FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.10.19, 20:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  WOAI- ongelma kuvallisina
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: WOAI- ongelma kuvallisina  (Read 1101 times)
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

WOAI- ongelma kuvallisina
« on: 07.09.10, 15:11 »

Eli tässä on nyt nuo WOAI-asennus ongelma kuvina.

Kuvat menee järjestyksessää miten teen tuon. Joka kohdasta on kuva, jotta ei ole epäselvyyksiä.


Eli tässä on nyt sisältö minkä latasin tuolta avsimista WOAI Installer 2.4v
[ attachment removed / expired ]



Ensinmäinen sivu kun avaa tuon ohjelman, alin oikealta
[ attachment removed / expired ]



Tuosta seuraava sivu
[ attachment removed / expired ]



Sitten avaan tuon Finnairin WOAI-paketin, tuolla on AI reitit
[ attachment removed / expired ]


Olen valinnut simuksi FSX:n
[ attachment removed / expired ]


Vahvistus pyyntö
[ attachment removed / expired ]


Mitä asennetaan
[ attachment removed / expired ]


Vielä lisätietoja ja sitten kun painan Install nappia käy...
[ attachment removed / expired ]


... näin ja tulee tuollainen virhe viesti.
[ attachment removed / expired ]



Eli saiskos jostai neuvoja miten saan oikein tehtyä tuon jos teen väärin.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #1 on: 07.09.10, 15:13 »

Oletko järjestelmänvalvoja koneellasi? Tuli ainakin ensimmäisenä mieleen tuosta "Polun .... käyttäminen estetty", että et olisi "täysin valtuutettu" käyttäjä...? Grin
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #2 on: 07.09.10, 15:14 »

Oletko järjestelmänvalvoja koneellasi? Tuli ainakin ensimmäisenä mieleen tuosta "Polun .... käyttäminen estetty", että et olisi "täysin valtuutettu" käyttäjä...? Grin

Olen järjestelmävalvojana.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3072
Date Registered: 12.01.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #3 on: 07.09.10, 15:20 »

Sillä nyt ei ole mitään merkitystä. Ohjelmat pitää kuitenkin suorittaa erikseen järjestelmänvalvojana Wink Eli suorita järjestelmänvalvojana se installeri niinkuin Petri sanoi Smiley

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA PRG BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #4 on: 07.09.10, 15:22 »

Olen järjestelmävalvojana.

Ja koneella ei ole kuin oma käyttäjätili.
Nurffe
Former member
Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #5 on: 07.09.10, 15:23 »

Itsellä heittää mielestäni samaa erroria, mutta enkuksi tietenkin. Tosin eri kohdassa. Klikkaan I agree ja painan nextiä niin tuo error paukahtaa ja tämän jälkeen koko softa jumittaa eikä mitään tapahdu. Windows 7 käytössä ja kaikilla tavoilla yritetty ajaa. Ihan ihme tuo WOAI :s
Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 644
Date Registered: 24.01.10

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #6 on: 07.09.10, 15:34 »

Koitas suorittaa ohjelma yhteensopivuustilassa.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #7 on: 07.09.10, 15:42 »

Tuota auttaako jos ensin purkaan tuon kansion?
Eipä auta edes tuokaan.
Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 644
Date Registered: 24.01.10

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #8 on: 07.09.10, 15:44 »

Tuota auttaako jos ensin purkaan tuon kansion?

Kyllä, tiedostojen pitää olla woai.zip päätteisiä.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #9 on: 07.09.10, 15:47 »

Kyllä, tiedostojen pitää olla woai.zip päätteisiä.


Purkasin kansion ja ei se auttanut. Tarkoitan että unzippasin tuon.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #10 on: 07.09.10, 15:52 »

Koitas suorittaa ohjelma yhteensopivuustilassa.

MItenkäs onnistuu?
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #11 on: 07.09.10, 15:57 »

MItenkäs onnistuu?
Ominaisuudet -> yhteensopivuus -> ruksi kohtaan suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #12 on: 07.09.10, 16:04 »

Ominaisuudet -> yhteensopivuus -> ruksi kohtaan suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.

Ei onnistu tuollakaa.
Arttu Heinonen
Offline Offline

Posts: 644
Date Registered: 24.01.10

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #13 on: 07.09.10, 16:24 »

Ei onnistu tuollakaa.

Mikäs käyttöjärjestelmän valitsit siinä?
Koita XP:tä. Ja sitten suorita järjestelmänvalvojana.
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #14 on: 07.09.10, 16:27 »

Mikäs käyttöjärjestelmän valitsit siinä?
Koita XP:tä. Ja sitten suorita järjestelmänvalvojana.

Kiitos Arttu ja muut! Nyt se toimii, ehkä.
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #15 on: 07.09.10, 19:19 »

Ja eikös tosta asennus directorystä ole ollut jonkinlaista juttua että simu kannattaa asentaa muualle kun tonne C:\Program files(x86) Tongue

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 4475
Date Registered: 19.06.07

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #16 on: 08.09.10, 14:53 »

Olihan siitä, helpottaa kummasti jos ohjelmat asentaa muualle kuin tuohon C:\Program Files(x86)-kansioon
Juha Martimo
Offline Offline

Posts: 571
Date Registered: 13.08.07

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #17 on: 08.09.10, 15:27 »

Mulla oli samaa ongelmaa ja selvesi että kyseinen zippi oli "rikki". Muuta ratkaisua ei siihen keksitty. Mulla on tosiaan kaikki WOAI paketit ja vain tämä yksi oli rikkinäinen. En valitettavasti muista mikä yhtiö oli kyseessä.

W 10 PRO x64  : Asus VE247H 24" Full HD LED : Antec Nine Hundred : ASRock Z68 Extreme3 Gen3 : Intel i7 2700K + Antec Kühler H₂O 920 Liquid Cooling System : GTX 970 DirectCU II Strix : 16GB G.Skill RipJaws-X DDR3 1600 MHz : 2 x Samsung 250GB 850 EVO SSD : 2T HD : LC 750W Modular Power :  FSX : Saitek Pro Flight Yoke System
Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4668
Date Registered: 13.04.09

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #18 on: 10.09.10, 14:02 »

Ja eikös tosta asennus directorystä ole ollut jonkinlaista juttua että simu kannattaa asentaa muualle kun tonne C:\Program files(x86) Tongue

Sehän menee tuonne automaattisesti, mitenkäs sit siirrät sen jälkee?
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: WOAI- ongelma kuvallisina
« Reply #19 on: 10.09.10, 14:24 »

Sehän menee tuonne automaattisesti, mitenkäs sit siirrät sen jälkee?

Siirtämällä ja rekisteriä muokkaat vähän niiin lisurit löytävät sit automaattisesti uuden "paikan" minne olit simun laittanut  Wink

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1