Ilmastonmuutos

<< < (201/215) > >>

oh2dw:
Niin tai näin, hiilidioksidia menee ilmakehään kiihtyvällä vauhdilla, eikä se voi olla vaikuttamatta tulevaisuuteen. Minä en omista mitään mittalaitteita; ainoa oma aistihavainto on, että nykyään tuulee huomattavasti useammin ja kovempaa kuin aiemmin. Jotain sekin merkinnee...?
Niille, joiden mielestä koko ilmastomuutos on huuhaata: Jokainen tulkoon uskollaan autuaaksi, tekin. Ongelmat eivät kuitenkaan poistu sillä, että ne lakaistaan maton alle: "Niet problem".

dc10-30:
Kesähän onkin kaiken ilmastonmuutos homman sesonkia, talvella aiheesta ei kuulu mitään  Ihmiset saa helpommin uskomaan siihen kun on kuuma, kylmällä taas ketään ei kiinnosta. Kun on lähemmäs -30 Etelä- Suomessa niin usko loppuu monella.

Pitää olla vapaus päättää uskooko vai ei, ilman että tuputetaan tätä kaikkea illmastonmuutos katastrofi uhkaa juttua  Iltalehdet toki tykkäävät, kun saadaan pelottelu otsikoita tehtyä.

2007 taisi olla ne tyypit vaatimassa lunta Helsingin keskustassa suksien kanssa kun ei ollut lunta. Nyt on ollut lunta ja paljon mutta epäilen että tuskin he ovat silti hiihtäneet.

Syvä syvä myötähäpeä  http://farm3.static.flickr.com/2013/2095468150_67c5c161e5.jpg?v=0

teroe:
Otapa tästä sitten selvää:

"Vuosi 2012 jälleen hyvin lämmin vuosi"

http://yle.fi/uutiset/vuosi_2012_jalleen_hyvin_lammin_vuosi_-_nakyi_mm_new_yorkin_tulvatuhoissa/6616170

Flyer8123:
No huh huh mitä ennusteita

http://www.timeanddate.com/weather/finland/helsinki/ext

oh2dw:
Kuitenkin, pohjoisen napajäät sulavat ennätysvauhtia. Ehkä sekään ei merkitse mitään?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page