FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.10.19, 22:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Wilco Airbus volume 1 ongelma
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Wilco Airbus volume 1 ongelma  (Read 1238 times)
KSS
Former member
Wilco Airbus volume 1 ongelma
« on: 26.06.10, 14:34 »

Tarvitsisin apua saadakseni Wilcon Airbus volume 1 toimimaan.

Olin lueskellut jo aikaisempia ongelmia, mutta en saanut niistä apua, eli siis koneiden ohjaamoissa on jotain vikaa näyttää nimittäin tälläiseltä

[ attachment removed / expired ]

Kun yritin ensimmäistä kertaa käynnistää Airbusseja Flight Simulaattorissa ja suoritin ensimmäiselle käyttökerralla konevalikossa niistä yhden (Airbus A320) kaatoi tämä koko simun. Yritin uudestaan ja tällä kertaa en suorittanut ollenkaan joilloin simu ei kaatunut mutta kone toimii huonosto siis ilman ohjaamoa.

Mitähän voisin tehdä, Tongue olen jo näitä yleisiä juttuja yrittänyt siis suorittanut järjestelmän valvojana ja asentanut uudestaan.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #1 on: 26.06.10, 14:51 »

Mistä ostit ko. lisurin?
Cyleth
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #2 on: 26.06.10, 16:03 »

Viepä osoitin noiden mustien näyttöjen päälle ja rullalla säädät näyttöjen kirkkauden niin alkaa jotain näkyäkin...

edit: tosin eipä sulla tuolla autopölötissäkään mitään näy joten ei taida gauget latautua...
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #3 on: 26.06.10, 17:15 »

Mistä ostit ko. lisurin?

Wilcolta ostin.
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #4 on: 26.06.10, 17:21 »

Viepä osoitin noiden mustien näyttöjen päälle ja rullalla säädät näyttöjen kirkkauden niin alkaa jotain näkyäkin...

edit: tosin eipä sulla tuolla autopölötissäkään mitään näy joten ei taida gauget latautua...

Joo, gauget eivät lautauda, mitenhän voisin toimia ??  Huh  Tongue
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #5 on: 26.06.10, 17:37 »

Joo, gauget eivät lautauda, mitenhän voisin toimia ??  Huh  Tongue
Kokeile poistaa ja asentaa uusiks..
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #6 on: 26.06.10, 19:00 »

Kokeile poistaa ja asentaa uusiks..

Ei tunnu auttavan ??
Teppo Torvi
Offline Offline

Posts: 40
Date Registered: 25.05.04

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #7 on: 26.06.10, 19:38 »

Itselläni ei PFD ja ND lataudu vaikka keskinäytöt kylläkin. Ongelma korjautunut joka kerta ku lataa lennon uudestaan.

KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #8 on: 26.06.10, 19:57 »

Itselläni ei PFD ja ND lataudu vaikka keskinäytöt kylläkin. Ongelma korjautunut joka kerta ku lataa lennon uudestaan.

Lataa lennon uudestaan, en aivan tajunnut  Embarrassed
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #9 on: 27.06.10, 14:33 »

Osaisikohan kukaan paikalla oleva auttaa ??
nicolaine
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #10 on: 28.06.10, 09:30 »

Mulla oli toi sama ongelma FSX:ssä Näytöt ei vaan toiminu kaikki gauget oli niinku pitiki jne..
FS9 wörkkii nyt hyvin Smiley
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #11 on: 28.06.10, 14:03 »

Kun, saisin vaan sen toimimaan FSX  Cry
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #12 on: 28.06.10, 14:10 »

Lataa lennon uudestaan, en aivan tajunnut  Embarrassed

Valitse ylävalikosta, jos ei näy ALT+ENTER muistaakseni, flight-reset flight. Muista toki että kone täytyy olla heti valittuna valikosta, ei mitään ensin cessna jne systeemejä...

Killerhangar
Tonih22
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #13 on: 28.06.10, 14:21 »

Olethan nyt aivan varmasti hyväksynyt gauget?
Kannattaa tehdä varmistus siten että menet sinne c:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Appdata\Roaming\Microsoft\FSX kansioon, avaa fsx.cfg ja poistat kaikki rivit Trusted kohdasta ja hyväksyt uudelleen FSX:ään.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #14 on: 28.06.10, 14:40 »

Oletkos kokeillut batteryn samuttamista? Itselläni ainakin toimi.


Patrick
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #15 on: 28.06.10, 19:21 »

Olethan nyt aivan varmasti hyväksynyt gauget?
Kannattaa tehdä varmistus siten että menet sinne c:\Käyttäjät\käyttäjänimi\Appdata\Roaming\Microsoft\FSX kansioon, avaa fsx.cfg ja poistat kaikki rivit Trusted kohdasta ja hyväksyt uudelleen FSX:ään.

Eipä toimi edelleenkään.  Tongue
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #16 on: 29.06.10, 13:27 »

Oletkos kokeillut batteryn samuttamista? Itselläni ainakin toimi.


Patrick

Tarkoitan sähköjen sammuttamista.


Patrick
KSS
Former member
Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #17 on: 29.06.10, 14:58 »

Tarkoitan sähköjen sammuttamista.


Patrick

Koneissa ei siis toimi tuo yläpaneelikaan, joten en voi kokeilla tuota sähköjen sammutusta

[ attachment removed / expired ]
Kim Tuominen
Offline Offline

Posts: 1159
Date Registered: 10.12.08

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #18 on: 29.06.10, 15:14 »

Pistän tähän samaan topicciin samaan koneeseen liittyvän ongelman. Elikkä asentelin uudestaan FS2004 pitkän tauon jälkeen, asensin myös tuon Wilcon airbus vol.1, mutta versio on vanha 3.1.0.99. Ongelmaksi koituu tuo MCDU-upgraden asentaminen, koska sen asentamiseen vaaditaan versio 3.3.0.99. En löydä mistään Deluxe DOWNLOAD versioon service packia. Onko jollain mahdollisesti tietoa? Smiley
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: Wilco Airbus volume 1 ongelma
« Reply #19 on: 29.06.10, 17:34 »

Koneissa ei siis toimi tuo yläpaneelikaan, joten en voi kokeilla tuota sähköjen sammutusta
Kokeile nyt vaikka vielä poistaa koko kone ja ladata se uusiksi sieltä "Wilcon" (Roll Eyes) sivuilta, jos vaikka olisi vioittunut tjsp. Ja asenna uusiks.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1