Missä on Zei Zei ?

<< < (37/40) > >>

nikkari:
No älkääs nyt. Kari Uotikin joutui Sörnäisten vankilaan, jossa miehestä hetimiten huudettiin vankien toverikunnan puheehjohtaja.

jari58:
Quote

Tuomioksi koituu tod. näk. vankilavarikon läpiajorangaistus. 


No niin...  Jos kuitenkin puhutaan "vakavasti" niin toivottavasti zei zei saa tuntuvan rangaistuksen törppöilystään. Minä jaksan (vielä) uskoa Suomen oikeuslaitokseen.

skyllonen:
Quote

Skenaariossa b) Järvilehto voisi olla työtön putkiasentaja (ammattikuntaa halveeraamatta) esim. Jakomäestä tai Korsosta...


Tuossa skenaariossa tuota onnettomuutta ei edes olisi tapahtunut, työttömät putkiasentajat tuskin ajelee tuonluokan veneillä ympäri Espoon vesialueita ja käy rantakapakoissa viettämässä kosteita illanistujaisia. 

Transisto:
Totta tämäkin. 

kume:
Quote

Missä on JJ ?


Hovioikeuteen matkalla: http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/uutinen/j%C3%A4rvilehdolta-uusi-asiantuntijalausunto-hovioikeuteen
Quote

Jyrki Järvilehto on hankkinut uuden, syyttömyyttään tukevan asiantuntijalausunnon Turun hovioikeudessa jatkuvaan veneturman käsittelyyn. Lausunnon on kirjoittanut diplomi-insinööri Kari Alppivuori. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa onnettomuustutkintakeskuksessa ja VTT:llä. Nykyisin Alppivuori on johtava asiantuntija liikenteen turvallisuusvirastossa Trafissa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page