FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.10.19, 00:33

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  CS 757 Finnairin textuuri probleema
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: CS 757 Finnairin textuuri probleema  (Read 1145 times)
v.v
Former member
CS 757 Finnairin textuuri probleema
« on: 13.10.10, 07:11 »

Juu, eli latasin Finnairin uuden maalauksen tekstuurit mutta koneen muoto on hieman eriskummallinen.

Tässä vielä kuva:


[ attachment removed / expired ]
« Last Edit: 13.10.10, 09:14 by Valtteri Vakli »
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #1 on: 13.10.10, 08:40 »

Juu, eli latasin Finnairin uuden maalauksen http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=cs_b757_panel.zip&CatID=root&Go=Search tekstuurit mutta koneen muoto on hieman eriskummallinen.


Toi sun linkki johti paneelii... kumpi simu on kyseessä?
« Last Edit: 13.10.10, 12:59 by Ilkka Portti »

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
v.v
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #2 on: 13.10.10, 09:15 »

Toi sun linkki johti paneelii... kumpi simu on kyseessä?
Hupsista, vahingossa tuo linkki tuohon tupsahti, kyseessä siis FSX SP2 asennettuna. Muilla näyttää toimivan täällä kuten Petrillä.
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #3 on: 13.10.10, 09:39 »

Kokeile käyttää window/fullscreen-modessa, mulla teki joskus tollasta kun lensin fullscreenissä, sitten kun käytti windowissa niin toimi taas... eli ei siis johtunut textureista...
v.v
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #4 on: 13.10.10, 10:00 »

Kokeile käyttää window/fullscreen-modessa, mulla teki joskus tollasta kun lensin fullscreenissä, sitten kun käytti windowissa niin toimi taas... eli ei siis johtunut textureista...
Eipäs vaikuttanut mitenkään..
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #5 on: 13.10.10, 10:08 »

Eipäs vaikuttanut mitenkään..
No kato sitten sieltä aircraft.cfg:stä että se ton koneen osio on samanlainen kuin niilllä muilla, toihan on FS9:lle tarkoitettu....
v.v
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #6 on: 13.10.10, 10:31 »

No kato sitten sieltä aircraft.cfg:stä että se ton koneen osio on samanlainen kuin niilllä muilla, toihan on FS9:lle tarkoitettu....
Hups!  Grin

Mistäs löytyis FSX:lle sama tekstuuri?
Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14539
Date Registered: 21.07.04

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #7 on: 13.10.10, 12:31 »

Hups!  Grin

Mistäs löytyis FSX:lle sama tekstuuri?
Siis kyllä se jotenkuten toimii FSX:ssäkin, kunhan sen laittaa toimimaan Grin Eli kato sieltä tuon koneen aircraft.cfg:stä että tuon Finnairin paintin rivit on oikein ja niitä muita paintteja vastaavat.
v.v
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #8 on: 13.10.10, 13:01 »

Siis kyllä se jotenkuten toimii FSX:ssäkin, kunhan sen laittaa toimimaan Grin Eli kato sieltä tuon koneen aircraft.cfg:stä että tuon Finnairin paintin rivit on oikein ja niitä muita paintteja vastaavat.
Muuten varmaan toimisi, mutta tekstuurit ovat bmp -muotoisia kun CS:ssä valmiina olevien koneiden kaikki tekstuurit ovat dds -muotoisia. Miten pystyisin muuttamaan teksuurit dds -muotoon?

En ainakaan keksi muutakaan eroavaisuutta näiden koneiden välillä.
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #9 on: 13.10.10, 13:14 »

Muuten varmaan toimisi, mutta tekstuurit ovat bmp -muotoisia kun CS:ssä valmiina olevien koneiden kaikki tekstuurit ovat dds -muotoisia. Miten pystyisin muuttamaan teksuurit dds -muotoon?

En ainakaan keksi muutakaan eroavaisuutta näiden koneiden välillä.


Mitenkäs kun mä löysin semmosen Finnairin paintin joka asennettiin sieltä mikälie ACE:sta niin olisko siitä hyötyä?
Vai tekeekä sekin kaikista bmp muotoisia?

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Toni Määttänen
Offline Offline

Posts: 2540
Date Registered: 03.04.08

WWW
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #10 on: 13.10.10, 15:21 »

DXTbmp- ohjelmalla saa avattua bmp- kuvan ja tallentamaan sen dds- muotoon. kokeile sillä.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 19.06.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #11 on: 14.10.10, 05:59 »

Sillä ACE:lla pitää asentaa kaikki tekstuurit. Näin minä ainakin olen tehnyt ja aina ovat toimineet.
v.v
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #12 on: 14.10.10, 07:11 »

Onnistuin varmaan sillä ACE:lla luomaan uuden koneen, jossa Finnairin uusi väritys. Ainoa ongelma on vain se että mihin ACE tekstuurit & ym. tallentaa kun ei ainakaan sieltä CS 757-200 -kansiosta löytynyt.
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #13 on: 14.10.10, 08:25 »

Onnistuin varmaan sillä ACE:lla luomaan uuden koneen, jossa Finnairin uusi väritys. Ainoa ongelma on vain se että mihin ACE tekstuurit & ym. tallentaa kun ei ainakaan sieltä CS 757-200 -kansiosta löytynyt.

laitapa tänne Flight Simulator 9\Captain_Sim\757\variants

ASUS Z370 PLUS || Core i5 8600K @4,2Ghz || HyperX 2666Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i v2|| 360Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
v.v
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #14 on: 14.10.10, 08:32 »

laitapa tänne Flight Simulator 9\Captain_Sim\757\variants
Niin mutta siis sitten kun ACE:lla olen tehnyt uuden lentokoneen, jossa on nuo Finnairin uudet maalit niin mihin ACE tallentaa ne kun ei löydy SimObjects -> CS 757-200 kansiosta, eli että saisi sen lentokoneen peliin.
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 19.06.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #15 on: 14.10.10, 13:34 »

Miten se on joillekkin nin vaikeaa... Onnistuin itse tuossa ensimmäisellä kerralla eikä tarvinnut edes enenpää miettiä. Minulla FS9 versio.

Vai etkö osaa englantia?
Similaattori
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #16 on: 14.10.10, 13:52 »

Onko tuo ACE:een laitettava tiedosto fsx:lle, ettei asenna fs9 tekstuureita?
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 19.06.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #17 on: 14.10.10, 13:55 »

No kato sitten sieltä aircraft.cfg:stä että se ton koneen osio on samanlainen kuin niilllä muilla, toihan on FS9:lle tarkoitettu....

Siinä vastaus Joonalle.
Similaattori
Former member
Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #18 on: 14.10.10, 16:02 »

Siinä vastaus Joonalle.
No kun aloittajalla on Fsx niin ei kai fs9:lle tehdyn tekstuurin ACE:lla asentaminen auta mitään, vaan se pitäisi muuttaa dds. tiedostoiksi?
Ville Lindgren
Offline Offline

Posts: 1332
Date Registered: 19.06.10

Re: CS 757 Finnairin textuuri probleema
« Reply #19 on: 14.10.10, 16:13 »

Asentakoot sitten semmoisen FSX version tuosta tekstuurista sieltä Captain Simin sivuilta. Ne viralliset lisäosa tekstuurit löydät kun kirjautud CS:n sivuille.
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1