FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.08.20, 11:21

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  FlyTampan Chicago Midway KMDW RWY31C ILS ongelma?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FlyTampan Chicago Midway KMDW RWY31C ILS ongelma?  (Read 524 times)
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

FlyTampan Chicago Midway KMDW RWY31C ILS ongelma?
« on: 13.10.10, 05:08 »

Moro!
Otsikossa oleva ongelma on seuraavanlainen. FlyTampan KMDW RWY13C:llä IMDW ja vastakkaisella RWY31C:llä IMXT on sama jaksoluku 109.90 (myös IRL:ssä), tästä tai muusta syystä RWY31C:n ILS ei toimi kunnolla. Liukupolkua ei ole sekä LOC toimii ainoastaan RWY13C BC:lla sekä ainoastaan 13C:n tunnus IMDW näkyy riippumatta tulosuunnasta. AFCAD:ssa koordinaatit kummallekkin ILS:lle ovat ok ja muutkin tiedot siellä ovat kunnossa. Kysymys kuuluu onko tämä FS2004:jän bugi (en ole ennen törmännyt vastaavaan) vai onko vika FlyTampan sceneryssä ja voisiko tämän jollain kotikonstein korjata? Tietysti esim. muuttamalla RWY31C:n jaksolukua joksikin muuksi korjaa ongelman (esim. 109.95 jota olen kokeillut) ja homma toimii hienosti. Mutta tämä korjaus tuo uuden ongelman kun lentelee tosi harvoin siellä ja vielä ehkä harvemmin sattuu juuri tuolle RWY31C:lle niin eihän sitä enää muista että on muuttanut jaksoluvun muuksi kuin kartassa on. Onlinessä kun rupeaa sitten sähläämään kun ILS:si ei toimi niin ei yhtään hymymyilytä että silleen. Eli onko ideoita asian tiimoilta? Tosin eihän tämä nyt ihan niin vakava asia ole mutta olisi kuitenkin mukava saada asia pois päiväjärjestyksestä.

Edit: Otsikko muokattu eli kenttä on FlyTampan Chicago Midway KMDW.

jukka
« Last Edit: 13.10.10, 12:44 by Jukka Mäcklin »
Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

Re: FlyTampan RWY31C ILS ongelma?
« Reply #1 on: 13.10.10, 10:44 »

Mikä FlyTampan kenttä lienee kyseessä?

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: FlyTampan RWY31C ILS ongelma?
« Reply #2 on: 13.10.10, 10:49 »

Taitaa olla Chicago Midway.

Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

Re: FlyTampan Chicago Midway KMDW RWY31C ILS ongelma?
« Reply #3 on: 14.10.10, 19:08 »

Periytyyköhän tuo ongelma FS2002-versiosta? Sille nimittäin löytyy jonkinlainen korjaus johonkin ILS-probleemaan FlyTampan sivustolta. Paketti sisältää rwy.bgl-nimisen tiedoston, liekö FS2004 asennuksessa sama tiedosto käytössä?

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: FlyTampan Chicago Midway KMDW RWY31C ILS ongelma?
« Reply #4 on: 15.10.10, 04:00 »

Periytyyköhän tuo ongelma FS2002-versiosta? Sille nimittäin löytyy jonkinlainen korjaus johonkin ILS-probleemaan FlyTampan sivustolta. Paketti sisältää rwy.bgl-nimisen tiedoston, liekö FS2004 asennuksessa sama tiedosto käytössä?

Moro!
Sitä on kokeiltu mutta on sama kuin minun KMDW:n alkuperäinen ja mitään vaikutusta ei ole. Muutin nyt sen jaksoluvu pysyvästi toiseksi täytyy vaan toivoa että muistaa sen seuraavalla kerralla kun siellä on.

jukka
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1