Ilmastonmuutos

<< < (21/215) > >>

_Samuli:
Jos ilmasto ei muuttuisi pitkällä aikavälillä suuntaan tai toiseen, olisi jotain pahasti vialla. Maapallon historiaan kun kuuluu normaalisti niin todella lämpimiä kuin kylmiäkin kausia. Siksi onkin vaikea ennustaa ihmisen vaikutusta ilmaston lämpenemiseen.

Joona:
Quote

Juuri näin voi puhua 24 vuotias rekkakuski...kieltää kaiken.

Nyt on pakko tähän väliin kysyä, että mitä ***tun merkitystä ammatilla on? Vaikka olisin esim. poliisi tai rakennusmies, niin kantani ei muuttuisi mihinkään.


Quote

Minäkin tunnen piston sydämessäni kun käytän autoani turhaan...siitä on hyvä jatkaa. Mielestäni hyvä syy kuntoilla ainakin se tuleva ilmastonmuutos ja vaihtaa auto fillariin...


Aika huono syy. Ensinnäkin täytyy ihmetellä tätä "tulevaa" ilmastonmuutosta. Onko se joku tietty silmänräpäyksen mittainen hetki, kun se tulee? Jotain suurta ja ihmeellistä jota odotetaan pelonsekaisin tuntein, vähän kuin huuhaaopeissa mainittavan Saatanan laskeutumista maan pinnalle. Sanoisin, että paskat mitään ilmastonmuutosta ole tulossa enää. Eiköhän se ole meneillään jo, jos sellaista on.

Sitä paitsi, ne pienet räpellykset meillä täällä kumotaan monikymmenkertaisesti, kun Idän talous kasvaa ja ihmiset rupeavat kuluttamaan enemmän. Siinä vaiheessa on ihan sama vaikka Jukka asuisit bambumajassa ilman sähköä tai polttoainetta. Paitsi, että itse haluat tekopyhästi edelleen esittää olevasi muita parempi ja torjua ilmastonmuutosta yksin. Mutta pyöräile sinä toki, jos se sulle hyvän mielen tuo.

arttula:
Quote

Mitenkäs se muutossuunnittelu siellä mökillä ? 

Niin ja mikä on auto jos Ford ei ole ( Ford omistanut jo pitkään Volvon henkilöautotuotannon )?


Menee offtopicin puolelle... Paras lopettaa tähän viestiin. Yritän löytää jonkun sisustussuunnittelijan, joka ei pyytäisi pienen keittiön suunnittelusta yhtä paljon, kuin kokonaisen talon...

Kävin kokeilemassa Volvon maasturia, ja oli edelleen yllättävän traktorimainen ajaa. En pitänyt lainkaan. Kattellaan, miltä Audi Q7 tuntuu tänään. Jos se ei ole hyvä, ostan BMW X5:n, joka tähän asti kokeilluista on ollut paras.

doggie2:
Quote

Ydinvoiman käyttö on kasvussa ja samalla kasvattanut suosiotaan, etenkin Vihreissä kannatus on noussut jo 30%:n.
Tosiasiahan on, että fossiilisten polttoaineiden käyttöä tulee leikata rajusti, jotta tuloksia saataisiin. Vaikka ydinvoima ei ole se kaikista parhain vaihtoehto, niin  ympäristömme kannalta se on ensisijainen vaihtoehto.


Niin onko ydinvoima oikein...miksi saksa hävitti kaikki ydinvoimalansa ?

Onko oikein että uraania kaivaa pikkulapset paljain verisin käsin Afrikassa ja me suu mutrussa luemme ydinvoimalla tuotetun sähkölampun valossa ilmastomuutoksesta ja sen vaikutuksista muualla ?

Mitä sitten sanotaan sitten kun meillä kajahtaa eka voimala..otetaanko hosa ja taikaviitta avuksi ?

Quote

Menee offtopicin puolelle... Paras lopettaa tähän viestiin. Yritän löytää jonkun sisustussuunnittelijan, joka ei pyytäisi pienen keittiön suunnittelusta yhtä paljon, kuin kokonaisen talon...


No sanoin että katson hintaa ylös tai alas sen mukaan miltä se tehtävä näyttää..enhän mä voi tietää mitä maasturilla ajavan kaverin kukkaro kestää suunnittelua ja mitkä on tarpeet. Sisustussuunnittelijat lienee yhtä tyyriitä..tai ainakin yhtä hyvä valinta sisustussuunnitteluun kuin arkkitehti.

Mikä siitä Volvosta teki traktorin..ainakin bemareita haukutaan englantilaisten autoiluohjelmissa...tosin jakke on sitten aina ykkönen. 

andy1:
Etkös sä Jukka ollu just hetki sit sitä mieltä, että maailmaan mahtuu miljoona metanolia käryttävää ja järistyttävää pärinää pitävää ekokatastrofia? Vähän samankaltainen ajatuksenjuoksu tuntuu olevan monella ilmailunharrastajalla. Kovasti ollaan olevinaan ekologisia ja paasataan vihreistä arvoista, kun samaan aikaan ollaan valmiita polttamaan taivaalle tuhansia litroja avgasia vuosittain ja autoilemaan jollain kolmesta perheen pirssistä kesämökille ajamaan megalomaanisella moottoriveneellä. Grillauksesta, saunanlämmityksestä ja tupakinpoltosta puhumattakaan...

-A-

Navigation

Up one level

Next page

Previous page