Ilmastonmuutos

<< < (113/215) > >>

aaltju:
Jouluista ilmastonmuutos laulantaa joulun odotukseen.

http://www.youtube.com/watch?v=JmPSUMBrJoI&feature=related

Tätä on mukava kuunnella kun laskee joulusian hiilisorkanjälkeä, miettii joulukuusikaupan pohjoisissa havumetsissä aiheuttamia mittavia tuhoja ja suunnittelee joululahjakääreille optimoitua kierrätystapaa.

Mikael:
Taman uutisen mukaan Al Goren laskelmat olivat pielessa Koopenhaminassa:

http://www.foxnews.com/scitech/2009/12/15/inconvenient-truth-gore-claims-dont-add/

fishu:
En antaisi juurikaan mitään arvoa Fox newsin uutisille. En myöskään uskoisi mitään, mitä Al Gore väittää. Lopputulos taitaa olla joka tapauksessa sama tämän uutisen kohdalla 

Joona:
Quote

En antaisi juurikaan mitään arvoa Fox newsin uutisille. En myöskään uskoisi mitään, mitä Al Gore väittää. Lopputulos taitaa olla joka tapauksessa sama tämän uutisen kohdalla 


Uusi Suomi uutisoi asiasta. Mutta ilmastonmuutosuskollisin puolueellinen roskalehti, Helsingin Sanomat, ei luonnollisestikaan ole uutisoinut asiasta mitään.

Mikael:
Quote

Lainaan itseäni sivulta 27  Fox News ei koskaan tuo esille ilmastonmuutosta puoltavia uutisia  He ovat vielä pahempia kuin Gore, joka tiedetään ilmastohörhöksi ja jonka sanomisissa on tottakai siten kärjistystä ja liioittelua.

Jos täällä foorumilla olisi keskisormea näyttävä hymiö, niin laittaisin sen tähän 
http://en.wikipedia.org/wiki/Fox_News_controversies


PS: Pakko tuoda tässä esiin sekin, että kun viime talvena Hudsoniin tippui se US Airways -lento, niin Fox News uutisoi radiossa varmaan tunnin, että se on tämä uusi "A380" joka tippui jokeen. Toivat muistaakseni todella selvästi esiiin että se oli AIRBUS eikä BOEING  (Fox news, "We Report, You Decide")Mina olen riittavasti katsellut kyseista kanavaa enka luota heidan uutisointiin. Halusin kuitenkin edellisessa viestissa tarkistaa, etta oliko tuossa Al Goren viestissa peraa vai ei? Olisi toki puolueettoman uutisoinnin kannalta myonteista, etta esimerkiksi suomalaiset tiedotusvalineet toisivat liioittelut ja karjistykset esille molemmilta puolilta.

Fox on todellakin enemman "milelipide"- kuin uutiskanava -- toisaalta, se on tehnyt hyvin helpoksi sen paatokseni, etta ei tarvitse koskaan tukea republikaaneja tassa maassa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page