Summer IFR Tour 2010

(1/3) > >>

MikaelT:
[ Attachment not found - or removed ]

IVAO:n kesää piristämään saapuu koko kesän kestävä IFR-tour. Tourilla lennetään niin kotimaassa, kuin ulkomaillekin. Lennot on poimittu oikeiden lentoyhtiöiden lentämistä lennoista, joten nyt voit virittää realismin huippuunsa!

Lennot keskittyvät maakuntakentille ja niiltä lennettäviin lentoihin, muutaman kerran hypätään Suomen ilmatilan ulkopuolelle ja piipahdetaan muun muassa Riikassa. Jokaiselle lennolle on annettu valmis reitti ja konetyyppiehdotuksia on myös saatavilla.

Virallinen lähtölaukaus tourille ammutaan viikon päästä lauantaina 12.6 kello 1600 UTC, jolloin vietetään myös ensimmäistä uutta online-iltaa. Tuolloin järjestetään kattava lennonjohtopalvelu ensimmäiselle lennolle, joka suuntautuu, minnekäs muualle, kuin Rovaniemelle. Nopeimmat kerkeävät paluulennon jälkeen vielä lentää seuraavankin etapin.

Tapahtuman verkkosivu on avattu osoitteessa http://www.ivao.fi/tapahtumat/ifrtour/. Tutustu erityisesti sääntöihin ja muuhun materiaaliin, joka on sivuilla tarjolla. Mikäli jokin jäi epäselväksi, otamme kysymyksiä vastaan vaikka tässä ketjussa.

Hyvää kesänalkua ja tervetuloa viikon päästä aloittamaan kesän lentokautta!

MikaelT:
Virallinen lähtölaukaus tapahtuu tänä iltana! Kaikki mukaan lentämään ja pitämään hauskaa!

macklin:
Quote

Virallinen lähtölaukaus tapahtuu tänä iltana! Kaikki mukaan lentämään ja pitämään hauskaa!


Moro!
Mitä muuta hauskaa kuin lentäminen?

jukka

jukkapalander:
Olkaa lentäjät tarkkoja tourin sääntöjen ja aikarajoituksien kanssa!!! Automaattivalidaattori ei hyväksy yhtäkään lennettyä legiä ellei se ole täysin tourin ohjeiden mukaan lennetty.

MikaelT:
Quote

Moro!
Mitä muuta hauskaa kuin lentäminen?

jukkaIlmailun riemu yhdistettynä realistiseen ympäristöön ja reiluun seuraan. 

Navigation

Up one level

Next page