Teamspek äänet headshetteihin

(1/1)

Mo-jo:
Iltaa,

itselläni on kaiuttimet ja headshetit. Tällä hetkellä kaikki keskustelut Teamspeakin kautta tulevat omiin korviin kaiuttimien kautta, ja nyt haluaisin ne myös headshetteihin, että voisin niitä pitää päässä samaan aikaan kun puhun. Tällä hetkellä simulaattorin äänet tulevat headshetteihin, ja ne haluaisin kokonaan pois häiritsemästä. Eli lyhykäisyydessään: Teamspeakin äänet headshetteihin(, kaiuttimiin mieluusti myös, vaikka tälläkin hetkellä kuuluu...) ja simulaattorin äänet kaiuttimiin.

[ attachment removed ]

Output välilehdessä ainoastaan tuo valittu toimii, eli ääntä tulee lävitse. Eli ongelma on ilmeisesti se, että Teamspeak ei kykene yhdistämään headshetteihin? Itselläni on fatalyn headshetti... Neuvoja mikä auttaisi ja samalla, miten toteutan tuon, että simulaattorin äänet kuuluvat VAIN kaiuttimista?

Ville

OttoPOI:
Ilmeisesti laitteesi on normimallia eikä USBia, sillä USB näkyisi tuolla listalla omana laitteenaan. Normisysteemiä ei saa toimimaan kuvaamallasi tavalla jos äänikorttisi ei tue esim. tietokoneen etuääniporttien "näyttämistä" omana äänilaitteenaan.

Navigation

Up one level