FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 14:51

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9 (ratkaistu)
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9 (ratkaistu)  (Read 1004 times)
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9 (ratkaistu)
« on: 08.08.10, 17:32 »

Koko päivä, useat eri ajurit.... Eri nHancer-versiot, ei mitään vaikutusta Cry

Asian takana Win Xp:n uudelleenasennus, jonka jälkeen sahalaitaa ei enää saa pois (kun IvAp) on käynnistetty, ja näkyvillä... Täysin samat ajurit + täysin sama nHancer-versio. Ei apua simun omasta AA:sta...

Ajurit: Geforce 196.34 (koitettu myös uusimpia saatavilla olevia)

nHancer 2.5.3_b2 / tai 2.5.7.

Usko on täysin loppu Sad Auttakaa jos vain pystytte....

T: Mika

E: Fullscreen mode, jossa aina ennenkin lennetty.
« Last Edit: 09.08.10, 14:07 by Mika Virolainen »

Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15342
Date Registered: 03.07.01

Re: Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9
« Reply #1 on: 08.08.10, 18:48 »

Window-moodi ja ivap ulkoiseen ikkunaan?


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9
« Reply #2 on: 08.08.10, 21:48 »

Ei saa ysissä IvApia externaliin.


"When we left earth it changed our world"
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9
« Reply #3 on: 08.08.10, 22:35 »

Window-moodi ja ivap ulkoiseen ikkunaan?
Tää toimii ainakin mulla ja FSX:ssä... jos fullscreenissä ottaa ivapin näkyviin niin simu on sahalaitaa täynnä...  muutenkin pelittää paremmin kun pitää simua window-modessa...
Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9
« Reply #4 on: 09.08.10, 13:00 »

Eipä toimi window-modessa AA olenkaan Tongue Tosin full screenissä on aina lennetty, myös jatkossa. Ompa tää vaan kummallista, kun ennen toimi loistavasti!

T: Mika

Mika Virolainen
Offline Offline

Posts: 3358
Date Registered: 18.12.01

Re: Epätoivo + Ivap + Geforce + nHancer ja FS9
« Reply #5 on: 09.08.10, 14:07 »

Nonni! Eipä ollut kaksinen ongelma, kun tajusi mistä saa yhden ruksin pois nHancerin asetuksista.

Jotta nuolen osoittaman ruksin saa poistettua...

[ attachment removed / expired ]

Täytyy valita nuolen osoittama asetus päälle.

[ attachment removed / expired ]

Se, mikä tässä eniten hämää on se, että kaiken järjen mukaan ko. asetus Enhance in-game AA settings pitäisi nimenomaan olla ruksattuna. Näin ei ole. Katsoin kuvaa aikaisemmista asetuksistani (löytyi tietenkin tältä foorumilta), ja muistin aivan oikein. Ruksia en vaan saanut pois päältä Embarrassed

Nyt siis jälleen Full screen + IvAp & FS9 toimii oikein. Kiitos vinkeistä kuitenkin Wink

T: Mika

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1