FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 14:50

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Euroconrtol Notams?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Euroconrtol Notams?  (Read 853 times)
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Euroconrtol Notams?
« on: 17.11.10, 07:37 »

Moro!
Onko nuo eurocontrollin Notams-sivusto muuttuneet kun tuolta kartta-sivulta ei enää pääse sinne?

jukka
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Euroconrtol Notams?
« Reply #1 on: 20.11.10, 16:49 »

Meinaatko EADia vai jotain muuta Eurocontrolin sivustoa?
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Euroconrtol Notams?
« Reply #2 on: 20.11.10, 18:31 »

Meinaatko EADia vai jotain muuta Eurocontrolin sivustoa?

Moro!
Nimen omaan sitä.

jukka
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Euroconrtol Notams?
« Reply #3 on: 20.11.10, 21:32 »

Moro!
Nimen omaan sitä.

jukka
Itsellä ainakin pelaa EADin notamihomma samaan tapaan kuin ennenkin. Itse käytän sitä "simple"-versiota, en java-versiota, lieneekö tämä syy?
Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Euroconrtol Notams?
« Reply #4 on: 20.11.10, 22:13 »

Mullakin pelaa toi EAD iha normisti.
Jukka Mäcklin
Offline Offline

Posts: 1681
Date Registered: 29.11.02

Re: Euroconrtol Notams?
« Reply #5 on: 21.11.10, 07:57 »

Moro!
Poistin Javan ja latasin Java Simple version ja laitoin asetukset EAD:in ohjeiden mukaan nyt pelittää.

jukka
Miika Asunta
Offline Offline

Posts: 794
Date Registered: 10.03.06

WWW
Re: Euroconrtol Notams?
« Reply #6 on: 21.11.10, 14:16 »

Laitoin kesäkuussa Eurocontrolille feedbackiä kun selaimen tai java-päivityksen jälkeen EAD Basic lakkasi toimimasta, antoi virheilmoituksen "Tree could not be initialized. No input field involved Please try to login again."

tässä vastaus:

Quote
In general, can you please make sure the following does apply to your system:

- cookies should be allowed while accessing EAD Basic;
- Required browser version is IE 6. IE7 might work as well, IE8 will cause problems due to the way it handles scripting;
- Java engine should be 1.6u6, JAVA's recent update to 1.6.0_20 does not work (we still have the 1.6u6 version available on our website if you want to revert)
- firewall settings should accept connections from www.ead.eurocontrol.int
- pop-up blocker should be set to accept pop-ups from EAD Basic.

Disabling the scripting in IE8 might help solve the issue.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1