22:19] <Harza-> !ilmassa
[20:22:20] <Horribili> (FIN0020) Teemu Pienimäki [-],
[20:22:21] <Horribili> (FIN0004) MIKA KOSO EFHK [CYYZ-EFHK], T/B752/F
[20:22:23] <Horribili> (FIN0101) MATTI KEMPPAINEN EFHK [EFMA-ESSB], T/C172/L


Kuten varmaan huomaatte, Horribili antaa ensimmäisenä pilotin Virtual Finnair tunnuksen, tämän jälkeen nimen, lähtö/saapumis kenttien ICAO-koodit ja viimeisenä koneen nimen.

Jos VATSIMissa ei lennä yhtään Virtual Finnairin palveluksessa olevaa lentäjää Horribili antaa seuraavanlaisen sanoman.

Quote

[01:54:58] <Harza-> !ilmassa
[01:55:59| <Horribili> Harza-: ei tuloksia


ollik:
Quote

Nyt on Virtual Finnairin IRC-kanavan palveluja alettu parantamaan. #vfinn Kanavalla on oma "botti" (Horribili), joka pitää kanavaa pystyssä 24h/7.
Muuten hyvä juttu mutta miksi ihmeessä tuollainen aivan kamala nimi Horribili?

Navigation

Up one level

Next page