Virtual Finnairin seuraava lentäjähaku 2.10.2010 klo 18

(1/8) > >>

Starchild:
Tervehdys,

Taas kuuluu VF:n koulutusosastolta hyviä uutisia ja tiedoitettakoon seuraavan lentäjähaun ajankohdasta. Tämä siis 2.10.2010 klo 18 alkaen. Lentäjiä otetaan haussa sisään 20, jotka käyvät haun jälkeen teoriakoulutusta ja lentokoulutusta. Lentokoulutusta kertyy noin 25 tuntia, jonka jälkeen lentäjä siirtyy lentäjäosastoon lentämään Embraer E170/E190 tai Airbus A32S -konetta.
http://vfinn.fsnordic.net/Hae/Lentajaksi.

Aikaa voi vahtia osoitteessa http://www.suomenaika.fi/.

Kysykää innokkaasti vaan mahdolliset hakijat tässä aiheessa kysymyksiänne, mikäli semmoisia on, vastaillaan pikaisesti ja parhaamme mukaan. Innokasta odotusta!

mato zxc:
Mites VFinskillä tämä konetyyppi systeemi oikeen menee? Voiko hakija
esittää minkäänlaisia toiveita konetyypin suhteen?

Pade:
Mitenkäs nopeesti tuo koulutus menee ja millainen se on? Tarkoitan että joka ilta lento jossain.

Pe7e:
Quote

Mitenkäs nopeesti tuo koulutus menee ja millainen se on? Tarkoitan että joka ilta lento jossain.

Koulutuksen kesto riippuu sinusta, miten nopeasti suoritat sen. En nyt muista enkä jaksa tarkistaa, mutta oisko tuossa PPL-jaksossa joku 13 eri lentoa + ne teoriat mitkä pitää lukea. CPL:ää ei varmasti vieläkään tarvitse suorittaa. Tyyppikohtainen koulutus sitten on myös sen vajaa 10 lentoa, itse pääsin suoraan bussiin ja mitä siinä ois ollut, ehkä 6 lentoa?

Alkuun harjoitellaan koneen käyttäytymistä eli aloitetaan ilmasta ja tehdään jotain kaartoharjoituksia yms. Myöhemmin sitten enemmän ILS/VOR/DME-lähestymisiä jne...

Pade:
Eli ei ole mitään tiettyä aikaa?

Navigation

Up one level

Next page