FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
26.09.20, 22:09

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  VATSIM Cross The Pond
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: VATSIM Cross The Pond  (Read 8050 times)
Tomi Renberg
Offline Offline

Posts: 516
Date Registered: 22.02.16

VATSIM Cross The Pond
« on: 31.03.18, 19:31 »

Löytyykö täältä osallistujia tähän VATSIMin mainioon tapahtumaan? Vuorossahan tällä kertaa Westbound eli Euroopasta Pohjois-Amerikan suuntaan ja syksyllähän paluu toiseen suuntaan. Kaikki slotit tosin taisi mennä jälleen kerran puolessa tunnissa.

Itse olen näihin kaikkiin kolmena viimeisenä vuotena osallistunut ja pitänyt kovasti. Uskomaton fiilis, kun lennonjohtoa on tarjolla ihan joka positiossa koko long haulin ajan. Välillä toki homma on melkoista sähläystä, kun liikennettä on yksinkertaisesti liikaa, mutta toisaalta se kuuluu tunnelmaan. Mukavaa vielä kun tosi moni striimailee lentoa/lennonjohtamista niin pitkä matka sujuu varsin mukavasti.

Viimeksi eastboundissa lensin KIAD-EKCH ja pidin itseasiassa huomattavasti mukavampana kun vältti Shanwick/Gandar radioiden kaaoksen, jossa olisi periaatteessa kiva antaa position reportteja, mutta ne jaksot on yhtä kaaosta ja päälle huutamista niin se ei käytännössä ole kivaa. Islannissa/Grölannissahan oli vielä mukavasti suomalaista lennonjohtoakin tarjolla viimeksi niin se oli huomattavasti letkeämpää menoa thmbup

Nythän taisi olla ensimmäistä kertaa ainakin pitkästä kohde "länsirannikoltakin". Pitihän siihen tarttua ja varata vähän massojen ulkopuolelta Varsova-Calgary väliltä yksi slotti itselleen. Todellisuudessa tuota väliä ei taida operoida kukaan, mutta eipä se haittaa. Olisi tietysti voinut ottaa jonkun todellisen klassikon EGLL-KJFK taas, mutta se on vähän sellaista yhtä odottelua niin ajattelin hieman rennommissa tunnelmissa tällä kertaa.

Onko muita osallistumista tähän tänä vuonna?
Mikko Anttonen
Online Online

Posts: 126
Date Registered: 28.03.13

Re: VATSIM Cross The Pond
« Reply #1 on: 31.03.18, 20:49 »

Itse tuli varattua LEBL-KORD Cool Saa nähdä meneekö viimekertojen tapaan eli tuleeko jotain päällekäistä menoa tämän kanssa... UndecidedPages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1