Suomen viikottainen Onlineday - joka lauantai kello 19-22!

(1/11) > >>

MikaelT:
[ Attachment not found - or removed ]

Suomen IVAO-divisioonan viikottainen Online Day on joka lauantai kello 19-22 paikallista aikaa!

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat jäsenet!

Nikop:
Viikottainen onlineday jälleen taas huomenna! EFES on kuulemma menossa jo varaukseen, mutta muut lennonjohtoyksiköt ovat edelleen vapaina ja odottavat varauksianne. Lennonjohtajat, jos mahdollista niin varailkaa lennonjohtoyksiköitä jo etukäteen (jo senkin takia, että houkuttelisi ulkomaisia pilotteja enemmän Suomeen). Muut tulevat sitten lentämään.

Nähdään lauantaina IVAOn taivailla!

Arnoldi:


3. päivä heinäkuuta IVAO Finland, yhteistyössä Suomen Virtuaali-ilmailijoiden kanssa, järjestää tapahtuman viikottaisen Finnish Online Dayn yhteydessä, jossa Helsinki-Vantaa EFHK), sekä Porin (EFPO) ja Turun (EFTU) lentoasemat saavat lauantai-illaksi kello 19.00-22.00 välillä täyden miehityksen, lennonjohtoa on tarjolla deliverystä aina Tampereen tutkaan!
 
SVIL järjestää samaan aikaan perinteisen CAVOK-kesäleirinsä jälleen Jämijärven lentokentällä 2.-9.7. välisenä aikana. Suurin osa tapahtuman lennonjohtopalvelusta tarjotaan suoraan paikan päältä Jämijärveltä. Realismi on huipussaan, kun tutkalennonjohtajat voivat koordinoida liikennettä naapurisektoreiden kanssa ja tornilennonjohtaja voi hyödyntää tapahtumatiloissa olevaa lennonjohtopistettä torninäkymineen.

Tule mukaan viihtymään ja testauttamaan, ovatko lennonjohtajien porrastustaidot vielä kunnossa!


Terv. IVAO Finland ja SVIL


PS. Muistathan myös IVAO Finlandin Summer IFR Tourin, nyt on hyvä aika viimeistään aloittaa!

Nikop:
Lennonjohtajat ilmoittautukoon allekirjoittaneelle. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestysessä.

Nikop:
Tarvitaan vielä kaksi lennonjohtajaa!

Navigation

Up one level

Next page