IVAO: Christmas Fly-In 11.12.2010 20-01lt

(1/2) > >>

Arnoldi:


Jokavuotinen Suomen osaston järjestämä Joulu Fly-In on täällä taas! IVAOn virallinen joulutapahtuma järjestetään Rovaniemen lentoasemalla (EFRO) joulukuun 11. alkaen kello 20 Suomen aikaa (18-23 UTC). Tule sinäkin lentämään joulupukin kotiseudulle tässä jokavuotisessa suurtapahtumassa, ja IVAO:n Suomen divisioonan ylpeydenaiheessa. Edellisvuonna tapahtumaan osallistui ennätysmäärä lentäjiä, joten tulkaa paikalle rikkomaan jälleen ennätyksiä vuoden suurimmassa tapahtumassa!

Tapahtuman ajan on pohjoisessa tarjolla täysi lennonjohtopalvelu. Tulkaa siis täyttämään taivas virtuaalisilla lennoillanne!

Tervetuloa!

Tapahtuman internetsivut: http://xmas.ivao.fi/


EDIT. Lennonjohtoilmoittautumiset fi-ec(ät)ivao.aero

Nikop:
Tämä siis huomenna! Ja kyseessähän on ehdottomasti Suomen ja Pohjois-Euroopan suurin, sekä samalla koko IVAOn yksi suurimmista vuosittaisista tapahtumista. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2006, ja vuosi vuodelta liikennettä on ollut enemmän ja enemmän. Viime vuosina operaatioiden määrä on ollut 200 paikkeilla, ehkä tänä vuonna saadaan tämä ennätys rikki.

Huomenna siis koneiden keulat kohti Lappia ja Rovaniemeä!

Palezu:
Jeah muistankin viime vuoden tapahtuman, kuumehoureissa holdaamassa, ei ollut enää kauheen kivaa

ALind:
Tänä iltana tarjoamme laadukasta lennonjohtoa suoraan Vantaan hotelli Pilotista käsin. Toivomme kaikkien osallistuvan tähän varmasti vuoden kovimpaan tapahtumaan. 

flykarppa:
Olisitte nyt valinneet johtopaikaksi Hotellin Tornin 

jari

Navigation

Up one level

Next page