Ilmastonmuutos

<< < (85/215) > >>

Henkka:
Quote

Eiköhän sitä kuitenkin täältäkin löydy enemmän... uskoisin että en ole ainoa tämän foorumin lukija, jolla riittää matemaattinen osaaminen havaitsemaan virheet lätkämailoissa sun muissa malliinsovitusraiskauksissa.


Pitää myöntää että tämä päättely tarvitsee erityistä osaamista...

Henkka:
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ilmastotutkijat+Hakkeroituja+posteja+luetaan+v%C3%A4%C3%A4rin/1135250926929

aaltju:
Quote

Pitää myöntää että tämä päättely tarvitsee erityistä osaamista...Ilmeisesti on siis tunnettu fakta että mittausdatan sovittaminen ilmastomallin avulla ei ole millään muotoa tieteellisesti eksakti menettely ja että monella muulla tieteen osa-alueella sitä kutsuttaisiin aineiston vääristelyksi... mikäli näin niin en oikein pysty ymmärtämään mistä syystä tälläistä dataa käytetään tai miksi menetelmiä ei kehitetä. Vielä vähemmän ymmärrän sitä miksi maailmanlopunprofeetat jaksavat suu vaahdossa puhua lämpötilan noususta kun se ei välttämättä olekaan noussut kuin normaalin vaihtelun puitteissa... mutta uskonto mikä uskonto, ei tarvitse ymmärtää, ei saa kyseenalaistaa.

aaltju:
Oras T]Suomessa hallituksen ilmastopoliittinen asiantuntija, kansanedustaja Oras Tynkkynen (vihr) muistutti STT:n haastattelussa, että ilmastotiede perustuu vuosikymmenien aikana kertyneeseen tuhansien tutkijoiden keräämään mittavaan ja kattavaan todistusaineistoon.

Eh... todistusaineisto... onko Oraksella meneillään rikostutkimus vai mihin sitä todistusaineistoa on kerätty tuhansien tutkijoiden voimin

"Asiantuntija" aliarvioi taas lukijat oikein kunnolla... jotain muutakin olisi hyvä joskus sanoa kuin vedota "tiedeyhteisön kollektiiviseen mielipiteeseen", "tuhansiin tutkijoihin" ja väittää kaikkien vastargumenttien olevan valhetta.

Toivottavasti tuo tietovuoto avaa ihmisille edes sen tosiasian että ei ole olemassa "tiedeyhteisön kollektiivista mielipidettä" vaan se on puhtaasti poliitikkojen ja lobbaajien keksimä asia.

dera:
Oras Tynkkynen on poliitikon irvikuva muutenkin.

"Ilmastopoliittinen asiantuntija", voi apua...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page