Eino Ritaranta in memoriam

(1/5) > >>

mmniemi:
Ilmailuhistorioitsija ja -valokuvaaja Eino Ritaranta on siirtynyt paremmille kuvauspaikoille. Ritaranta menehtyi perjantaina 1.10. Mäntän sairaalassa pitkään sairastettuaan. Hän oli kuollessaan 79-vuotias.

Haluan omistaa tämän kuvan Einon muistolle. Kuvattu Rissalassa 1.10.

[ Attachment not found - or removed ]


Osanottoni Einon läheisille.

jr:
Osanottoni.

Ilkka:
Antonov nouti Einon Jämille Fly-Inin vieraaksi Mäntästä 10.7. Kuten paluumatkalla Mänttään ottamastani kuvasta näkee, VIP-vieras Eino Ritaranta kuunteli tarkkaan radioliikennettä ja keskustelua Antonovin matkustamokuulokkeilla.

[ Attachment not found - or removed ]

Eino ja Eki Saario Mäntän lentopaikalla 10.07.2010 illansuussa

[ Attachment not found - or removed ]

Osanottoni. Jälleen yksi meistä on poissa.

Markku:
Hiljaseks vetää
Eikka teki todella mittavan työn Suomalaisen ilmailuhistorian tallentajana.
Vuosisitten kävin vielä kylässä ja ei oo kauan kun soiteltiin...
Osanottoni omaisille.
Markku

OH838:
Osanottoni Einon omaisille.

Eikka oli ilmailuhistoriamme "Grand Old Man", kuten häntä usein tituleerataan. Minulle hän oli eräänlainen esikuva mielenkiintoisten historiallisten artikkeliensa kautta. Pidän hänen tyylistään kirjoittaa, ja hänen ilmailukuvakokoelmansa on uskomaton. Kuinkahan monen siviilikoneen historian olenkaan lukenut Eikan ja Tuomo. T.Mäkisen tekemästä rekisterikirjasta, joka on aivan verraton ja ainutlaatuinen lähdeteos ilmailuhistorian harrastajalle.

Kiitos Eikka avustasi suomalaisen ilmailuhistorian tallentamisessa, jota me saman harrastuksen pureman saaneet kovasti arvostamme. Muistelusi ja vilpitön apusi Siikakankaan vanhan lentokentän alkuvaiheita kartoittaessani jäivät nyt valitettavasti viimeisiksi yhteisiksi tarinatuokioiksi. Mutta artikkelisi ja valokuvasi jäävät edelleen elämään.

Kunnioittaen

Jukka

Ilmailumuseoyhdistys ry:n Feeniks-lehti, toimitus

Navigation

Up one level

Next page