Äänimaisemaa tekemään

(1/12) > >>

Wanhis:
Tuossa kun olen tutustunut tuohon Lagon Emma Fieldiin, niin ihastuin niihin vaihteleviin äänimaisemiin joita siinä sceneryssä on. Nyt tulikin sellainen idea, että mitenkähän saataisiin linnunlaulua ym kentän ääniä myös suomalaisille pikkukentille?

Eli mikähän mahtaa olla pääperiaate tuon "äänisceneryn" toteutuksessa?

Transisto:
samat jutut näköjään pyörii mielessä: 
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,95150.0.html

Wanhis:
Quote

samat jutut näköjään pyörii mielessä: 
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,95150.0.html


Juu . . näköjään!   Samansuuntaisa tavoitteita mutta vain eri tavalla pyritään suunnillen samaan lopputulokseen.

En tiedä oletko kokeillut tuota Emma Fieldiä mutta kyllä nuo lentopaikan äänet tuntuvat aika paljon merkitsevän tunnelman kannalta. Suomen oloissa pitäisi vain olla hieman erilaisia ääniä kuin emmassa varsinkin lintujen osalta.
Pitäisi olla ehdottomasti Varis ja harakoita, peippo, naurulokkeja ym. Ihmisten äänissä voisi kuulua suomalaisia sanoja, blondien kikatusta ym. Riipuen tietysti lentopaikan sijainnista ja koosta, että millainen se äänimaailma olisi mutta ideana olisi se, että vaihtelua pitäisi olla riippuen missäpäin lentopaikalla liikkuu.
Samoin esim. Ahvenanmaalla voisi asematasolla kuulua Ruotsalaista puheensorinaa jne. Korpikentille voisi tehdä hyvinkin herkullisia äänimaisemia.

Kerosiini:
Joop, samanlaista hommaa ilmeisesti käytetty Orbxin kentissä ainakin pacific northwestissä. Siellä on Concrete muni ja Israel's Fieldin kentän ja kaupunkin lähistöllä linnut laulamassa, koira haukkumassa, lapset leikkimässä ja lentokone lentämässä yli... Kuulemma jos on kaupungin keskustassa, niin siellä kuuluu jonkun naisen ääni kysyvän, miksi nämä herrat ovat kaupungissa kuvaamassa taloja niin tarkasti...

Mutta luo kyllä paljon paremmat vaikutelman olevansa paikalla, kun kuulee nuo "kaupungin äänet"

hepis:
LAGO FS Enhancerilla (FSE) tuo äänten (ja myös liikkuvien ajoneuvojen jne.) lisäys maisemiin pitäisi onnistua. Hankaluus on vain löytää kyseinen softa, kun LAGO on lopettanut toimintansa aikoja sitten.

Navigation

Up one level

Next page