Ilmastonmuutos

<< < (213/215) > >>

Tapio:
"Greenpeacen" sairas joululahjavideo lapsillemme:
http://wattsupwiththat.com/2013/12/05/cnn-mocks-greenpeaces-save-santas-home-video/

dc10-30:
Mielenkiintoista luettavaa:

http://www.ilmastofoorumi.fi/2013/11/28/ilmastofoorumi-ryn-kantelu-julkisen-sanan-neuvostolle-ylen-malediivit-uutisoinnista/

Quote

"Greenpeacen" sairas joululahjavideo lapsillemme:
http://wattsupwiththat.com/2013/12/05/cnn-mocks-greenpeaces-save-santas-home-video/
Vai keräävät rahaa mielikuvitushahmon pelastamiseen. Minäkin voisin kerätä rahaa vaikka aku ankalle ja sanoa että aku ankka hukkuu ilmastonmuutos tulvan alle jos rahaa ei anneta, keksin vain jonkun viher tai green sanan sisältävän nimen keräykselle niin jokainen vihertyyppi ja läjä hyväuskoisia hölmöjä kantaa rahansa minulle. 

dc10-30:
Tämä on minusta niin koominen aihe etten malta olla kirjottamatta 

Minulla on semmonen tunne että kun nyt on ollut näinkin mukava lämmin joulu vaikkakin sateinen, niin pian saamme lukea läjäkaupalla ilmastonmuutos juttuja eri lähteistä. Luullakseni sieltä tulee juttu tyyliin "ilmastonmuutos lisää lauhoja talvia", tuo on ihan perus "uutinen" ja sisältö lienee aina sama.

Ketjun aihe on minulle ihan ok, asiassa ei ole ongelmaa. Minua ärsyttää vain ja ainoastaan tämä pelle sirkus asian ympärillä. Jos asia on varma, todistettu ja havaittavissa niin ei sitä silloin enää tarttee todistella sääilmiöillä joita tapahtuu säännöllisesti muutenkin. Jos yritän hakea tietoa aiheesta niin ainoa mitä saan on tuhansia lausuntoja joiden sisältö saattaa olla täysin päinvastaisiakin keskenään riippuen mikä vuodenaika tai sää on ollut kun lausunto on annettu. Lisäksi tuloksena on vain teorioita jotka perustuvat asiaan jota ei todellisessa maailmassa ole olemassakaan eli tietokonemallinnoksiin.

Vaikka lentopelissä on lentokone, niin ei sitä lentokonetta ole oikeasti olemassa, on vain esikuva joka on yritetty mallintaa. Ilmastomallinnokset ovat ehkä juuri ja juuri abacus tasoa, eli todellista ilmastoa ei ole yritettykkään mallintaa vaan keksitty omat datat ja muut sinne joilla saadaan todella etäisesti oikeaa muistuttava tuotos ulos.

Jos asia todella on täysin varma, niin voisiko ne roskalausunnot jättää pois ja keskittyä johonkin järkevään kuten ihan puolueettomaan ja paljon vähemmän fanaattiseen asian tarkasteluun ja raportoimiseen. Minä luen suurella ilolla kaikki asialliset jutut aiheesta joissa kerrotaan vain todettavissa olevia asioista joiden on tutkittu liittyvän ilmastonmuutokseen. Mallinnos ei tee asiasta todettavaa koska tietokoneella olevaa asiaa ei ole todellisuudessa olemassa.

oh2dw:
Vaikka "kannatankin" ilmastonmuutosta, niin kyllähän aiemminkin on tapahtunut yhtä sun toista. Vuonna 1932 riehui Nurmijärvi-Padasjoki välillä 1900-luvun voimakkain suomalainen myrsky.

http://www.akiranta.com   >  Hausjärven pyörremyrsky 1932.

Kopjaak:
Juu eikä siitä ole kuin parikymmentä vuotta kun tiedemiehet olivat varmoja uuden jääkauden alkamisesta.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page