Buffalo Virtual Airline

(1/1)

pil22:
Sugen på något annorlunda. (Ice Pilot) Buffalo Airways har fått en Virtuell motsvarighet,som bygger på det riktiga bolagets verksamhet. Du kan flyga flighter enl deras tidtabeller,eller scheduled flights. Virtuella bolaget har godkännande av Buffalo Airways. Du väljer fritt om du vill flyga offline eller online på Ivao/Vatsim. Offline registrera du dina flighter med acars, en specialvariant för Buffalo Virtual Airways. Väldigt enkel att handha, man startar acars och loggar in. Sen skriver du in ett flightnummer.

Då får du fram alla uppgifter du behöver. Dep/Arr, fpltyp, avgång/ankomst,metar samt flygplatskartor.
Det finns även en teamspeak(valfritt) där du kan prata med andra piloter,oavsett du flyger offline/online. Finns även en till möjlighet i TS. Så om du gillar Old radials titta in på deras webbsida, efter att ha läst artikel om Buffalo Airways på flightsim.com.
Här en länk till the real deal. http://www.airspacemag.com/flight-today/frozen.html

Long live the radials

kapten_joel:
Aha, ok , det missage jag. Sorry!, men det ser väldigt bra ut =)

/Joel

pil22:
En liten uppdatering om Buffalo Airways. Sen starten har vi flugit 13080 tim, 9728 pireps skickade, vi har nyss passerat virtual norwegian på vacentral. Vi ligger fnv 5 och med en takt av 2000 pirep i mån är vi snart på 4plats. Vi har även nyss startat vår egen DC4 around the world tour som vi flyger på vår egen fshost server. Vi var 14st som drog iväg samtidigt på första leget, den touren körs varje lördag

Navigation

Up one level