IFR1-koulutustapahtuma 23.10.2010, klo 1900lt alkaen

(1/1)

Arnoldi:
On taas aika järjestää koulutustapahtuma uusille tulokkaille! Koulutustapahtumaa varten on kerätty valmis paketti, josta löytyvät niin kartat kuin lentosuunnitelmamallit, joiden avulla pääsee helposti perille virtuaali-ilmailun periaatteista. Tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kokeilla verkkolentämistä, edellytyksenä on, että osaa peruslentämisen. Tapahtuma käsittää lennot Helsinki-Vantaalta Tampereelle ja takaisin.

Tapahtuman aikana voi lennonjohtajille esittää kysymyksiä, jos jokin asia vaivaa mieltä tai on muuten epäselvä. Lennonjohtajat ohjaavat ja auttavat pulmatilanteissa. Myös muutama konkarilentäjä on tulossa tapahtumaan esimerkiksi uudemmille, myös heitä voi vaivata kysymyksillä.

Koulutusmateriaali tapahtumaa varten löytyy täältä: http://www.ivao.fi/tapahtumat/koulutus/ifr1/

Terveisin,
IVAO-FI:n henkilökunta

Nikop:
Tämä siis huomenna - tervetuloa mukaan!

Ja lennonjohtajiinhan saa tarvittaessa chat-yhteyden kirjoittamalla IvAp:n tekstikenttään .chat [lennonjohtajan kutsumerkki], esim: .chat EFHK_GND.

Arnoldi:
Ja kaikki sitten illalla lentämään!

Teemuxs:
Kiitokset Oskari Höglundille Helsingin Rullaukseen, Otto Niemiselle Helsingin Torniin, Aleksi Lindenille Helsingin Tutkaan Ja Anssi Maliselle Tampereen Tutkaan. Oli Todella mahtava tapahtuma, tosin lentäjiä olisi voinut olla enemmänkin

Navigation

Up one level