PMDG 737NG aka NGX

<< < (9/69) > >>

Söde:
Videota pukkaa.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1802061981788

jsandhol:
Hmm... Normaalisti tuossa taitaa olla jokin Virginin punainen putte. Onkohan tuo nyt se PMDG:n oma kone vai ovatko vain korvanneet Virginin nahkat PMDG:n nahkoilla. Tuo tilanne, jossa kone on valmisteltavana siis kuuluu Coffs Harbour 1.5 versioon ja sen saa control panelista on/off.

B-7-5-7:
Siis niinkun että mitä? Nyt en tajunnut... Tuo on se PMDG NGX:stä PMDG:n tekemä video, miten mikään Virginin putte tähän liittyy?

jsandhol:
Quote

Siis niinkun että mitä? Nyt en tajunnut... Tuo on se PMDG NGX:stä PMDG:n tekemä video, miten mikään Virginin putte tähän liittyy?

Sulla pitää olla Orbx:n Coffs ja vähintään versio 1.5 siitä, jotta tiedät mistä on kyse. Voisin tehdä itse täsmälleen saman videon helposti, sillä erolla, että kone olisi tuo mainittu virginin putte. Tilanne, josta video on tehty, on kyseiseen kenttään sisäänrakennettu. Samat ukot kävelee ja heittää samassa paikassa kamaa liukuhihnalle jne. Ainoa ero on kone/koneen nahka, joka onkin tässä videossa PMDG. Ja varmaan kone onkin PMDG:n, en mä sitä epäile. Hassu video silti - niille joilla on Coffs.

EDIT:

En ole varma, mutta luulen että tämä screenshot thread näkyy julkisesti:

http://orbxsystems.com/forums/index.php?topic=32811.0

Eikös tuo ole sama tilanne, samasta paikkaa, eri nahkalla .

Saikksa:
PMDG näyttäisi julkaisevan aktiivisesti kuvia Facebookissa, ei oo varmaan julkaisuun enään pitkää aikaa! 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page