Butt Kicker subbari simuun

(1/2) > >>

Transisto:
Vaikuttaa ihan pätevältä paketilta:
http://thebuttkicker.com/gaming/index.htm

http://www.youtube.com/watch?v=ILbhBVcsC0I&feature=channel

p.s. 'EMO' warning

mtanttar:
Mä ehdotin tällasta teille jo vuonna 2008

(tai jotain vastaavaa vehjettä ainakin)

Transisto:
Jep, tuo olisi siitä kätevä, että näyttäisi olevan kohtuullisen hintainen, helppo kiinnittää oikean lentokoneistuimen alle ja ainakin videon perusteella plug and play.

mtanttar:
Tuo systeemi näkyy olevan aika hinnakas (650$), tässä esimerkiksi edullisempi vaihtoehto: http://www.parts-express.com//pe/showdetl.cfm?&Partnumber=299-028&CFID=32388014&CFTOKEN=98295369

Tuo elementti toki tarvitsee jonkunlaisen vahvistimen mutta esim. vanha kotistereovahvistin basso käännettynä täysille ja diskantti nollaan ajaisi varmaan asian. Tuollaisia järjestelmiä on muuten olemassa ammattikäyttöön muusikoille monitorointia varten, esim. rumpujakkaraan kiinnitettäväksi.

Wanhis:
Tuo on siis jonkinlainen "täristin" Minulla olisi jouten "täristin" jolla saisitte koko simun rungon tärisemään! Tiedä sitten mitä herkät mittarit ym. siitä pitäisivät, ne pitäisi varmaan eristää tärinän ulkopuolelle.
Tämä on sellainen levy, jonka päälle mennään seisomaan ja ohjauspaneelista säädetään tärinän voimakkuus. Ilmeisesti siinä sitten pitäisi laihtua tms.
Jos tuon levyn laittaisi simun rungon alle niin, että osa painosta olisi levyllä ja ohjaisi tärinälevyä vaikkapa simun moottorin kierrosluvulla niin eikös siinä jonkinlaista efektiä syntyisi? Härvelissä on kaksi nopeutta mutta ehkä siihen voisi rakennella portaattoman säädön.

Navigation

Up one level

Next page