FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.07.17, 18:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  FSBUS kysymyksiä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FSBUS kysymyksiä  (Read 637 times)
Pauli Nikula
Offline Offline

Posts: 347
Date Registered: 27.06.09

FSBUS kysymyksiä
« on: 28.07.10, 20:03 »

Kokkarikärpänen puraisi...

FSBUS:ia olen suunnitellut käyttäväni. Tähän mennessä kaikki on melkolailla selvää, mutta. Mistäs voin ladata sen FSBUSin uusimman version jossa tulee se CCC työkalu mukana? FSBUSin kotisivuilta olen löytänyt vain FSBUS CDK ja DLL paketit mutta niissä ei tule sitä CCC työkalua.


A321 First Officer
P4 630 // Radeon HD4350 with OC // 1Gt DDR2 // XPP
O-P Pietila
Offline Offline

Posts: 2462
Date Registered: 26.09.02

Re: FSBUS kysymyksiä
« Reply #1 on: 29.07.10, 07:28 »

Suosittelen FSBUS:n sijaan IOCardsin valmiita kortteja. Paaset paljon helpommalla ja saat paljon
varmatoimisemman jarjestelmaympariston.
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: FSBUS kysymyksiä
« Reply #2 on: 29.07.10, 07:58 »

Ja veikkaan, että bonuksena saat IOCarsiin ja SIOC:n paljon enemmän
apuja forumin jäseniltä  thmbup
Pauli Nikula
Offline Offline

Posts: 347
Date Registered: 27.06.09

Re: FSBUS kysymyksiä
« Reply #3 on: 29.07.10, 13:07 »

Kaippa mun on sitten taivuttava nuihin epsanjalaisten tuotoksiin... FSBUSia halusin sen takia että saa tehdä kaiken itse, koska tykkään elektroniikkaväkertelystä. Mutta käyhän ne nuokin ja ei tuo SIOC näköjään olekkaan mitenkään hirmu hankalaa. Äkkiseltään näyttäisi jopa yksinkertaisemmalta kuin FSBUS konffailut. Pitää katsella vielä...


A321 First Officer
P4 630 // Radeon HD4350 with OC // 1Gt DDR2 // XPP
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: FSBUS kysymyksiä
« Reply #4 on: 29.07.10, 14:56 »

FSBUSia halusin sen takia että saa tehdä kaiken itse, koska tykkään elektroniikkaväkertelystä.

Ei noita ole pakko tilata valmiiksi kasattuna. Varmasti saat riittävästi väkertelyä,
kun hankit vain komponentit ja alat kasata Smiley

Ja komponettejahan voi ostaa toki muualtakin...
Pauli Nikula
Offline Offline

Posts: 347
Date Registered: 27.06.09

Re: FSBUS kysymyksiä
« Reply #5 on: 29.07.10, 17:51 »

Juu ajattelinkin ostaa ne kortit itsekasattavina kitteinä, tulee halvemmaksikin  Smiley

e: Oho, löysin noihin IOcardseihin piirilevykuvat ja osalistat! Täähän alkaa mennä mielenkiintoiseksi  Grin
« Last Edit: 29.07.10, 17:56 by Pauli Nikula »


A321 First Officer
P4 630 // Radeon HD4350 with OC // 1Gt DDR2 // XPP
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1