Ilmastonmuutos

<< < (145/215) > >>

Henkka:
Quote

Ja sattumalta 80-luvun alussa oli jokseenkin kylmää. Toiset parikytä vuotta tarvitsisi vielä. Tuosta vain näkee sen, kuinka kylmästä kaudesta on tultu lämpimämpään kauteen. Toisella puolen voisi näkyä, kuinka lämpimästä kaudesta tullaan kylmään kauteen.


Niin voisi. Nyt on menty näinpäin ja aika näyttää onko trendi ohimenevä vai jatkuvampi.

hellemaa:
Briteillä on lunta.
http://suomenkuvalehti.fi/kuvat/2010/01/08/britain-snow

Geomagneettista aktiivisuutta kuvaava Ap-indeksi on melkein nollassa, mikä on alin arvo 165-vuotisen mittausjakson aikana. Ja Oulun neutronimittari on näyttänyt ennätysisoja lukemia, mikä tarkoittaa paljon kosmista säteilyä. En tiedä, voidaanko tästä päätellä tai ennustaa jotain ilmastoon liittyvää.
http://www.swpc.noaa.gov/ftpdir/weekly/Ap.gif

doggie2:
Quote

En tiedä, voidaanko tästä päätellä tai ennustaa jotain ilmastoon liittyvää.
http://www.swpc.noaa.gov/ftpdir/weekly/Ap.gif


Meidän vauvalla on ihottumaa takareisissä..en tiedä voiko siitä ennustaa mitään..tuskin.

Aurinkohan tulee jossain vaiheessa himmenemään, mutta siihen mennee vuosimiljoonia.

Kiwipilot:
Quote

Meidän vauvalla on ihottumaa takareisissä..en tiedä voiko siitä ennustaa mitään..tuskin.Laita Takamaa googleen ja varmaan löytyy ainakin miljoonaa linkkiä. Siellä se totuus on

fishu:
Quote

Niin voisi. Nyt on menty näinpäin ja aika näyttää onko trendi ohimenevä vai jatkuvampi.


Katselin tuossa Helsingin keskilämpötiloja noin sadan vuoden ajalta. Käppyrä tosin ei ollut kovin tarkka vuosien ja asteiden tasolla, mutta siitä näki, kuinka 70-luvulle kohden tultaessa oli lämpötila noussut ja sitten laskenut 80-lukua kohden, lähtien taas nousuun 80-luvun puolenvälin jälkeen. Sitä ennen lämpötila oli näyttänyt nousevan 50-luvulta lähtien 70-luvulle.

Tämä blogaajasäätieteilijä jätti siten oleellisen osan historiasta pois ja suosittelee lukijoitansa tekemään omat johtopäätelmänsä vaillinaiseen esitykseen pohjautuen. Ei kovin tieteilijämäistä, jos tarkoitus oli ohjata lukijat tiettyyn johtopäätelmään, kuten näyttää.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page