Kirjanpitoa...

(1/3) > >>

Pe7e:
Morjes!

Tuli siis mieleen tuossa, että tietääköhän kukaan mitään ohjelmaa tjsp, millä voisi pitää kirjaa reiteistä/kohteista minne on lentänyt? Olisi ihan mielenkiintoista Tuolla VF:n sivuilla kun ei pysy kuin se 50(?) viimeisintä lentoa näkyvissä.

Jotain tämän tyylistä siis. Tuossa nyt olen piirrellyt Google Mapsin karttaan kohteet jotka nyt ainakin muistan. Tosin tuo on aika vaikea kun tuosta ei näy kaikkia kaupunkeja, kun on zoomattu noin ulos. Nuokin heitetty "vähän sinnepäin"...
[ Attachment not found - or removed ]

Thomsonilla oli aikoinaan se varsin kätevä lennonseuranta, mikä tallensi ne lennon vaiheet ja ajat automaattisesti, eikä tarvinnut edes logia täyttää. Se myös piirsi nuo reitit karttaan, että ne näki sieltä omasta profiilista tuolla tavalla. Oliskohan mahdollista kehitellä tuonne VF:lle samantyylistä? Ei välttämättä tarvitse mitään erillistä lennonseurantaa, mutta joku tuollainen kartta mikä tallentaisi sen reitin mikä on lennetty, siinä vaiheessa kun sitä logia täyttää? Eli esim. jos täytän login lennoilta HEL-AGP-HEL, niin tuo tunnistaisi sen ja tekisi samantien päivityksen sinne karttaan.

Thomsonillahan se tallensi kaiken, kosketuksen pystynopeudesta cruisen keskinopeuteen yms... se oli kyllä ihan mukava

Jape:
Flight Keeper  http://www.flightkeeper.net/

Pe7e:
Quote

Flight Keeper  http://www.flightkeeper.net/

Näyttää mielenkiintoiselta, mutta 35e vähän turhan suolanen hinta tollasesta. Jää siis ostamatta.

Jape:
Quote

Näyttää mielenkiintoiselta, mutta 35e vähän turhan suolanen hinta tollasesta. Jää siis ostamatta.No tuossa on edellinen versio, joka on jo huomattavasti edullisempi. http://secure.simmarket.com/aerosoft-fs-flight-keeper.phtml En tiedä tarkkaan, mutta sulla taitaa olla FSX ja tämä toimii vain fs9:ssä. 

Starchild:
Mä oon käynyt aina uuden kohteen jälkeen heittämässä GMapsiin uuden paikkamerkin ja sitte piirtänyt viivan kohteeseen.
http://maps.google.fi/maps?f=.../VFinn_legit.kml&ie=UTF8&

Ja parhaitenhan kirjaa saat pidettyä sillä VF:n lokikirjalla, jonka jokainen on toivottavasti käynyt lataamassa lentäjien alueelta ja täytellyt sitä jokaisen lennon jälkee.

Navigation

Up one level

Next page