FSX ja mastot

(1/3) > >>

kifi:
Hei. En ole löytänyt vastausta masto-ongelmaan. Eli saako esim. finnmast4.1 toimimaan FSX:ssä. Yritin asentaa samalla tavalla kuin fs2004, niin tulee virheilmoitus tehtävän latauksen yhteydessä. Siinä sanotaan jotenkin näin, että ladattavalla kentällä on jotakin kohteita yms.

jrantala:
FinnObjects4.1 kehittettiin aikoinaan FS2002 ja FS2004 simulaattoreille käyttäen kyseisten simulaattoreiden kanssa yhteensopivia työkaluja.
FSX:n myötä osa kehitystyökaluista muuttui ja näin ollen voi olla että FinnObjects ei enää ole yhteensopiva FSX:n kanssa. FSX:ää varten tein joskus aikoinaan hyvin suppean mastokokoelman käyttäen FSX työkaluja, mutta en ole tätä laittanut yleiseen jakeluun ja sen kehitystyö on myöskin loppunut.

Sceneryhommiin ei riitä enää aika / innostus, joten erillistä FSX FinnObjectsia ei näillä näkymin ole tulossa (ainakaan allekirjoittaneen toimesta).

Wanhis:
Kysyisin Jussilta näihin mastoihin liittyen . . . . Oliko sinulla joku tietty paikka mistä sait tietoa näiden mastojen sijaintikoordinanteista ja korkeuksista.
Törmään myös jatkuvasti sellaiseen ongelmaan, että kun haluan asentaa simuun tarkasti jonkin ilmailukartassa olevan merimajakan (ei suomi) niin sen tarkan sijainnin ja mallin selville saaminen on työn ja tuskan takana.
Mikäli joku on löytänyt jonkin sentapaisen sivuston kuin: Maailman mastot tai Maailman merimajakat niin pistä vinkkiä tulemaan.

jrantala:
Kuten FinnObjectsin readme:ssä kerrotaan, mastojen sijainti ja korkeudet selviää ihan AIP:n lentoesteluettelosta. FinnObjectsin tekoaikana AIP:itä ei ollut saatavissa netistä, mutta nykyäänhän se löytyy sieltä.

Tiedot Suomen majakoista (kuvat ja koordinaatit) löytyivät kaverilta lainatusta Suomen Merimajakat kirjasta.

Roni94:
Toimii muuten tuon FinnObjects FSX:ssä, paitsi nuo savupiiput. Kaikki muut mastot/vesitornit näkyy 

Navigation

Up one level

Next page