The Final Call – Helsinki Real Time Event 25.9.2010

(1/3) > >>

MikaelT:


Lauantaina 25. syyskuuta virtuaalisella Helsinki-Vantaan lentoasemalla järjestetään vuoden suurin IVAO-tapahtuma Pohjois-Euroopassa: The Final Call – Helsinki Real Time Event. Tapahtuma kestää kaikkiaan 7 tuntia, alkaen kello 14.00 ja päättyen kello 21.00 (11-18 UTC).

Tapahtumaa varten on koottu lista Helsinki-Vantaan oikeiden aikataulujen mukaisista lennoista. Lentäjät voivat varata kyseisiä lentoja ja näin pyrkiä mahdollisimman realistiseen tunnelmaan. Yli kahdestasadasta lennosta löytyy varmasti kaikille jotain: varattavana on kotimaan-, ulkomaan- sekä kaukolentoja useiden eri lentoyhtiöiden operoimina. Siitä huolimatta, että tapahtuman pääpaino on aikataulunmukaisissa lennoissa, ovat kaikki kuitenkin tervetulleita lentämään muitakin lentoja.

IVAO Finland tarjoaa tapahtuman ajaksi täyden lennonjohtomiehityksen Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä Etelä-Suomen aluelennonjohtoon. Helsinki-Vantaalla toimii myös virtuaalinen "marshaller" (FollowMe -auto) ohjaamassa saapuvia ilma-aluksia. Lennonjohtomiehitys kattaa myös naapurimaiden aluelennonjohdot, mahdollistaen muun muassa lennot Keski-Eurooppaan asti koko matka lennonjohdon alaisuudessa.

Koska tapahtuma järjestetään yhteistyössä useiden kansainvälisten harrastetahojen kanssa, sen odotetaan tuovan paljon ulkomaalaisia virtuaalilentäjiä Suomeen. Ruuhkainen ilmatila, ammattitaitoiset lennonjohtajat ja realistinen tunnelma tekevät tästä tapahtumasta spektaakkelin, johon kaikkien on osallituttava.

Tapahtuman internetsivut ja varausjärjestelmä: http://finalcall.ivao.fi/

Nikop:
Lennonjohtamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä minuun (sähköposti: niko[piste]pursiainen[miuku]ivao[piste]aero).

Oswald:
Tapahtuman nettisivut ja varaussysteemi ovat nyt auki osoitteessa http://finalcall.ivao.fi/

Varatkaa ennenkuin viedään käsistä. Nopeet syö hitaat ja aikainen lintu madon nappaa.

Arnoldi:
Huomioittehan myös, että kun varaatte lennon, niin saatte sähköpostiin vahvistussähköpostin, jossa on linkki jolla varaus vahvistetaan. Jos vahvistusta ei tapahdu 24 tunnin sisällä, niin varaus vapautuu!

Arnoldi:
Lentojen bookkailut ovat edenneet mallikkaasti! Jos et ole jo omaasi tehnyt, niin siihen olisi jo korkea aika! 

Navigation

Up one level

Next page