A32x-kokkariprojekti

(1/5) > >>

Palezu:
Viime aikoina olen jotain vihjaillut siihen suuntaan että jonkinasteinen a320 hökötys olisi mullakin työn alla. Tänään tuli väännettyä vähän runkoa ja ensimmäinen MIP. Ajattelin aluksi että aloitan FCU:sta ja pienemmistä osasista mutta pitihän niille kunnollinen paikka saada joten eihän siinä auttanut kuin alkaa väsäämään ihan kunnolla  . Teen pelkän kapteenin puolen.

Fcu paneeli jonka tein jo aikaisemmin(mitoissa oli nuo loc, exped ja appr nappien reiät piirretty liian isoiksi enkä huomannut ajoissa joten tuli vähän liian isot niistä..) Ei kyllä kauheen tasaista jälkeä saanut tehtyä mun työkaluilla mutta kittiä vaan rutosti sitten myöhemmässä vaiheessa 
[ Attachment not found - or removed ]

Ja tämä tuli väännettyä tänään 12mm vanerista. Ehkä vähän turhan paksua tuohon paneeliin mutta ei ehkä taivu maalattaessa niin pahasti?
[ Attachment not found - or removed ]

Semmosta.. ei kannata odottaa että tulisi pariin vuoteenkaan valmiiksi, tämäkin projekti kuuluu sarjaan "pitkän linjan projektit"  . Ajattelin että kasaan nyt aluksi jonkinnäköisen rungon mihin saa kaikki kilkkeet kiinni ja sitten tuosta FCU:sta alkaen alan kasailemaan toimivaksi kokonaisuudeksi.

Palezu:
Nyt on keskipaneelikin valmis...melkein. Vielä trimmailen noiden muiden reikien paikkoja. Asiallisen näköinen tuo kapteenin penkki 


[ Attachment not found - or removed ]

Palezu:
Nyt tuli tehtyä loput reiät keskipaneeliin ja kittailtua tota ekaa paneelia. Ois kyllä kannattanut tehdä siihen tuo viimeinenkin reikä valmiiksi  . En tehnyt reikää muille standby-instrumenteille kuin VOR:ille. Ton chronon reikäkin on aika turha kun hoksasin vasta nyt että eihän se näyttö yllä tonne asti... Noh, peittää sen sitten jollain pahvilla johon instrumentin kuva  .
[ Attachment not found - or removed ]

Huomenna sitten lisää kittailua ja pohjamaalit pintaan. Lopullisen pintamaalinkin ehdin jo sekoitella, mielestäni tuli aika lähelle oikeaa se väri.

Pade:
Tuohan alkaa ja näyttää hyvältä. 

Timo Poikela:
Täytyy myöntää pauli että asiallista jälkeä oot saanu aikaan 
Tuleeko vielä pedestaali + ööverheadi?

tsemppiä rakenteluun!

Navigation

Up one level

Next page